2009 novemberi babák (beszélgetés)
Szia!
Hogy vagytok?
Mikor jön megint apája?
mi is inkább a 62-es rucit hordjuk, bár kicsit még hosszú :)
josefin: 3 nap alatt nem eszi meg a pici?
Hello csajok,
nexike, és hány napig nem kakilt?? Zsófi 5 nap után végre! Kérdeztem a védőnőt mit csináljak vele. Nem javasolt semmilyen szirupot, kúpot stb. Kamilla tea és ha még natúr az sem, akkor cukorral. Háát, sehogy nem itta meg, de valahogy mégis sikerült neki összehozni a kakit. Most vettem szilvát ha megint napokig nem hoz össze semmit, akkor azt kap.
Valaki adott már szilvát? Állítólag fosat...
Sziasztok!
A többnapos székrekedés után Luca ma úgy döntött inkább mindent kipakol. Inkább nem részletem, de voltak érdekes dolgok :D
Amúgy meg tépem a hajam, mert a napokban nagyon megindulhatott a növekedésben ugyanis az összes 74-es cucca hirtelen kicsi lett. Nemrégen vettem neki olyan édes nyári rucikat, erre ráadnám és nem kicsi az összes :S hát kész vagyok tőle.....
Együtt érzek veled...nekem is féléves fiam szombaton és eddig 2hósan volt össz vissz 3alkalom,hogy éjjel egyben aludt 8órát! azóta 2-3szor keltünk,nemrég 1re álltunk be, viszont múlthét kedd óta 2-3megint és ma hajnal2től 4ig fent voltunk...már sírtam :( nem bírom,hulla vagyok :( persze én hibám is,mert éjfélkor feküdtem le és a gyerek már fél9től aludt...
Na mindegy, kiváncsi vagyok hogy ez a foga most, vagy csak azért van mert kiesett a napirendjéből amióta Apuci itthon van ..ma kiderül mert már vissza is ment férjem :(((
sziasztok!
Ma adtam neki először paradicsomos krumplit, miután jól összekente magát, alig tudtam lemosni róla, jól megfogta:)
Szia!
Én felesben adtam neki. kis vízben megpároltam egy almát és egy körtét és összeturmixoltam, nagyon fincsi lett. Legközelebb magamnak is csinálok:)
Sziasztok.
Éjszaka nálunk is akadnak mostanában problémák,mert a drága pici fiam forgolódik és ha koppanik a feje a kiságyban akkor felébred és csak cicin hajlandó visszaaludni.Így pár napja mi is kelünk éjjel.