2009 novemberi babák (beszélgetés)
Èn vagyok!
Beléptem a 10.hétbe.Már csak 31 hét.
Azért pihenj is!
Köszi a tanácsokat.
Mennem kell most ebédet főzni,meg vasalni és sajnos 13,30-kor megyek dolgozni.Holnap megpróbálom visszaolvasni a délutáni beszélgetéseket.
Szia.
Én pont 7 hét 3 naposan voltam múlt pénteken UH-n és akkor 13 mm volt a Törpike.
Te már tapasztalt vagy a 3. baba körül. Ma megyek védőnőhöz. Milyen vizsgálatok lesznek ott? Megírnád? (Gondolom vérnyomásmérés, testsúly...)
Sziasztok,próbálok visszaolvasni,de a munka miatt a héten elég keveset tudok jönni.Látom elég sok minden felmerült tegnap,pl:név választás,vitamin szedés.Én szedek elevitet meg sárgatest hormont a korábbi vetélés miatt.Bár a vitaminokról sok mindent lehet hallani,orvosa válogatja,hogy ki az aki javasolja,ki az aki nem.Nekem a 12.hétig javasolta a doki mind a 2 gyerekemnél.Addig is szedtem és a lányom így is 3600gr a fiam 3900gr volt.Van aki végig szedi és mégis 3 kg körüli babája lesz.
A nevek:Igazán még nem gondolkodtunk rajta.A nemét illetően nekünk mindegy van már fiú is lány is,de persze a szíve mélyén mindenki tudja hogy mit szeretne,így van ez nálunk is.Most egyezik a véleményünk és kislányt szeretnénk ismét.
Jövő héten megyek megint uh-ra és nagyon bízok benne,hogy akkor már én is hallhatom a pici szíve lüktetését.
ne aggódj biztos nincs semmi baj!
Nálam is van amikor napokig nem jelentkezik semmi,vagy pont fordítva!
Biztos minden ok!:)
Jó reggelt mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy kb. 2 hete kezdődtek nálam a rosszullétek (gyomorégés, hányinger), de péntek óta semmi. Normális ez? Pénteken láttuk a kis szívét és azóta nem vagyok rosszul. Már kezdek aggódni. Volt valakinél ilyen?
Kislányt szeretnénk!De azért a fiúnak is örülni fogunk!:)
Mondjuk amikor Bencit vártam akkor csak fiú neveket néztünk,most meg csak lányban gondolkodunk!Remélem ez egy jel!:p
Én sem szedek vitamint,Csak magne b6 tot!
igen a védő nő és a terhes gondozó ugyan az!:)
Szia Suim!
Most mit szeretnétek kislányt, vagy kisfiút?
Most olvasgattam vissza mit írtatok. Olvsom, hogy a vitaminok is téma volt, ki milyet szed. Én nem szedek semmit, de nem is mondott semmit a dokim erről.Ez nem gond ugye?
Még egy kérdés, a terhesgondozó egyezik a védőnővel, vagy az két különböző hely?
Jó reggelt!!
Hogy vannak a boldog kis mamák?
Sztella sajnálom hogy nincs másik babóca,de nagyon jó hogy nem keseregsz!:)
Aztán várunk majd pénteken,és majd mesélsz!:)
Én az első babómal 20 hetesen tudtam meg hogy fiú,remélem most is meg tudják majd mondani a nemét!
Jó reggelt! Hogy vagytok?
Sztella sajnálom, hogy a másik babóca nincs!Örülök, hogy pozitívan látod, mert így van, egy babóca ott van!!!!! Nagyon vigyázz magadra, magatokra, gondolunk rád/rátok!!! Pénteken írj meg mindent!
Sziasztok! Minden rendben, sajna csak egy babónk van , mert a másik petezsák felszívódott, de nem keseredek el, mert akkor is lesz egy gyönyörű gyermekünk!!!
15 mm-es! Most fekszem be Szegedre a klinikára, a rosszullétek miatt, majd kb.pénteken jövök!
Tiszta ideg vagyok! Gondoljatok rám! Vigyázzatok magatokra! Puszi mindenkinek!!!
És úgy látom, jó kisbaba, időben elaludt:))
Én is elteszem magam holnapra, már az entert is nehezemre esik megnyomni, olyan áááálmos vagyok.
Jó éjt!
A legelső olyan ultrahangnál mondta a doki, hogy mintha kukit látott volna...de akkor még tényleg kicsi volt a baba, s utána folyamatosan lányt mondott. Lánynevünk az volt is, fiú meg csak úgy a talonban.
Jó meglepi volt egyébként, én nagyon örülök, hogy fiú lett:)