2009 novemberi babák (beszélgetés)
De egyetek húst, max ne sokat!De kell a makiknak:)
Egyetek májat is!!
:)
Hát okosan!
Az nagy igazság, hogy a szervezetünk sokszor nem kíván mást, csak folyadékot!!!És közben te meg azt hiszed, hogy éhes vagy, és eszel...pedig csak innod kéne!
Nem kell mennem oktatásra, úgyhogy vagyok én is.
Nekem annyira hányingerem van mindentől, hogy olyan nehéz kitalálni mit is egyek.
SZia Drága! Sziasztok csajok! Aranyos vagy, hogy hiányolsz :) Most értem vissza az Apeh-ból. Reggel óta szaladgállok oda-vissza, mert valami hiba mindig volt. mindjárt kezdődik a 4 órás oktatásunk, úgyhogy nem igen vagyok.
Remélem mindenki jólvan, majd visszaolvasok. :D
Adrikával mi van? Rem. jól van, csak mert ilyenkor ő fennt szokott lenni és még nem olvastam, hogy ma írt volna.
ADRIKAA! Jelezz, hogy minden ok!!!
Mikor voltam nála, akkor kérdeztem, hogy nem e baj, csak annyit mondott rá, hogy nem.Ezzel lezárta a témát.
Felmondanak?? Hogy hogy?
Lányok, nekem most mennem kell. Várnak a munkahelyemen, ma adják a kezembe a felmondásomat :)
Este még jövök, és visszaolvasok, csak kár, hogy akkor már nem szokott itt lenni senki :((
Sziasztok, további szép napot mindenkinek!
Nem szabad félni, pozitívnak kell lenni! NEM LEHET BAJ!!! Én egyébként mindent meg szoktam kérdezni a dokimtól, ami csak eszembe jut, meg ha bármi furát tapasztalok. Te nem tudod esetleg felhívni hogy megkérdezd?
Az első 12 héten már én is szívesen túllennék :)
Sziasztok!
Látom főzöcskéztek. Hál isten nekem ma nem kell martdt tegnapról, mert én sem bírom a szagokat.
Viszont minden nap, napjába többször is olyan érzésem van mint mikor meg akar jönni, görcsöl a hasam, néha a bal, néha a jobb petefészkemnél érzek fájdalmat. Ugye ez nem jelent semmi rosszat??? olyan lassan telnek a hetek szeretnék már 12 hetes elmúlni!!
Én is sokat eszek, főleg ha kezd hányingerem lenni! Eddig mindkét terhességem alatt közel 20kg.-ot szedtem föl, de szerencsére mire kijöttem a kórházból 10kg-al már kevesebb voltam, és a szoptatás is sokat leszedett belőle!:)
Viszont 15hónapig szopizott a lánykám, utanna jó pár kiló vissza is jött!!! :) :)
Most halat sütök, de undorodok a szagátol, pedig nagyon szeretem, lehet hogy magamnak valami mást kell készítenem,húú ez nagyon gáz!!! :(
Sziasztok Kundera!
Én is állandóan ennék, már sokszor inkább megiszom egy pohár vizet.
Hát mekkora leszek, ha mindig ennék??? :)
Sziasztok!
Sztella, sajnálom, de jó hogy a másik babával minden rendben!! :)
Tegnap voltam dokinál, és megnyugtatott, hogy biztos a múltkori uh.-on mérték el, és ő a mostaninak hisz, pont 2héttel fiatalabb a terhességem mint a mensi szerint lenne, de valószinűleg később foganhatott!
Szóval most 6hetes.
èn is nagyon most csinálom az ebédet a férjemnek és a lányomnak
hogy én mit eszek nem tudom
hello!
Itt vagyunk mi is!
Minden okés.éhes vagyok:)
A lányomnak az utolsó UH-s képére rárajzolta a szemét az orrát és száját,mert szegénynek már annyira nem volt helye hogy ...
A kórházban is lehet menni Ultrahangot csináltatni.Ott jobb gépek vannak és ingyenes.
Hát, akkor az tök jó. Nekem magán dokim van, félnék itt úgy lenni, hogy nincs orvosom. Sajnos a tél eleji történteknél megtapasztaltam a magyar egészségügy gyönyöreit, és akkor nem volt orvosom. Ittam is a levét rendesen.
Ezért döntöttünk úgy férjemmel, hogy az első pillanattól kezdve lesz orvosom. És nem utolsó sorban ennél a dokinál szültem a kisfiamat is.
Èn 35 eurot fizettem a legelsö alkalomkor.Most már csak 4.50-t kell fizetnem minden vizsgálatkor.
Orvosom nem volt a lányomnál szerintem itt sem lesz.Aki épp bennt lesz.Pénzt nem kell adnom a kórházban.Szerencsére itt nálunk a szociális jutatások nagyon jók.
Az én dokimnál 8000Ft egy vizsgálat, a képért nem kért külön pénzt. De csak akkor adja, ha szólsz. Olvastam volt olyan, akinek kérnie sem kellett, csak a kezébe nyomták.
Rosszullétekből nekem azért kijut, bár nagyon változó "adagban". Dehát ez van, semmi bajom ezzel, én mindent kibirok, csak már megölelhessem a babámat! :)
Egyébként a legelső terhességemnél, a kisfiammal nekem sem volt semmi bajom, talán egyszer-kétszer minimális hányinger volt.
Mikor a húgom terhes volt nagyon ritkán kapott UH-s képet!Èn minden alkalomkor megkapom igaz 20 eurot fizettem érte.
Egyébként minden ok.Nem vagyok rosszul.Minden olyan mint a lányomnál.