2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Egy szavunk sem lehet a Férjeinkre az biztos....Most pakolja hátul az irodáját..most már tényleg majd csak a mosás-vasalás van, meg holnap összeteszem a kórházi cumomat...a táskákat már kimostam egyik nap...már csak bele kell pakolni...
De jó...az én nagyszüleimnek Ami lesz a 16. déduncsi...))) 6 gyerekünk, 14 unokájuk van:)))) Istenem ezt megélni az már valami sztem:)
Persze, majd írok sms-t valamelyikőtöknek, aki tudom, hogy itt van mindennap.
Most azt találtuk ki, hogy ha nem fektet be hétfőn, lehet, hogy akkor is ott maradok Debrecenben. A tesóm koliban lakik, hozzá nem mehetek, de ott van a gyerekkor barátnőm, nála ellehetek. Max. 1 hétről lesz szó úgyis. 38. hetesen biztos nem jöhetek már haza.
Annyira félek, hogy ha most hazajövök beindul a szülés, akkor meg nem mernénk megkockáztatni a 2 - 2,5 órás utat. Itt kellene szülnöm, és akkor Regit elviszik tőlem rögtön egy másik kórházba. Azt nem tudom, hogy bírnám ki!
Az én férjem most kocsit mos, utána jön be és itt takarít. Ja és ő mosott kézzel. Nem mertem Regi színes takaróit egyszerre berakni a gépbe, egyesével meg kevés lett volna. Nekem nem megy a hajolás, meg nehezek is voltak vizesen a takarók, szóval átvállalta. Igaz ott álltam mellette és instruáltam :)
Az utóbbi pár napban Regi délelőtt épp hogy mozog, de délután bepótolja. Tegnap is csak szenvedtem nagyimnál, hogy hogy üljek.
Tegnap mondták, hogy az unokatesóméknál is lesz baba. Úgy örülök neki! Nagyimnak ő lesz a 7. dédunoka. Ebből 3 baba 2009-es. Már januárban született egy, most jön Regi, aztán ősszel a 3. :)
Jajj az olyan dühítő...nekünk szerencsénk van egyik oldalon nem lakik senki, a másikon meg a 80 éves néni...
Egy 2 naponta irsz majd mindig valakinek drága hétfőtől??? Mert nagyon fogsz hiányozni és nagyon izgulunk majd érted.
Szia tanchee,
Hát Ami nem lusta...mit nem adnék érte ha kicsit az lenne...a kezével lent matat olyan mintha görcsölne ahasam, vagy pisilnem kéne.( felül mozog az egész hasam..és itt ott meg keményedik. na pont tegnap mondta h nem keményedik erre tessék.
Mehoztáka kutyust, ugy néz ki egy kobor kutya harapta le neki az ujajait....szegényke..nagyon vacakul néz ki elvileg 2 hét, addig bevitték magukhoz az előszobába, melegen kell lennie. 1 ujját kellett teljesne amputálni,a többit visszavarták.
Henike még mindig semmi?
Ádus angyal, kész a szekrény, a rádiót megcsinalta (mindig zugott) akkor a szelektívet elvitte, ágyat huzott, most porszívozik...
Én meg jövőhéttől mosok, vasalok m a kisangyal...
Húúú, remélem Heni jelentkezik, hogy mi van vele!!!
Noémi, gyógyulgass! sajnálom a kutyust! Én is úgy tudom sajnálni őket.
A mi kutyánknak volt tavasszal szőrtüsző gyulladása, amit elvakart. Hetekig kellett naponta 2szer kenegetni, volt gallérja. Úgy sajnáltam szegényt! Erre ma reggel vettük észre, hogy már megint kezd olyan lenni a háta! Most kenegethetjük megint és figyelhetünk rá, hogy ne nyalogassa le.
Moncsi, jó szórakozást! csinálj képeket!
Tegnap este elkezdtem visszaolvasni, amit írtatok és úgy irigykedtem, hogy nálatok szép idő van! Nálunk borult idő volt.
De ma végre itt is süt a nap. Úgy örültem neki! Ennek örömére mostam egy csomó mindent és kiterítettem az udvaron. Erre a barom szomszéd elkezdett füstölni. Azt hittem felrobbanok!
Ugyanezt csinálta ősszel. Kint 20 fok volt én pólóban mászkáltam, ő meg tüzelte el a fát, amit vett nyáron. Meg ki tudja mit, mert olyan füstöt csinált, hogy az ablakot sem lehetett kinyitni. Persze novemberre elfogyott a fa, azóta gázzal fűtött, EDDIG! Most hogy ki lehetne menni, megint füstöl!!!!
Az agyamra megy!
sziasztok
nagy nehezen ideértem én is.
Remélem mindenki jól van! Mi igen.
A tegnapi napom mászkálósra sikerült. Délelőtt a szüleimnél voltam, délután bevásároltunk, meglátogattuk anyósomat, a keresztlányomat, a nagyimat. Ha hétfőn a kórházban maradnék, lássanak még pocakosan.
Most is jól aludtam, Regi elég lusta ma, de azért néha mocorog.
Most visszaolvasok.
Oroszlán!
Noémi,a lábadat pockold fel,ha tv nézel ha alszol.Jót fog tenni.
Kis drága Amika jól érzi magát.Cica nekem is hullámzik rendesen.Néha fájni is szokott,de nem számít!De jó,akkor ha kész a szekrény pakolhatsz végre.
Szia Virág,
Most ittam meg a peszi tablettát:)))) nem volt vészes és remélem segít is...:)
Ma Ami nagyon mozog ugy hullámzik a hasam, meg amikor rug kiáll a kis lába:)))
Remélem Hamar rendbe jön perdita (Ő a kutyus) nagyon sajnáljuk őt.(
Ben 10......Ó az nagyon kemény....igazi fiu a fiad..az igazi kisfiuk mind ben 10 rajongók..a kolleganőm kisfia megszállott nagyon azért ismerem.
Ádus csinalja a szekrényt:))
Henike remélem irsz majd mi volt.
Virág most néztelek pont wiwen:)) nézegettem az ismerősöket és pont téged néztelek.))))Édi az a kis tigris, vagy oroszlán:)
Sziasztok!
Noémi az 1000 c vitamin nyugodtan mehet!Gyógyúlj meg minél hamarabb!Állat az ilyen aki szegény kutyátokat bántotta!Vele is azt kéne tenni,amit ő a kutyával.
Henike pihengess,Botikának mond meg hogy várjon még egy hetet.
Moncsi jó farsangolást,Danika biztosan élvezi majd.
MIndenkinek szép napot kívánunk!
Köszi Katus:))
Dani egy Ben 10 nevű kisfiúnak öljtözik aki szuperhőssé tud változni az órája segítségével.Úgyhogy nem olyan nagy jelmez végtére ő is egy kisfiú...))De olyan pólót kellett csinálnom mint a mesében,hát szenvedtem vagy másfél órát vele:)
Igazából nincs sok kedvem a tömeghez meg a ricsajhoz,de nem tehetem meg hogy nem viszem el.
Remélem hamar rendbejön a kutyusotok Noémi!!
Na közben jobb a helyzet annyival, hogy "csak" 2 újját kellett leműteni a es teát...többit visszavarják vagy mi...de még nincs itthon szegénykém..a szívem szakad meg érte.
Iszom a méz, C viamin 1000 pezsitabin van azt lehet, ugye?
nekem ugy fájdogál simán...mint amikor menseseltem...de már jobb, Ádus megjött ágyneműt huzunk, meg takarítunk kicsit és pihi.
Moncsi jó farsangozást nektek:)
Henike irj mit mondott a szülésznő.
Szegény Moncsi, sajnálom, hogy megint fáj a fejed. :(( Ez a hülye idő miatt van tuti. :((( De jó farsangoztok!! Milyen lesz Dani jelmeze???Képeket is kérünk majd!! :)))
Mamádnak nagyon sok boldog szülinapot kívánok! :))
Nektek is szép hétvégét, és jó szórakozást!! :)))
Úristen mekkora parasztok vannak!! Szegény kis kutyuska!! :(((( Hallod az ilyen embereket kéne jól össze-vissza rúgdosni! :((((
Jaj rmélm hamar mggyógyul a kis kutymákotok!! :(((
Sziasztok!
Heni azért jó lenne ha Boti még bennt maradna,de lehet tényleg fel kéne hívnod a szülésznődet.Bár tegnap óta már sűrűsödnie kellett volna a fájásoknak ha tényleg szülnél.De fő a biztonság!!!
Noémi ez tényleg rettenetes,annyi elmebeteg ember mászkál az utcákon,a többség csak szórakozásból csinál ilyet!!Beteg állat!
Vigyázz magadra,ne légy beteg!!
Katus szupi hogy jó kedved van:)))Irigyellek én ma is fejfájással ébredtem:(((
Nemsokára megyünk a Dani farsangjára,holnap meg a mamámnak lesz a szülinapja és hozzá megyünk.
Mindenkinek szép hétvégét:))
Sziasztok,
Henike mire vársz drágám??? Hivd a szülésznőt ilyen helyzetekre fogadtad, mikor nem tudod mi a köv lépés...hivd fel kérlek!
Én is görcsölök reggel óta.....fáj....de oka van:(
Lányok képzeljétek két kutyánk van és az egyiknek valami abberált, rohadék, mikor a keritéshez feltette a lábát ráütött vagy rugott és mind az összes úját le kell műteni (most van kórházban)...itt bőgők, ugy sajnálom szegény állatot kinek ártott szegénykém:((( A nővérem kutyája, a miénket nem bántották....de miért kell ezt csinalni????
Ádus elment elint ami már van..és főztem jó mézes teát, meg találtam c vitamin pezsgőtabit azt iszom....de a gyomrom mint egy babszem.
Az ilyen embereket agyon verném!
Sziasztok!!
Hüha, Heni! Szerintem is hívd fel a dokit! Ez már több mint gyanus! Vigyázz magadra nagyon! Gondolunk rád!!!
Katush! Én is hasonlóan aludtam, bár én nem görcsöltem be...Pihizz Te is sokat! Hagyd magad kényeztetni! :-))
Noémi! Próbáld megekőzni a betegséget! Egyél sok sok gyümit!!
Mindenkinek szép hétvégét!!! :-)
Puszi!!!
Noémi vigyázz magadra nehogy beteg legyél így a vége felé és a sóval is vigyázni! Ádusnak meg jó munkát mára, reméljük a szekrény is elkészül... :)
Katush neked meg jó vendégvárást és szép konyhát!
Sziasztok!
Tegnap este már nem tudtam jönni mert nem voltam valami szuperül. :( Aztán odáig fajult a dolog, hogy 10 perces fájásaim lettek és nem is gyengék. A Tomi mérte az időt és pontos voltam mint a doxa mikor már kezdtem beparázni beleültem egy kád vízbe is hátha elmúlik de semmi. Aztán este 11 körül inkább lefeküdtem mert már tényleg ki voltam merülve gondoltam mára elmúlik. Hát nem. Szóval most itt ülök és nem tudom mi van de egy biztos, hogy nem vagyok valami fényesen. :(
Szia!
Én sem aludtam valami jól az éjjel, egyszer szörnyűen begörcsölt a hasam, azt hittem lefordulok az ágyról, ez átment derékfájásba. Kimentem pipilni, és utánna elmúlt. Utánna mg nem bírtam már visszaaludni, és csak forgolódtam.
Most tök jó kedvem van, remélem ma is olyan szép idő lesz mint tegnap!
Jönnek ma a Bejáék is hozzánk, aminek nagyon örülök, mert már rég taliztunk, meg anyukámék is hoz nekünk fincsi ebédet, mert ugye most szét van bombázva a konyhám... és nem tok főzni sem... :(((
Nem baj, de lgalább szép konyhám lesz nemsokára! Úgy várom már.
Apa az utóbbi időben teljesen már, annyira figyelmes, segítőkész, nagyon aggódik a kis drágám. Ma reggel még azt sem engedte meg hogy az ágyneműt elpakoljam. Nagyon édes... :)))
Sziasztok.:)
na én vagyok az első. :)
Nem tudtam aludni zsibbadt a lábam és fájtak nagyon a kezeim...meleg víz alatt megtornáztattam, az most is bejött és nem fáj már. Ez a vizesedés...megint nem szabad sót ennem....egyáltalán.
Nagyon ízlett a vacsi Ádusnak és itt volt a legjobb barátja is gy a körözött el is fogyott:)
Fáj a torkom és a fejem...nem akarok beteg lenni_:(
Ma sztem végre megcsin a brassoit amig Ádus ügyködik...van annyi dolga itthon..de itthon van!!!:)
Szép estét mindenkinek, mindjárt jön Ádus, és sétálunk a pékhez aztán vacsi és pihi.
pussz
Sziasztok!
Kler a vers nagyon aranyos!Ha megengeded akkor lenyúlom!
Ügyesek vagytok hogy ennyi finomságot csináltatok!
Nyami!
Én egész nap csak aludnék!Mormotát leköröztem!