2009 novemberi babák (beszélgetés)
Dunaharaszti???
Szent Dorottya patika. A neten nézd meg a tel. számukat. Szerintem lesz.
Szia!
Én hosszú hetek óta keresem a baby fitt tápit, fiam ette annak idején. Tényleg jó, nagyon bevált akkor. De úgy tudom, most nem lehet kapni sehol, bevontak belőle egy nagy adagot, valami gond volt vele. Ha találsz, légyszi szólj, hol van...odamegyek még ha a világ végén is van...
Igen!
Igazából most fogyott el a tejem, így Humana HA 2-est kap reggel,10 órai kekszes gyümölcs, ebéd főzelék félék, uzsi tejpép gyümölccsel (ma pl mangó amit végre bohóckodás nélkül evett) vacsira pedig van még olvasztott tejem.
És szegénynek kimarad a szállítási fázis :(
Terveztétek volna az új babát?
Én annyira szeretnék majd még egy babát, de nem fog menni. Nem merek :(
nekünk mikor hazakaptuk Fefét olyat vettem neki, de a doki akkor azt mondta hogy ne olyat adjak neki.
Humanat eszik most is Zsezsi?
Nekünk a Milupa komfort van és az 2200/doboz.
Ikeás virág lámpa világít egész este.
Szerintem az lehet a gond, hogy a nappaliban vagy éppen az ágyunkban alszik el és a kiságyban ébred.
Terhesség:
Tüneteket produkálok, de én azt mondom nincs semmi. Apával vigyáztunk.....
Nagyon örülnék neki, de nem élem bele magam, mert régebben sokat koppantam.
Nem hasonlítom, illetve akaratlanul igen, de jó értelemben. Szóval tudom, hogy nem lehetnek tök egyformák csak azért, mert tesók, csak tényleg azt gondoltam, hogy én milyen baromi gyakorlott anyuka vagyok már, nekem viszonylag könnyen fog menni majd minden, hisz Daninál már tettünk szert gyakorlatra. TÉVEDTEM :O
Ég és föld a kettő...csak furi, hogy ennyire különböznek... Magyarul előről kezdtünk mi is mindent, ugyanúgy, mint az első babások :)))
Humana HA 2-est kap Zsezsi, aminek igen szép ára van.
Rákérdeztem a Humana baby fitt-re (ami sokak szerint nagyon finom és jó), mert hallottam, hogy olcsóbb......997 Ft. vényre.
Lényegesen olcsóbb. Lehet, hogy 9 hónapos vizsgálaton rákérdezek, hogy válthatunk e.
Kipróbálom a keverést, köszönöm :)
Lesz megint baba? Király :) Zsezsinek jön a kistestvér :)
Zsezsi nem lehet, hogy csak rosszat álmodik, vagy a sötét miatt sír fel? Sokáig sír?
Én is lennék megint kismama, de ami biztos, hogy nem leszek már soha többé.
Köszi jól vagyunk!
Zsezsi éjszaka felsír, de miért azt nem tudom.
Ja és voltam nőgyógyásznál apró cseprő problémáimmal, mikor is közölte, hogy 3 héten belül kiderül terhes vagyok-e...Szerinte igen csak megvastagodott a nyálkahártya, ami annak a jel lehet....Kíváncsi vagyok....szerintem csak vak lárma.
Azért igen izgis volt, mikor uh közben elkezdi mondani a millimétereket.......rá is kérdeztem, hogy mit mér??? Aztán a végén megkérdezte, hogy szülünk? Mire én oké, de szerintem nem 9 hónap múlva.
Honlap??? Nem tudom:( Megkérdem Gabit...
Nagyon remélem, hogy "jók" lesznek Fefének!!!
Milus már hónapok óta nem eszik éjszaka, nem ezért van fent sajnos, hanem mert fáj neki hol a foga, hol a pocakja, vettem most egy új gél fogzásra, hát egy icipici tubus 3000,- Ft kiváncsi vagyok hogy válik be, anyatej ízű, rá van írva, akit érdekel, megírom privibe a nevét.
Szegénykém fél 9-kor kidőlt, 8-ra értünk haza, gyors fürdés, de nekem elalszik a kaján, 200-nál többet alig bírok legyűrni a torkán, felsír álmában, de nem ébred fel, úgy sajnálom :(
megyek Királynőt nézni, jó éjt csajok
Nekem is nehezen ment a "nem édes" bevezetése.
Egyik ismerősom mondta, hogy a kedvenc gyümölcsét keverjem a főzelékhez, majd szépen lassan napról napra vegyem el belőle.
Nekem bevált...azóta kanalazunk.
Köszönjük :)
Csütörtökre kaptunk időpontot Debrecenbe. Van valami honlap ahol utána lehet nézni, hogy mit is csinálnak?
Hogy vagytok?
Köszi a tanácsot.
Reggel beszámolok a fejleményekről,most mennem kell még vár a vacsi utáni mosogatás.
Jó éjszakát.
Szerintem elég, bár Fefe is ennyi tápit eszik és kb 4 óránként felkel. Mostanában éjjel, hajnalban nem etetek csak megfordítom. Próbáld ki hogy mostantól kb 4 óra múlva ha éhes akkor még adják neki ugyanannyit és legközelebb csak reggel 7-8 (ahogy ébred), közte meg csak fordítsd meg és egy kicsit tornáztasd meg.
Tornászunk mondta, hogy nem biztos hogy azért ébrednek fel a kicsit éjjel mert éhesek, hanem mert elzsibbadtak. Ez a forgatás nálunk bejött.
Sziasztok.Megvolt az első tápis este,kíváncsi leszek ettől jobb lesz-e az éjszakánk.19 órakor evett 80 ml tejpépet és 20 órakor megevett majdnem 150 ml tápit.
Szerintetek ez elég?
Fefe totál ki van ütve ma. kb 10 percre ébred :(
remélem elmúlik holnapra és nem kell orvoshoz vinnem
hogy vagy?
De jót aludtam :)
Ti nem vagytok ma nyomottak?
Este Milupa Jó éjszakát!-ot.
Napközben Mildibé-t.