2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
nah, az az amit nem kívánok, pedig van itthon is...
pop cornt ennék, azt meg nem lehet..
Az ajánlott posta 200ft plusz költséget jelent, viszont ha netalán elvész, akkor a posta kártérítést fizet. (ha érdekel a részleteket is leírom, csak nem biztos, hogy most szükséged van rá). A lényeg, hogy lekönyvelik a postán, és lehet kerestetni, hogy éppen merre jár.
Én ha valamit vásárolok, mindig ajánlva kérem, mert az a biztos.
én vettem ujjatlant és hosszúujjút is. Azért a kicsiknek, mikor kibújik több hét kell, hogy megszokja a 37fok helyett csak 20-25 fokban él és alszik. Én mindig adtam hálózsákot a lányokra...csak a 30 fokos hőségben nem.
Szerintem nagyon praktikus. Amikor meg soknak éreznéd, akkor rugi helyett adhatod rá egy bodyval, vagy anélkül és szabadon mozoghat a lába.
Én csupasz lábbal soha nem szerettem altatni őket.
Mondjuk nálunk takaró helyett is hálózsák volt külső rétegnek (vastagabb ujjatlan).
Lányok, Ti vesztek hálózsákot???
vagy májusba már meleg lesz?
Na ez igaz :-)))
Igen, nekem is az (volt) a mumusom, míg erre az sztk-s dokira nem találtam rá...ő valahogy olyan megnyugtatóan dolgozik. Most az esetleges röntgen hiány miatt izgultam.
Igen éreztem a drukkolást! Míg vártam pont az járt a fejemben, hogy milyen sokan gondoltok rám :-) Tök jó volt, köszi!
Jobb biza,csak hát előre kissé érdekesen mutatna:)))
Én most a mozi miatt meg akartam nézni a film második részét, de beszunnyadtam apa ölében...
aztán fel fel keltem, de aludtam 1,5 órát:)
drukkoltunk érted..
nemke egy mumusom van, az a fogdoki...
De jó Neked :-)
Bár én se panaszkodhatok..reggel a család elment 7.30kor, visszafeküdtem, és 10kor ébredtem. Nem is tudom volt-e korábban ilyen, de nagyon jól esett :-)
Én is egyet engedtem cserélni, de az azóta se tökéletes. ÉS érdekes az amalgámok nem romlottak alá, a fehérek meg rendszeresen.
Jobb a régi jól bevált amalgám :-)
Aj, nagyon jót aludtam:)
Titati, nekem kb 3 amalgánaom van egyet cseréltek fehérre. csaka baj van vele azóta...
Sziasztok!
Most értem haza, tök jó, hogy gondoltatok rám :-)
Ennyire még talán 1x se izgultam, mint most...de a doki nem látta kilátástalannak a helyzetet, beszúrt valami "ligt 2ml"-es gyógyszert és kiszedte az óriás tömést, kaptam bele gyógyszeres réteget, meg ideiglenes tömést...5-6 napig lehet érzékeny, és ha nem lesz vele gond, akkor 2 hét múlva véglegesre tömi. Ha közbe fájna akkor menjek vissza azonnal és gyökérkezeli. Kérdeztem a röntgent, azt mondta olyan kis dózis, hogy ez ilyenkor már nem árt, így ha netalán gyökerezni kellene akkor röntgenez is :-)
Amalgán cserét nekem 1x egy magán doki ajánlotta, hogy mindent cseréltessek ki. 1-et bevállaltam, de az azóta se tökéletes. Így úgy vagyok vele, a gond nélküli amalgánokat nem fogom kicseréltetni amíg nem okoznak valami gondot.
Még nem vagy benne a táblázatba.
Csillának küld el a neved,címed(város),tel.szám,e-mail cím.
Van még aki nincs benne?
Úgy látom akik otthon vannak pihiznek aki pedig dolgozik most indulnak haza.
Titati!
Mi volt a fogdokinál?
Viszont, akkor könnyes szemmel gondolok rád, mert én is pihizem, este mozi:)
sziasztok