Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009. márciusában születendő Babócáink fórum

2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
43068. 8f453e64f1 (válaszként erre: 43067. - Tari)
2011. okt. 12. 20:38

A hisztit én is nagyon nehezen bírom elviselni...már alig várom, hogy vége legyen ennek a korszaknak, mert néha égnek áll a hajam. :)


Remélem, mihamarabb túlesik ezen a beteges korszakon, mert nagyon szeretnék már dolgozni, és így sajnos nem tudok, hogy 1 hetet bölcsiben van, aztán 1 hetet itthon betegen.


Tomika még mindig beteg, kíváncsi vagyok, mit mondd holnap a doki, de szerintem jövő héten sem megyünk még bölcsibe.

43067. tari
2011. okt. 11. 08:31

Sziasztok!


Elanor örülök, hogy ugyan a ház miatt nehéz döntéssel de azért sikerült munkahelyi problémát megoldani!

Tomikának a betegeskedése meg fog szünni ha átesik ezeken a hirtelen kapott közösségi betegségeken!Eleinte Szandra is magához képest betegeskedett!


Nos!Szandra egyre akaratosabb és az állandó vissza beszélés mellett elég sok a hiszti is!Minden becsületem Tiétek csajok, el sem tudom képzelni, hogy tudjátok kezelni a hisztiket a picik mellett!

Bár nagyon jól esik mikor oda jön hozzám és átkarolva mondja, hogy szeretlek, mert szerintem tisztában van azzal, hogy nem csinált szép dolgot!

43066. 8f453e64f1
2011. okt. 11. 08:20

Sziasztok!


Nem is tudom, mikor jártam erre utoljára, de amint látom, szépen gyarapodott a csapat pár új bébivel.


Velünk sok minden történt, 1 hónapja átköltöztünk Pécsről Győrbe, mivel a férjemnek megszűnt a munkahelye, engem meg nem vettek vissza szülés után, így nem gondolkodtunk sokat a lehetőségen, annak ellenére, hogy egy családi házat hagytunk magunk mögött.


Itt most szerencsére a férjemnek van egy nagyon jó munkahelye, és nagyságrendekkel többet keres.

Én sajnos még nem találtam, de a kicsi mellett elég nehéz is, hiszen sokat beteg.

Egyébként Tomika bölcsis szeptember 5 óta, csak sajnos úgy jár, hogy 1 hetet beteg, 1 hetet megy. Most is kötőhártya gyulladással vagyunk itthon, pedig ma is mentem volna állásinterjúra. :(


Nincs esetleg győri köztetek?

43065. Noémi 23 (válaszként erre: 43064. - V.kler)
2011. okt. 7. 10:23
Mintha én írtam volna, amit te Kler...nálunk ugyan ez van. Ugyan így kérdezi Ádus is mindig Amit, miért nem tud mindig ilyen lenni? Ugyan így simizi Pankát Ami is.:))))
43064. v.kler
2011. okt. 6. 14:54

Bizony, én is azt mondom nem könnyű, főleg türelmesnek lenni! Pl. amikor az utcán jön Lalámra a hiszti, mert nem arra megyünk amerre Ő szeretné! Jól nézhetek ki akkor, egyik kezemmel tolom a babakocsit, másik kezemmel pedig húzom magam után Lallancsot! :-)) Én megpróbálom az ő szemszögéből látni a dolgokat, nagy változás az életébe a kisteső, ugyanúgy Aminál is ez a helyzet.

Egyébként Lalám is sokszor olyan jó is tud lenni, Apa kérdezi is tőle ilyenkor, hogy miért nem tud mindig ilyen lenni?? Na és amikor reggelente, miközben Klárim szopizik, Lalám mellénk fekszik, nézi a mesét, és közben simizi Klári fejecskéjét! Kell ennél szebb érzés??? Ilyenkor el is felejtem, hogy nélha milyen kis ördögfióka is tud lenni!

43063. Noémi 23 (válaszként erre: 43061. - V.kler)
2011. okt. 5. 12:48

Igen, néha nehéz...viszont máskor meg annyira nagyon Tündér.:))


Nebossz, minden rendben lesz, 10 kg nem sok, én mind a kétszer 15-öt híztam. Szerintem a Kisfiad tovább ment maradt mint Vercsi.:)))

2011. okt. 4. 22:05

Ma voltam dokinál, vett kenetet meg kaptam egy rakás beutalót.


Vérnyomás: 120/80

Súly: +10kg :S (Vercsivel összesen híztam 2,5kg-t)


Csütörtökön vérvétele megyek, jövőhét kedden CTG-re, 3 hét múlva UH-ra, ha még 2in1 leszünk :)

Kérdezte vizsgálat közben a doki, hogy volt-e most CTG, mondom nem, kicsit mérges lett. Mondtam, hogy kérdeztem a nővért, hogy nem-e kell, holnap kezdjük a 35. hetet, azt mondta nem kell, majd jövő héttől. Vizsgálat után a doki mondta a nővérnek, hogy tegyen gépre 10percre, ami legalább 40 perc lett, mert Úrfikám aludt, nem hatotta meg, hogy kíváncsiak lennének rá :) És innentől hetente kell mennem. Kérdeztem a dokit, hogy van-e esély koraszülésre, mert a kislányom a 36. héten született, azt mondta most per pillanat nem lát rá esélyt, de sose lehet tudni mi lesz holnap :) Hát marhára megnyugtatott :S

43061. v.kler
2011. okt. 2. 19:40

Kati! Jajj, nagyon vigyázz magadra!!! Sokat gondolok rátok!!


Nonó!! Teljesen megértelek! Lalám Tündérkém születése után esett bele a dackorszakba! Vele több bajom van, mint Klárimmal...Kitartás!!

2011. okt. 2. 12:46

Überelhetetlen éjszakán vagyok túl :(


Este gondoltam álomba olvasom magam, 2-ig olvastam. Elmentem wc-re, amikor jöttem kifelé Vercsikém keservesen sírt. Rosszat álmodott és el is mesélte (eddig nem tette), szegénykémnek egy mókus leharapta a kezét :S Megvigasztaltam, de hamar kitalálta, hogy mellettem akar aludni. Akkor gyors ágykihúzás és ágyazás, hogy elférjünk (évek óta földön alszunk matracon, én pár hete felköltöztem az ágyra, de nem húzom ki). 3 órakor önként visszament a saját ágyába, én akkor visszatoltam az ágyat, mert úgy kényelmesebb. Na akkor úgy elkezdett fájni, görcsölni a hasam, ahogy még sose, nem bírtam megmozdulni, és a bal lábamba is bele-bele nyilallt a görcs, nagyon fájt. Ittam egy magnézium pezsgőtabit, majdnem visszajött... :( Onnantól iszonyatos hányingerem volt és szédültem, a hasam meg csak görcsölt. Ücsörögtem az ágyon, vártam hátha jobb lesz. 4:05-kor néztem megint az órára, már a sírás kerülgetett, 4:25-kor apának csörgött az óra. Amíg készülődött beszélgettünk, aztán útnak engedtem és visszafeküdtem, hátha tudok aludni. Fél 7-kor már-már kezdtem feladni, amikor végre elszenderedtem és aludtam amíg Vercsikém át nem jött, hogy kialudta magát :) (10órakor jött, ő is pocsékul alhatott, fél 4-kor még ő is fenn volt).

43059. Netty84 (válaszként erre: 43056. - Noémi 23)
2011. szept. 28. 13:46
Jajj ne is mondd Kircsimmel is nagyon nehéz, de megbirkózunk vele!! Kitartás!!! :)))
43058. Netty84 (válaszként erre: 43057. - Nebosszancs)
2011. szept. 28. 13:45
Jesszum hogy elment az idő, Nebossz, olyan mintha tegnap mondtad volna hogy pocaklakód van! :))Nagyon izgulok értetek!!!! :)))
2011. szept. 27. 23:30

Forgalom??? :))))


Végre elkezdtem kimosni a kis rucikat. Már épp ideje volt, hisz holnap lépünk a 34. hétbe :) Ha akkor jön Pocaklakó, amikor Vercsi, akkor már csak 2 hetünk van :) És mutatnak bizonyos jelek arra, hogy most sem várjuk ki a 40 hetet :) Vercsivel az utolsó hónapban vérzett az orrom, előtte soha (terhesség előtt sem), most 2 napja megint vérzik... :))) Egyik este zuhanyzás előtt picikét véreztem... de csak pöttyökben. Anno Vercsivel már rohantunk a kórházba, de azt mondták ez nem vérzés, csak nyílik a méhszáj, még hetek is lehetnek a szülésig. Másnap megszületett Csibe :)))) Szóval úgy érzem a finisben vagyunk :)


Amit alvás címszó alatt művelek, az maga a katasztrófa :( Fáj a derekam, a csípőm, ha alátámasztom a hasam, akkor nyomja a párna, ha nem akkor "lóg" és azért fáj :( Múlt éjjel kemény 2,5 órát aludtam, már a sírás határán álltam :( De bírnom, mert bírni kell!!! :)



Puszi mindenkinek!

43056. Noémi 23
2011. szept. 27. 21:01

Bizony, nincs nagy forgalom...


Mi is nagyon jól vagyunk.:) Amicának a dackorszak nem könnyű, Panka már 6 hetes lesz...rohan az idő.:))))

43055. v.kler
2011. szept. 26. 13:50

Sziasztok!!


Gondoltam nekukkantok, bár látom nagyon ritkán jár valaki erre...ugyanúgy mint én.


Jól vagyunk! Lalám kis imádnivaló rosszcsont, Klári baba pedig imádnivaló tünemény! :-) Már 5 hónapos! Már tud forogni, csak kicsit lustácska. Nagyon türelmes baba, nagyon ritkán van olyan, hogy sírva ébredne. Vioszont elkezdődött a fogzás, az első fogacska hegye már látszik, de még nem tört át..


Remélem azért mindenki jól van!! Minden gyerkőcöt, babát, mamát puszilok!!!

43054. dius81
2011. szept. 17. 12:35

nincs itt nagy forgalom mostanság.

élünk és virulunk, csak nekem sincs időm jönni...majd talán ha bejön a rossz idő, most még kihasználjuk a napocskát....

43053. dius81 (válaszként erre: 43051. - Noémi 23)
2011. szept. 10. 12:59

Ugye?


észre sem veszem és már vége is lesz az első tanévnek állítólag:D

egyenlőre élvezi a drágám.

2011. szept. 7. 13:41

Itt is köszi Nono!


Pocsék éjszakám volt, bal oldalon néha úgy görcsölt a hasam, hogy nem bírtam megmozdulni :( Pedig éreztem, ha megfordulok jobb lesz, de nem bírtam megmozdulni :(


Eddig nem sokat pihentem ma, főztem fini spenótot, mosogattam, megy a mosógép, leszedtem a száraz ruhákat és elraktam, porszívóztam, már csak a felmosás van :) Nemsokára jönnek anyuék és hozzák a szekrényt meg egy zsák ruhát :)

Délutánra óriási Duna-parti sétát tervezünk, ha apa hazajött. Addig viszont pihenek, Kis Csibe épp rajzol és folyamatosan csicsereg, még a zenét is ki kellett kapcsolnom, úgysem tudom hallgatni :P :D


Sok puszi mindenkinek!

43051. Noémi 23
2011. szept. 7. 06:04

Sziasztok,


Dius mekkora már a Fiad...hihetetlen, hogy már sulis.:)


Nebossz nekem van hallgatóm kölcsön adom neked...írok privit...és ne aggódj minden rendben lesz.:DDD

2011. szept. 6. 23:27

Sziasztok!


Ma voltam dokinál, elpanaszoltam, hogy sokat keményedik a hasam és két napja iszonyúan fáj a gátam, mintha belülről valami/valaki nyomná. Megvizsgált, minden rendben, nem talált semmit ami miatt a gátam fájhat. Ez a két nap alatt nagyon keveset mozgott Pocaklakó, agyon aggódtam magam. Jó lett volna, ha lett volna babaszív hallgatóm, de sajna nincs, így maradt a "zaklatás" :) Piszkáltam Törpit, hogy mozogjon, néha-néha adott is egy kis jelet.

Eddig 3000-et írt mindig a kis könyvembe a doki, ma 2100-et (a naplómba írtam egy bejegyzést, hogy mi mit jelent, így nyomon tudom követni). Írt fel vas-folsavat, mert szerinte sápadtka vagyok :) és pár nap extra pihenést írt elő. . . Na arra leszek én kíváncsi :))) Legközelebb 3hét múlva kell mennem, akkor már 33+6 hetesek leszünk! Te jó ég, hihetetlen!


Holnap hozzák szüleim az egyik szekrényt, jövőhéten elkezdem kimosni a kis ruhákat.

Ma vettem Vercsinek 9db-os, Öcsinek meg 7 db-os falidíszt, 290Ft-ért! A naplómba tettem fel képet.


A kórházi csomagba hiányzik még a legtöbb dolog, de lassan az is össze lesz készítve. Hátha Öcsi is korábban jön, mint anno a Nővére :) Akkor már nincs sok időnk :) Már nagyon várom, hogy a karomba tarthassam Kis Öcsit! Hihetetlen jó érzés lesz, már most tudom!


Tegnap Vercsi nehezen aludt el, kérte, hogy vegyem fel, öleljem sokat! Hát nem bírtam sokáig, nehéz már a 15kg-ja a pocakom mellé, de azért öleltem és Ő szorított, aig akart elengedni. Amikor mondtam, hogy most leteszem az ágyába, már görbült is a szája :( Úgy sajnáltam! De simogattam, amíg el nem aludt! Kérdezte, ha Öcsi megszületik, akkor megint fel fogom tudni venni? Mondtam, hogy igen, erre ma reggel azzal kezdett, hogy "Kijött már Öcsi, hogy fel tudjál venni?" ÉDESKE, IMÁDOM!

43049. dius81
2011. szept. 2. 07:48

Köszi, elég fura volt.

ahogy közeledtünk az évnyitón a suli felé akkor döbbentem rá, hogy innen már nincs visszaút.

Persze ez az élet rendje, csak....na szokni kell a gondolatot.

Reggel lelkes volt igen, délután meg alig akart hazajönni, mert már az udvaron volt, mikor mentem érte és játszottak.


Kapásból a hátsó padba ülta kis barátjával, de biztos voltam benne, hogy a nap végén már nem ott fogom találni.

Így is lett...második padban egyedül.:D

kis csicsergő, muszáj lesz megszoknia, hogy nem akkor beszél amikor kedve tartja.

Nálunk ez lesz a legnagyobb kihívás:D

43048. Tota76
2011. aug. 29. 13:23
Egyben azért hasonlít mind két gyerköc, amiért hálát adok, imádnak szopizni :), és szerencsére van mit
43047. Tota76
2011. aug. 29. 13:21

Tényleg nincs két egyforma gyermek :)


Ez nálunk is bebizonyosodott :)

43046. Noémi 23
2011. aug. 28. 16:25

Nálunk Ami és Panka már most két külön egyéniség...többek között Panka imád cicizni, Ami nem szeretett...Ami cumizott már ilyenkor, Panka egyáltalán nem.


DE mindketten szépen isznak ennyi idősen cumisüvegből, ugyan ilyenkor már fogatták hason a fejüket, tartották a fejüket kézben...vagyis Panka ugye most...


Hasonló dolgok is vannak, de van amiben teljesen mások, furcsa, de így jó.:))

43045. Noémi 23 (válaszként erre: 43044. - Nebosszancs)
2011. aug. 28. 16:21

Édes.:))) Biztos nagyon várja az öcsit.:) Imádni fogja meglátod.:) Ami is imádja Pankát.:DDD


A cumi csak újdonság...de jól tetted, h megvetted neki, tiltás csak rosszat szül, úgy is elhagyja, és rosszat nem csinál vele.:)

2011. aug. 26. 14:22

Csajok, hogy bírjátok ezt az őrjítő meleget?

Mi ki se mozdulunk a nagy szobából, itt megy a ventilátor. Kicsit rendet raktunk, gyurmáztunk, festettünk, rajzoltunk, labdáztunk, most manó kidőlt.


Tegnap kimozdultunk, bementünk a városba a bababoltba, megvettünk Törpinek pár dolgot. Vercsi mindenhol ott volt, hagytuk két dolog közül választani és szorgalmasan pakolt be mindent a kosárba, hogy: "Ez is kell majd Öcsinek, meg ilyen is kell neki!" stb. Nem akartam, hogy ő kimaradjon, vettem (volna) neki egy mesekönyvet, de nem kellett neki. Helyette választott magának egy Micimackós piros cumit :S Kb. 2 hónapos koráig cumizott, azóta is csak a játékosládában van... hát tegnap egész nap cumizott, de este alváshoz azért csak előkerült az ujjacskája az alvórongyocskával :)

43043. Noémi 23
2011. aug. 24. 08:38

Sziasztok,


Itthon vagyunk.:) Nagyon boldogan, együtt.:))) Azt hittem most lettem teljes ember, két kis Hercegnőmmel..))))

2011. aug. 22. 09:56

Sziasztok!


Gratulálunk Noémi, jó egészséget Nektek!


Puszi:)

43041. virag0406
2011. aug. 20. 21:18

Sziasztok!


Noémi!Gratulálunk Pankához!Jó egészséget sok tejcsit kívánunk!!!:)

43040. Noémi 23
2011. aug. 20. 20:31

Köszönöm mindenkinek.:-)

Boldogsagom hatartalan...

43039. dius81
2011. aug. 19. 20:59

Szaistok!

valahogy éreztem, hogy be kell kukkantanom!

Nagy-nagy gratula Nonóéknak!

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook