2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
én naponta nem főzök, mert apa a munkahelyén eszik, egymagamnak meg nem (amúgy is mindig a mennyiséggel van a bajom, h ennyi vagy annyi elég e de ne is együk egy hhétig :) ) így nekem is elő van fizetve, ez így jó
Hát igen,ezek az APukák ilyenek. Szerintem nagy kaland ezt kitalalni azért,hogy minden nap mi kerüljön a asztalra.Modjuk en nagyon szeretek fözni,csak kár,h odaig jutottam,h ebbe belefaradok/nap.
na ez jó :)
nekem azt mondták, h azért hízik ilyenkor többet az ember, mert igazából ilyenkor már csap gyarapszik a babó súlya. aztán nemtom, de tetszik amit írtál :)
az nekem is megvan a Réka 20 perces tornák tényleg jó csak ne beszélne annyit pedig olyan jó a zene.
Hát ahogy magamat ismerem...tuti a sok. De már ez is sokk! Meglátjuk.De kikopiztam,ime:
A várandós anya életében bekövetkezõ változások
Úgy érzed kifogytál a helybõl? A méh eredeti méretének ezerszeresére nõtt és egészen a bordákig ér. Átlagos esetben körülbelül 11-13 kg-ot híztál és a néhány hátralévõ hét során ez már valószínûleg nem, vagy csak nagyon kicsit fog változni.
15 kb. de megmérem magam holnap..
hmmmmm ez nagyon nagyon jól hangzik. nekem mindig egyetlen bajom van a vasárnapi ebéddel: hogy mi legyen az :) ugyanis apát megkérdezem és mi a válasz? :) "nekem mindegy"
Na köszönöm most könnyebb a helyzetem :) de van egy nagyon fini receptem, rakott sajtos baconös csirkemell (vagy pulyka a lényeg h filé)
disznóka..szeletekböl, vajon megparolom,kiszedem,hagyma vajra, gomba, husika vissza..és hozzá zsemlegombocot.A lasagne nagyon finom, en is szeretem:')Jöhet..!
Én meg pont az ellenkezőjét hallottam.
na akkor most mi az igaz? :)
15!Azt olvastam,hogy most mar nem jön fel "annyira"sok!Ez mit jelent?
hmmmm az fini :) és milyen husiból?
én ma lasagne-t. tudom nem valami nagy vasárnapi kaja, de olyan régen volt és úgy szeretjük... :)
Sziasztok Csajszik! Csak beköszönök, megyünk anyósékhoz névnapot ünnepelni, vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra:-)) Sok cupp, majd jövök! (én 10 kg-ot híztam)
Jo reggelt Lanyok+Pocilakok! Agica, en gombashusit!
Én megyek,nekiállok a mai nap aktív szakaszának!Ebéd után jövök,míg fekszenek!
Remélem lesz valaki!
Pusszantás!
de koffeines kávét nem iszol...?
vizhajtót nem lehet terhesen szedni. magas mellé a vérnyomásom, arra szedek
nektek is "járkál" a Picur a bordátok között? :)
én is olyan 13-14
kivi vagyok ebből mennyi megy le a szüléssel
és kell szedned valamit? bocsi ha most hülyének tűnök, de tényleg le vagyok maradva :(
24 de több mint a fel viz.
nektek eddig mennyi jött fel?
hát eléggé olyan a feje,mit akit kifaragtak,de nem tudom miért nekem amit csinál,az nagyon hiteles!
Igen,nehéz egy ponton átlendülni,de nekem már sikerült,és ez sok erőt ad,hogy tudom hogy meg tudom csinálni!És ha kibújik Liza,sem lesz annyi+ ,mint lányok után volt! Akkor 12 kg ment le!
További ajánlott fórumok: