2009 novemberi babák (beszélgetés)
sziasztok
több napja nem voltam már erre. remélem mindenki jól van. Nomika nyügösebb volt mostanság. szerintem egyre többet akarna normál kaját enni, dehát a fokozatosság ugye. még a spenótot is benyomta. közben ügyesen mászik.
gratulálok ügyes csajszi.
bár ez a bilibe pisilni dolog sziven ütött. két és fél éves lányomnak eszébe sincs megpróbálni.:(
Sziasztok!
Igen szerintem is inkább alul, mint felül kell öltöztetni, bár itt a panelben...
kb. 28 fok van, klimázni nem merek:(
Mi itthon valami nagyon vékony gatyóban és rövidujjúban nyomjuk, na meg a zokni, ami vagy fent vagy lent van.
Malkata harisgatyót felejtsd el:)
Zokniból amelyik nem csúszik le az szorít:)
Nálunk nincs ilyen meleg, ha rövidnadrágban vagyok az én lábaim is fáznak, így nem árt Rozinak se a gatyó, pedig itt is 24-25 fok van.
Babanaptejjel kend be 50faktorossal séta előtt fél órával,így nem ég le. Azt még meg kell néznem milyen sűrűn kell megismételni a bekenést...amúgy este rövid ujjú poló és sortban alszik,zokniban egészségtelen és meleg is van este már. Vékony pléd a takarója. Viszont a nappali öltözettel kicsit gondban vagyok én is,mert néha úgy érzem elég a body vagy napozó,néha meg úgy érzem hüvibb van,ezért szeretem a sortos kertészt,védi a mellkasát,mégis levegőzik.
Csak ne legyen párás,szeles levegő :(
Sziasztok!
Mi is jól vagyunk , az éjszaka is tűrhető volt.Szombat éjszaka megint végig aludt Alíz, igaz felkelt fél hétkor és nem aludt vissza, nem is tudom hogy a jobb. Itt is szuper idő van már lejárt a mosógépem megyünk ki mindjárt teregetni, aztán meg le kéne festenem a teraszon a lambériát, majd meglátjuk főnökasszony mit szól hozzá.
Az öltöztetéssel én is bajban vagyok, most idebenn egy vékony ujjatlan rugi van rajta meg egy hosszuujju body,itt még szerintem elbírja de ha kiviszem át kell öltöztetnem mert nagyon meleg van de nemtom mit adjak rá.
Jó reggelt.
Nálunk szerintem míg nem jön ki a .fogacska addig nem lesznek nyugodt éjszakáink.Már több mint 1 hete 2-3x kelünk éjjel,de ez nem is csoda mert ugye a múlt héten 3 foga bújt ki Levinek.
Amúgy jól vagyunk élvezzük a napsütést.
Jó reggelt csajok!
Rozi már 2x szopizott, most durmol. Megint valamikor 5 körül kezdett ficánkolni, énekelt és morgott (akkor már a nagyágyban volt, valami miatt felsírt éjjel). Most vagy a nappal ébred, vagy a foga jön, de lehet csak így jártunk, vége a szép nyugodt hosszú alvásoknak:(
Ti hogy aludtatok?
nagyon jó: gyerek nyavalyog és a macska meg veszettül nyávog mert a gyerek nyavalyog :)
azt hiszem a diliházban kötök ki.
de így csak nagyobb lesz a karom :(
Én lépek pihenni míg a Főnök úgy nem dönt hogy kialudta magát :)
megvan :)
Manónak is sok puszit cuppantok :)
Leraktam, már bedurrant a karom. Iszonyat milyen súlya van.