2009 novemberi babák (beszélgetés)
Köszönjük a gyógyulásos jókívánságokat, úgy néz ki hogy javul a helyzet :) még a torna sem vittem fel a lázát hála.
nem számítana az ára, de akkor csak jövő héten tudom beszerezni.:)
JK a Sinlac recept nélkül is kapható, csak úgy majdnem 3000ft. Receptre pedig csak 1334Ft.
Itt esik hogy a frász törje ki. Pedig Dávid úgy kelt hogy megyünk sétálni, de mondtam hogy mivel esik esélye sincsen.
Itt ma is be van borulva, de a szél már nem fúj annyira. Délután akármilyen idő lesz megyünk sétálni.
Sziasztok!
Fefének gyors gyógyulást kívánok.
mi megint fent voltunk fél3-fél4-ig:(
persze most meg alszik már 1 órája:)
Sziasztok Lányok!
Örülök, hogy Fefe jobban van, Andi :))
Most küldtem Juckának képeket Polliról, remélem, még nem késő! Ugye a citromos címére kellett küldeni?
jobban van köszi :) már nem lázas hála.
Ha már ott jártam szavaztam is rád, persze max pontot adtam :-)))
Nekem nem köszi elvileg most teljesítem a nyulas feladatot már van 3 ketrecem.
Hogy van Fefe, milyen éjszakátok volt? Ugye már nincs láza?
Nyúlketrec nem kell senkinek?
Szép napot mindenkinek!
Elindultunk tornázni, de hívott a tornász hogy hol vagyunk? Mondtam hogy úton hisz 10-re megyünk. Na nem hanem 9,30-ra így irány haza és majd vissza 13-ra. Még jó hogy van naptáram :)
Tényleg tyúk eszű vagyok, hát a szomszédom vagy. Szóval szép színes a farmod van rajta minden féle növény, sok gyümölcsfa, és egy tó.
Nekünk is kellett vasat szednie cseppekben. Nagyon jó volt mert jó piros volt és nagyon ügyesen ki tudta köpni :)
Most volt vérvétele és abból majd kiderülnek a gyógyszer és vitamin szintek.
Nekünk a káliumra kell figyelni a vízhajtó miatt de az banánnal meg paradicsommal elvileg megoldódik.
Miért is akarták vénásan szúrni?
régi birtokomon csak rebarbara volt ültetve! (csak azért írtam, hogy legyen mihez viszonyítatni)
segítséget szeretnék kérni!
Átrendeztem a farmomat, le is fotóztam, de én még mindíg régi fotót látom!
valaki esetleg meg tudná nézni, hogy másoknak is csak a régi képet mutatja?
előre is köszi!!!
Sziasztok!
Itt be van borulva, de tegnap déltől szuper idő volt tettünk is egy nagy sétát, meg délután elmentünk anyáék 8 után jöttünk haza, kaptunk fini tejfölös gombát nokedlivel ugyhogy főznöm sem kell.
pityputy Ildi hálás köszönet,most jöttünk rá hogy nagyon kellenek a szomszédok mert már tiszta gaz a szántója gyakorlatilag használhatatlan
Jó reggelt mindenkinek,nálunk végre úgy néz ki,hogy napos idő lesz ma végre és ki tudunk majd menni sétálni.
Jó regelt babák,mamák:) az időjárás...hát nem tudom milyen lesz óvatosan süt a napocska.Manó most aludt el apával....
Jó reggelt!
Az idő a változatosság kedvéért sz@r:(
További ajánlott fórumok: