2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok! Boldog hófordulót Lilinek Levinek és Mórnak!!!!!
Ma Bombocoséknál jártunk és nagyon jól éreztük magunkat!!!! Lizi és Luca jól eljátszott, hucut Marci közben eladta házat, mi meg ettünk finom gyrost. Tényleg szuper volt, köszönjük hogy ott lehettünk.
Sziasztok.
Mórnak és a mi kis ördögpalántánknak boldog hófordulót.
Nálunk az evéssel nincs gond,Levi mindent megeszik már sokszor el kell előle dugni az ételt.
Alvás.Na az más tészta.Ő mellettem alszik el,az ő szobájában elfekszem vele az ülőgarnitúrára és kicsit döcölöm a fenekét vagy simizem a hátát és ha elaludt beteszem a kiságyba.
Sziasztok!
A betegeknek mielőbbi gyógyulást.
Hát sajna nálunk is az a helyzet,hogy Maja nem akar enni.A tápszer az megy,de amit kanálból adok neki arra rögtön elfordítja a fejét.Azaz egy dolognál nem,amit imád a joghurtnál.Egy-két hete nem akarja enni a főzeléket,de ma már a gyümölcsöt sem akarta.Sajnos szilárdabb kajából csak egy pár falatot fogad el,ezért még pépesítem neki a kaját.Nem tudom miért nem kell neki a főzelék.Egyszerűen nem tudom mivel etessem.Ma is tápit kellett adnom neki ebédre,mert nem volt hajlandó mást megenni.
Ti mit adtok a babóknak ebédre?Nem tudom mit adhatnék,ha nem eszi a főzeléket.Segítsetek,mert már előre kivagyok mindennap,hogy eszik e majd,vagy nem.
Lehet,hogy a foga miatt van ez,dehát ennie kell normális kaját is,nem?Mit tegyek?
Èn ha akartam volna sem cseszhettem el az altatást,mert nem hajlandó ölben aludni.
Nati 5 napja külön alszik!Wooooowwwwwwwwwww!!!!
Akkor egyszerre kezdjük!
Remélem jobban vagy!
Írtam az iwiwen,de eltűnt az éterben a levél:(
Sebaj,reggel Újra megírom.
Puszi és aludj jól!
Köszi mindenkinek az ötletet!
Megpróbálom akkor úgy,hogy sírjon,de szerintem véresre fogja sírni a szemét tuti.Majd leírom mit csinált:)
Most már alszik,de most a dudlikán aludt el,és aztán az ölemben megfordult és kész!
Sziasztok!
Az én Manóm sem eszik normálisan kb 2 hete,nem tudom miért,lehet,hogy a foguk jönne?
MFPI: én most úgy csinálom, hogy a cumisüvegbe teszem a kaját és ha nem eszi kanállal akkor megy üvegből. Most a kanállal rosszban vagyunk.
Edina0077: nálunk is ugyan ez a helyzet. Én szenvedek az orrszívással mert apa nem bírja. Én meg fogjam le 2 kézzel és 2 lábbal :)
Nálunk nincs baj,a vasszöget is megenné.Igaz most nincs olyan nagy étvágya,gondolom az antibiotikumok miatt.
Istenem mit szenvedek én az orrszivással.A férjem nem segit,mert sajnálja.
Hogy mi az a második szerintem, ne kérdezzétek. :D
Szerintem, és kész. :D
Lunci este egyedül elalszik a kiságyban. Beteszem, ha olyanja van még megy egy kört, végigsimogatja a bordürt, majd lefekszik. De legtöbbször fekve marad, s elalszik. Hol cumival, hol anélkül. ( A cumisüveget nem nagyon javasolják altatáshoz.)
Napközben ő is van, hogy az ölemben alszik el, de legtöbbször a babakocsiban alszik egyet napközben. Van, hogy a pihenőszékben szundizik egyet. (amikor látom, hogy fáradt, beleteszem, s hajcsi)
Szerintem, ha este elalszik ringatás nélkül, éjszaka sem kell a seggét rázni, akkor nagy gond nincs.
Szükségük van a testközelségre. Ha nappal igényli ezt, ám legyen, szerintem.
Szerintem
Andi örülök hogy ilyen pozitív élmény nektek ez a fejlesztő! Remélem sokat használ majd!
Én hiába rakom be a kiságyba mert rögtön feláll táncol, motyog, ha megunja meg ordít. De mellettem simán elalszik, és nem zavarja ha berakom a kiságyba.
Itt nagyon kedvesek, de még a gyerekek is szeretettel fordultak hozzá.
Az igazgatónő mondta, hogy Fefe tuti lábra fog állni, mert nagyon ügyesen megáll már, és guggolásból is feláll. Kúszni, kúszik ha noszogatod.
Épp most beszélgettünk a Bicebócán is, hogy persze hogy nem kúsznak a mi gyerekeink, hisz nincs miért kúsznia. Így most látást fejlesztünk ezerrel.
Én is rázhatom a fenekét, akkor elalszik de ahogy vízszintbe kerül máris ébren van. Most is hajnali 2-kor kisírta magát és a mi ágyunkban ülve vigyorgott ezerrel. Aztán szegényt leraktam hasra és elaludtam, és reggel (5,30) arra ébredtem hogy már idegbeteg szegényke :( :) +++++++++
Sziasztok!
Tegnap voltunk tanácsadáson 9880g és 76cm a kiscsaj.
Az éjjel most "csak" 3x keltünk. Remélem most már kibújnak azok a fogak.
Szerencsém van, mert altatni (1-2 alkalm kivételével) nem kell. Este berakom az ágyba és elalszik. Ha fáradt 1-2 perc alatt, ha nem, akkor tovább tart, de nem sír, hanem motyog magának:)
Sajnos anno Vivi fenekét kellett állandóan ringatni, ölbe cipelni sajna még éjszaka is. Ahogy letettem, felébredt és bömbölt. Na ahhoz képest ezek a mostani éjszakai kelések semmiségek.
Szia csajok!
Andi örülök,hogy a fejlesztő ennyire pozitív et tuti sokat segít majd:)
Alvás.....mi is úgy csináljuk,hogy jól kifárasztjuk fürcsi,evés,büfi és általában ha lerakjuk elalszik magától...néha kell egy kis nyugtatás,vagy popó rázás.
Bagya kicsit megfázott,vagy a foga miatt taknyos...nekem meg porskopásom van...sssssssss
Ti,hogy vagytok???
Sziasztok!
Voltunk ma a korai fejlesztőbe és teljesen el vannak ájulva Fefétől :) Az igazgatónő fejleszti mert a múltkor annyira megtetszett neki, hogy Ő akarja kezelni. Még a dadus is emlékezett ránk, még a gyerek nevét is megjegyezte. Ez olyan jó :)
Amúgy minden oké, Fefe most piheni ki az éjszakai mókáját.
Nálunk is magától elaszik, de van hogy egy 5 percet sírdogál, ha nem ordít akkor hagyom, mert így altatja magát.
Szerintem még nem késő rávenned hogy egyedül próbáljon elaludni! Később sokkal nehezebb dolgod lesz. Én úgy csinálnám hogy megvárod míg nagyon fáradt lesz és csak akkor teszed be az ágyba, ha nagyon sír 2 perc múlva bemész felveszed, megnyugtatod, elmondod neki hogy miért lenne jó ha aludna:) és visszateszed. Aztán ha megint sír vársz 5 percet és ugyanez.... Először lehet egy órán át megy a műsor de nálunk általában 2 perc után alszik, és már nem is áll neki sírni.
Van akinek ez beválik, de van olyan baba akinél ez sem működik. Próba cseresznye :D
Alíz este a mi ágyunkban szokott elaludni,(zavarják a rácsok:-) aztán átrakom a saját ágyába és alszik jó esetben reggelig,rosszabb esetben csak valameddig. Ma éjjel egyszer volt ébren.Napközben is éppen ahol elálmosodik ott alszik el,de általában a nappaliban ki van huzva a kanapé és oda mászik fel .
Ja sajna szomszédnak nincs már helyem.
Azt elfelejtettem írni,hogy este általában de nem mindig,a tápszeren elalszik,már mint a cumisüvegen,és akkor az ölemből leteszem az ágyába és alszik reggel 6ig.
Viszont nappal semmi más nem jó csak a segg ringatás:)
A barátnőm kislánya fürdés után lefekszik a rácsos kiságyba,besötétítenek,kezébe a cumisüveg,és már 10perc múlva alszik is!
Sziasztok!Jó reggelt!
Ki hogy altatja el a babáját?Mert én szerintem nagyon elb...mert csak úgy tud elaludni,ha az ölemben van,vagy hasra lefektetem,és rázogatom a seggét:)Ebből van visszaút?Egyedül ordít az ágyában ha csak úgy leteszem.
Ötlete valakinek?