2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Igaz nem ide való téma, de gondoltam megosztom veletek is, decemberi babánk lesz, vagyis karácsonyi, vagy szilveszteri.
Pandrea: örülök a Látásvizsgálat eredményéhez. Gondoltam rátok!
Nem sikerült még teljesen visszaolvasnom, ha van beteg babóca jobbulást nekik. Ilyen hülye időben könnyen összelehet szedni.
Ja és egy ugymond hátránya van annak, hogy babónk lesz, Lénust le kell szoktatnom a szopizásról. Arany husim, pedig nagyon cici függő. Igaz már nincs olyan sok tejcim, de hát...
Örülök, hogy bevált az új tápi és végre aludtatok egy jót :)
A lukat nekünk is kellett már nagyobbítani, ez a tápi sűrűségétől függ.
Jó reggelt!
HÚÚ mennyit írtatok alig bírtam visszaolvasni. Alíz Mildibé 1 tápit eszik még van belőle vagy 5 dobozzal. Mi Dávidnak olyan 8hós korától a DM-es tápit adtuk, sokkal olcsóbb és jó, nekem a gyógyszerész ajánlotta mert ők is azt adták a lányuknak.
A tesók között nálunk is nagy a szerelem, Vicces mert ha Dávid bohóckodik a csajszinak akkor kacag rajta néha nekem meg úgy kell kicsikarni a nevetést belőle. De Dávid is puszilgatja simogatja.Majd én is arra leszek kíváncsi ha elszedi a játékait ahoz mit fog szólni :)))
Na huzok főzni éjszaka jön apa haza,már nagyon várom. Hmmm valaki írta hogy nemtud aludni mert nincs otthon apa, akkor én péntekre már zombi lennék hi-hi
Jó reggelt mindenkinek.
Ismét jó éjszakánk volt bevált a tápszer.Levi aludt 5-ig majd akkor szopizott és aludt tovább.
Kicsit nehézkes volt este megitatni vele,mert hiába vettem tejes cumit az üvegre nem akart rajta átfolyni a tápi,így meg kellett nagyobbítani a lyukat és akkor minden gond nélkül megitta.
Nagyon jó volt ismét aludni.
akkor még "ráérsz" :)
Jó éjszakát, leléptem.
2 félévet halasztottam, és a 3-at már nem engedték.
de nem bánom mert majd jogot szeretnék inkább tanulni, az tetszik
halasztás miatt eltanácsoltak???
Ezt nem értem???
Én 2x halasztottam szakdogát....nem volt semmi...
na várj csak, úgy kb 4 éve kezdtem és 1 évet végigcsináltam aztán a halasztás miatt eltanácsoltak :( csak anyagilag bánom.
Vállalkozás-szervező szakon voltam.
Mikor?
Jucka ott végzett.
Gazdálokodás és menedzsment HR főszakirány az ÁVF-en.
Vagyis végeztem "csak szakdolgozatot kell leadnom