2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Hetente azért én is erőt veszek magamon és rendbe szedem magam mert már az jár a fejemben, hogy mi van ha menni kell. :)
A múltheti méretekhez képest 1-2 alacsonyabb lett pár tizeddel. De nem idegeskedek rajta csak furcsállom. Így legalább tuti meglepi lesz mekkora a picikém! :))) Júúúj láttam ma egy újszülöttet az anyukája karjában a kórházban és annyira picike volt! Vagyis sok nem látszott belőle mert teljesen be volt takarva még az arca is egy pokróccal de olyan picike kis csomag volt! Én meg jól rácsodálkoztam milyen pici erre a szülésznőm elröhögte magát, hogy miért mekkorát szeretnék???!!! :)))
Jó étvágyat neked!
Programozzuk ám a szüléseket, de majd kiderül!
Szerintem februárban is fog születni, azok közül, akik márciusra voltak kiírva!
nekem a doki annyit mondott ajánlja, de azt nem emnnyit....de rá írva és innen már Anyukák is mondták napi 1-2 csésze, lehet ízesíteni nyugodtan. 37. héttől ajánlja nekem a doki,,,,van aki 36. issza...én betartom amit a doki mond:)
Ugy vagyok ezzel is hátha segít.
Fogok inni tejserkentő teát is...de ugy gondolom ha vk-nek van teje van igy is ugy is...vagyis nem fogok 6 pofára enni, és mindent össze-.vissza inni h legyen. nagyon szeretnék szoptatni...de vigyázni kell. Sokan iylenkor emiatt híznak 20-30 kg-t és hiába mert nincs tejci.
Kivi vagyok ki lesz az első baba.....
Én ugy érzem: Tanchee, Heni, Kat, és utána Katush....
Ádus azt mondta szte Ami febr 28 bujik ki....szombaton:) Őszinte lehetek, nagyon örülnék:)
Szia Heni,
jajj olyna jól eset, hajat mostam, borotva, szemöldök igazítás..most oylan jól érzem magam. Ebédelek egyet aztán lehet sétálok. Du. meg vasalok egyet, meg lehet sütök vm-t.
Én mihez képest ment össze? mekkora most? Örülj neki h nem oylan nagy...
Vigyázz magadra Moncsi....jó sétát.
Én nem tergetek kintre, le kell cipelnem hozzá ruhát.....inkább gyorsan bentre.)
Ne eszek egy kis hagyma levest ebcsire.
Noémi szép legyél ám! :) Jó neked, hogy van még hozzá kedved és erőd, irigyellek!
Kler! Apukádat isten éltesse!
Kat! Bizony, mi már a finishben vagyunk habár a kisfiam állati jól érzi magát odabent és semmi jelét nem adja annak, hogy szeretné már látni az anyukáját és apukáját. Pedig őszintén szólva már nem bánnám a dolgot. :)
Katush de sajnálom ezt a nyereményutat. Hátha lesz még ilyen szerencsétek máskor is!
Sziasztok!
Most értem haza a ctg-ről és láss csodát még apa is elkísért! :))) Összességében semmi különös nem volt, csak az Uh szerint Boti egy kicsit "összement"... :)) Érdekes... Pedig ugyanaz a doki és gép volt. Mindegy elég lesz megszülni szerintem így is! A szülésznőmről pedig a szokásos ódákat zenghetném el mert megint tündér volt! Még a Tomi is odáig-meg vissza volt tőle, hogy milyen aranyos és hogy jobban nem is dönthettem/választhattam volna. Úgyhogy Moncsi neked egyre nyugodtabb szívvel tudom ajánlani! :)
A mai napot szerintem végig fogom pihengetni mert este egy percet sem aludtam és kicsit ki vagyok miatta. Botikám meg se állt egy percre egész éjjel az nst alatt meg alig tudtuk hárman felébreszteni. :)
Nameg feltöltöttem a légzésfigyelőt és elkezdem tanulmányozni mert sokkal-sokkal bonyolultabb mint gondoltam. Szabályosan meg kell tanulni kezelni! :( A mosás pedig megy ki szépen száradni a napocskára véééégre!! :))))
Megyek a fiamért a suliba:)))
Majd jövök:)))
Sziasztok Kismamik!
Remélem mindenki jól van, hisz olyan gyönyörűen süt a nap. Ki is tettem a ruhákat.
Én nem főzök ma semmit, van tojásos nokedli meg milánói, ezekből lehet választani. Tegnap spenót volt, még van abból is kicsi.
jajj vigyázz magadra....lassan tényleg ki szeretne jönni az a kis drága:)))
Na Ádus változott a "beosztása" csak a reklámfilmekkel és holnapokkal foglakozik...és ha ugy van lehet fog itthonról is sokat dolgozni:))) ez nagyon jó lesz főleg ha meglesz Ami, kicsit pihenni akarok, stb....nem lesz itt egyfolytában....de meg tudja oldani ha kell.
Tárkonyos raguleves, zúza pörkölt nokedlivel, nálunk ez lesz a menü, már fől is!
Úgy be görcsölt a hasam, hogy le kellett ülnöm!
Na alakulok:)))) Már kezd emberi formám lenni, közben mosok is.)
Ki mit főz? Én semmit, maradt leves tegnapról.
Sztem ha lent van az nagyon látszik, nem??? Főleg h nekem mindig lent van:DDD Fura...meg midneki azt mondja fius hasam van...szép lenne, szegénykém kb 5 hónapja Kislányozom:)))
Tegnap táncon midneki simogatta a hasam..na most már tom miről beszéltél Andic..szörnyű volt...:(
Nekem Ádus nem mond semmit...csak h Tündér szép vagyok:)))) Biztos mert mostanában mindenen sírok...és nem akarja:)
Szerintem nekem eddig is iyen volt a hasam.Legalábbis felűlről:))
De ha még innen leereszkedik akkor hol lesz????
Egybehenger:)))))Cuki:))))
Még Buboréknak is szokott hívni a Drága:)))
Engem meg kis bálnának hívnak!
Most taliztam a szomszéd asszonnyal, meglátott, na neked nem sok időd van szülésig, fel van püffedve az arcod (én is Így látom)
Moncsi de aranyos a férjed! hordó???"Dundiégó"??????
Látom te is kapod a kedves becéző szavakat! :))))
Engem csak egybehengernek hív, ha eszébe jut! grrrr :)))))
Asszem a fánk sütés továbbra is anyós dolga...nekem ez nehéz:(( és az összeöntöm, sütöm cuccokat csipázom:)) de köszi h feltetted, majd inkább valami gyorsat csinalok:)))
Na megyek hajat mosni:)
Jajj kat, nemsokára örülünk neked...:)) jajj de jó kivi leszek ki lesz az első...
Nekem magas volt, mostanában alacsony a vérnyomásom..azt mondta a doki inkább alacsony legyen! Érdekes, engem a terhesség közepe viselt meg az eleje-vége meg olyan szupi...vajon miért?
Az aki tartosan iszik kávét tehát nem a terhesség alatt kezdte el annak nem elsz magas a vérnyomása a kávétól. Azt olvastam. Én banánt ettem az jó vérnyomás csökkentő:)