2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Szerencséd volt hogy ilyen munkahelyed volt.
Ja, persze, ha olyan a munka akkor nincs vele gond... de pl ez a lány könyvvizsgáló és rohanós-stresszes a munkája...a férje rég otthon akarta tartani... tehát az úgy más...
Érdekes nálam ez pont fordítva van :-)
1. gyereknél mindent nagyon lazán vettem.
2.-nál már izgultam néhány dolgon
Most meg egyenesen parázok, hogy pl. az első 6 hónapot hogy vészeljük át, vegyek-e légzésfigyelőt. Most komolyan nem érzem jól magam..kicsit félek a babától..ilyet egyik csajjal se éreztem.
Nekem nem volt segítségem az jó ha van valakinek.
Én imádtam pocakosan dolgozni...legalább nem punnyadtam be itthon. Mondjuk nem volt stresszes meló, csak ültem a számítógép előtt. Jan. 30-án szültem és dec 20-án még dolgoztam.
hát igen , neki segített anyu mint tapasztalt a nehézségek alatt, szóval természetesnek veszi hogy segít...azt hiszem együtt is szülünk:)
A háton alvást se javasolják, mert úgy meg egy rossz alkalommal hátracsúszhat a nyelve. Az oldal alvásról még nem hallottam rosszat. Meg kell támasztani a hátánál, és akkor marad az oldalán :-)
De persze mindenki másképp vélekedik erről is.
Én mindkettőt veszek.. télen a rugi fölé a vastag ujjatlant adom rá(juk).
Azért mondom gyerek függő.
Meg hogy aggódtunk mikor sokáig aludt ott pattogtunk az ágya mellet miért alszik mikor már régen fel kellet volna kelnie?
Nálam mindkét csajszi hason alvó volt, és mindig hálózsákoztunk, nem volt neki kényelmetlen.
Bksz:
valóban fillérekért lehet kapni, mg talán olcsóbb,mint megvarrni :-)
Nagyon rendes a tesód de biztos át érzi amit te mert ő is volt benne.
nem? hát mit kell azon filozni, mi lesz ha már nem dolgozok? leszarom pont hog ymi van a munkahelyemen.. én amikor tanács miatt hívott egyik este a kollegám finoman elmagyaráztam, hog ynem vagok ügyeletes.. oldják meg.. 3 évig nem akarok róluk tudni
Fúúú ezt ne is mond.Én is biztos lesem majd minden percben.Hallgatózom majd
Ezt én is osztom.Nagyon jó itthon.Nem kell a sok hülye miatt idegesítenem magam.Sokkal nyugisabb itthon
Na hát igen..pont ezek miatt telepítjük az msn-t és így tudunk beszélni nővéremmel folyamatosa, éjjel meg telefonügeletben lesz már megbeszéltük hogy ha kétségbe esek akkor hívjam azonnal:) Annyira aranyos, úgy szeretme a nővéremet hogy ilyen pedig dolgozik egy csomót meg 2 kisgyerek is van náluk...
Minden pillanatba néztük hogy szuszog még.
Az elsőnél biztos csinálunk olyasmit amin már később (pl 2.gyereknél)nem fogunk megijjedni
De ez miéárt kérdéses lányok??? ha tp vagytok az egyértelmű, hog ymegy a munka tovább nélkületek...
vagy nektek nehéz az elvállás??
Pedig ha tudnátok mennyivel jobb itthon:)
Ugyanez nálunk is...mondja nővérem hogy mit aggódok bármin, mikor én is fürdettem, öltöztettem, sétáltattam, pelenkáztam mind2 kislányt(együtt laktunk),akkor milyen probléma merülhet fel? Hát ez az, minden,ami nem az én felleősségem volt:mit adjak rá? Melege van? Fázik? Éhes? csak nem beteg? A hasa fáj? ...
Én is csak akkor megyek a céghez ha nagyon muszáj,ha papírokat kell intézni.Egyébként felejtsenek el
Nem lesz semmi mindenki bele jön kicsit nehéz az elején de bele jön mindenki.El mesélem az első hülyeségem hogy ilyet nem szabad.Amikor haza hoztuk Ádit az első bukásánál szaladtunk az ügyeletre, meg sok hasonló volt még sokat tudnék mesélni de gondolom nem csak én.
Sztem is minden jön majd magától.Mikor a kereszt fiamat rám hagyták tesómék én is minden rezdülésére ugrottam.Hát akkor majd a sajátoméra,hogy fogok..
Én is bízok azért az anyai ösztönömben
Pedig ezekre nagyon oda kell figyelni mert mostmár nem csak magadra vigyázol hanem egy ártatlan pici emberkére is aki tőled függ..
Én ezért nem megyek a barátnőmékhez szeretnék de a párja dohányzik és ha én ott vagyok akkor is rágyújt.SZEMÉTSÉG nem? Én nem dohányzom akkor meg miért mérgezi egy vadidegen az én manómat...
Ismerősöm is márc. 14-re várja és jan 16 óta van otthon,de pl januárban addig minden nap este 8-9kor járt haza...még most is besegít a munkahelyén...hát ha én kilépek az ajtón 02.13-án csak a szükséges papírokat vagyok hajlandó behozni de hogy elfelejtek minden egyebet ami itt van , az tuti....
Öszötnből sok mindent csinálhat jól egy anya:))
Ercsi: nálunk meg maradtam volna, de szeptemberben azt mondták, húzzak tp-re, mert nem lehetek ott , a hely miatt, meg a betegségek...
Ez olyan érdekes mert császáros voltam 12:53kor született meg 16:00kor hozták ki hogy megnézzem meg este 20:00 kor és a nővér elment.megnyikkant a drágám és én úgy pattantam hozzá hogy kivegyem a kalitkából és magam mellé fektessem a friss sebbel..Ezt soha nem felejtem el..
Nekem meg azt mondták hogy hamar le léptem én nem kérdeztem meg senkit hogy mehetek-e táppénzre.Van egy csaj ő április végére van kiírva és még decemberbe dolgozott neki mindegy volt hogy elkap valami fertőzést nekem nem.
fog az. Lehet nem az első pillanattól, csak a harmadiktól, de fog. Bizz magadban, én is azt teszem:)))
Én az egészet le fogom a kezdő oldaltól amelyiken irva van valami.Akkor nincs baj..
További ajánlott fórumok: