2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Még itt vagyok....mert közben eindítottam a mosogató gépet, mert kiteregettem (azt elfejetettem basszus:((()
nem szül senki...csak bezségettünk róla..Bár Heni és főleg kat nincsenek túl jól.....
Köszönöm:))))
Majd jövök:)
Halihó!
Na kisült a piskóta, ha kihül, megtöltöm, és kész! :-) Elfáradtam...Viszzaolvasok pihenésképp...
Na most én megyek:))) Pihizek kicsit meg megnézem a keri gyerekeket.))))
Keresztfima most tanult meg puszit adni, behajtok egy 100-at.)))))
Látom nagyon szültök már:)))))
Főzök is közben de azért itt vagyok:))
Nagy Ami lak:))))) Különben imádom h nagy pocim van....taliztam egy régi oszt társammal Ő is márc szül és akkora hasa van mint nekem 4 hónaposan...én nagyon élvezem h nagy hasam van, még ha némely embereket ez meg is botránykozatat (pl tegnap táncim az anyukák rosszul voltak) de miért???? nagy, de szép:))))))))))))
Na nekem egyszer fent van máskor lent...attól függ miylen kedve van és merre kuporodik:)))
tettem fel egy képet a mai pocmról...érdemes megnézni most tökre lent van...de nekem semmi oylan érzés mint neked..érdekes:)
Nebosszancs,ne mesélj ilyet:))) nekem a kislányomról 3 puncis képem van, most már lányt kérek!!!!!!!!!!!!!
Lehet, mert amióta tudjuk, hogy kislány mindig azt álmodom, hogy kisfiunk születik :)))
Egyik ismerősöm nemrég szült, talán 2hete, végig kislányt mondtak nekik, képet is kaptak róla és kisfiú lett :)))
Nekem anyukám mindig azt mondta ha fiut álmodsz lányod lesz ha lányt fiut...én mindig lánnyal álmodtam....és mikor azt mondták fiu lesz (elején) akkor meg fiuvalé kezdtem el...és aztán visszatértek a lányos álmok....és kiderült végül h lány...nekem nem jött be amit anyu mondott...érdekes. Én soha nem látom ami arcát....csak a kis testét....de az arcát nem.
Na kiírtam a recepteket a kis füzetembe:)
Visszaolvastam :)))
Én is valahogy úgy érzem, hogy a 38. héten szülök. Képzeljétek mit álmodtam ma... Pont a szülés végét, láttam Manót a férjem kezében, aztán ő rakta a mellkasomra és alig bírtam el, mert olyan nehéz és olyan nagy volt, de gyönyörű :))) És már megint kisfiú :))) Pedig most kedden megmutatta magát, hogy nem növesztett semmit a lába közé :))