2009 novemberi babák (beszélgetés)
Ha nem fejed, hanem hagyod, hogy a baba egyen, akkor szépen lassan csökken.
Nekem pl tejhormon problémám van és ebből kifolyólag egyszer szinte semmi máskor meg majd szét durranok.
Amúgy, ha nem áll el magától, akkor a dokik általában felírják a bromocriptynt. (valahogy így írják) No ettől lehet hízni és igazán szeszélyesnek lenni - sajnos -.
Lenne egy kerdesem... nektek hogy tortent a tej elapadasa? Mar vagy 2 hete keves tejcsi van, naponta egyszer kb 80-100 ml.az is eleg atlatszo
Nem tudom ,hogy van-e meg ertelme fejni, vagy ha hagyom apadni akkor ne fejjek egyaltalan?
Varom a hozzaszolasokat, ki mit gondol errol
En most jottem
kiteregettem a ruhakat a gepbol, babooo mar szunyal
ferjem tevezik
en meg kicsit netezek
Szió,
igen, megkaptam a receptet! Köszönöm szépen! :-)
Manóm fürcsizett,evett és remélem hamarosan alszik.
Van itt valaki???
szia!
megkaptad a receptet?
Sziasztok,
remélem mindenkinek jól telt az anyáknapja! :-) Itt kint Svájcban csak jövő héten lesz. :-)
Ma voltunk Shania-val 6. hós kontrollon: 6570 gr, és 65 cm. Nem egy óriás baby. :-)
Megkapta a 3. oltását is: mikor megszúrták, akkor sírt, de hamar abbahagyta. :-)
Hozzátáplálást mi is elkezdtük,de csak ráérősen. :-) Az alma-banán-keksz ízlett neki, krumpli-répától összerázkódott és savanyú képet vágott. :-) Tegnap meg ma sütőtököt kapott, na az nagyon ízlik neki. :-) És HIPP-nek van az alma-őszi-mango gyümikeveréke, na azt is nagyon szereti.
Ja, és mi úgy csináljuk a kanállal, ahogy nexike javasolta: odateszem a kanalat a szája elé, Shania pedig leszopogatja róla. Így nekünk is megy már, pedig előtte több volt kint, mint bent. :-).
Csajok, el tudná nekem please valaki küldeni Ildi féle császármorzsa receptet? Csinálnék én is egyet, mert szeretem, de a múltkori tök szarul sikerült: száraz lett és darabos. :-( Előre is nagyon szépen köszi! :-)
Szép estét mindenkinek! :-)
Szia!
Szerintem a bébi étel jobb mert talán annál jobban odafigyelnem mi kerül bele.
Jó volt a torna. kiderül, hogy simán tudna fordulni, csak lusta és már "tudja" ha sír akkor inkább megfordítom, de mostantól hagyom hagy kínlódjon és majd rájön hogy neki kell fordulnia. Ha felkel odafekszem mellé és biztatom, de eddig nem nagy sikerrel, de nem adom fel :)
Nálatok mennyi idő alatt eszik a lányka meg valamit és mennyit? Úgy értem, hogy Fefe egy pár kiskanál barack után nem evett tovább. Hagyjak neki időt megpihenni, vagy tényleg kb 5 perc alatt jól is lakott? Szeretném kiváltani az uzsis tápit gyümölccsel de nem tudom mennyi lenne elég.
Én többnyire üveges kaját adok Alíznak mert itt nincs nagy választék a zöldségesben ritkán lehet kifogni normális árút fonnyadt zöldséggel meg nem etetem a gyerkőcöt.
Szerintetek mi a jobb a ha fagyasztott zöldségből főzök én kaját vagy az üveges bébiétel?
Áááááááá dehogy ma reggelig megvárt:)
Hogy vagytok???
jó reggelt mindenkinek:)
Végre működik a hoxám:)