2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
sziasztok ja már itt a finis kértem időpontot utolsó uh-ra most már minden héten ctg utána doki.
Ez már a vége jól el ment az idő.
Sziasztok!
Bár éjjel voltam kint pisilni 3-szor, ezt leszámítva, nem fájt a derekam, és picike is nyugton volt :D bár nem csodállom mert bapközben meg sem állt, gondolom kifáradt...
Szóval már nem is tudom mióta először 9:40-kor keltem (tünk) :)))))
Na visszaérkeztem, eddig bírtam feküdni Apa mellett. Megint beindult a sajtkukac effektus... :(((
De nem baj, majd alszom még délután ha álmos leszek.
Sziasztok
Van akinél már jelentkeznek joslofájások,és ez mit takar?Probáltam konkrétan rákeresni de mindenhol csak az igazi fájásokrol beszélnek.
Jó reggelt sziasztok!
Én is megérkeztem.... illetve csak egy percre kukkolok be, meg visszaolvasni, mert megyünk Apával visszafeküdni. Ha felébredtem jövök :)))
Akkor legalább nincsenek sokan:))))
Én nem vagyok így ébren éjjel de a sok pisi után visszafeküdni és elhelyezkedni hááát elég gáz...:/
A forgolódás a legrosszabb...
ÁÁÁ nálam első perctől ez van.
1-2 órát mindig sétálok éjjel.
Volt egy időszak amikor a bevásáűrlást éjjel 1 és 3 között intéztem.
Na visszatértem csak felraktam az ebédet...
Úgy tűnik most kezdődik mindenkinél a nem -aludtam-jól időszak...
Jó reggelt kismamik!
Szabi!
Igen várjuk hogy mi volt ma.
Én nem aludtam jól.Forgolódtam egész éjszaka.Mire tudtam volna aludni akkor Gergő kezdett el ficánkolni.
:)
Apa attól az egytől tart, hgoy a mi babánk csak éjjel fog sírni.. olyan kis bolond:)
megyek készülödök, ha hazaérek jelentkezem.. azaz ha hívtam a szülésznőt:)
keménykedik, de Döncikém aktív nagyon. inkább a folyás zavar, de ha semmi rosszabb nincs, kkor megyk szerdán úgyis dokihoz, s akkor megkukkol ott is.
Jó volt a babanéző:)?
Reggelt csajok:)
Elment ez az éjjel, a pisikhez még kaptam bónuszt is. Görcsöl a lábam...
Most kezdem azt érezni, hogy jöhetne Dönci, mert nem bírok sokáig:))
Csak vicc, majd jön amikor akar.
Ma vérvételre kell mennim, meg hívom a szülészőt időpont miatt. Tessék majd drukkolni. Megyek kszülni, de jövök még ha megjöttem a dokitól:)
Jó reggelt!
Szabi, írj hogy hogy vagy! Tegnap 4 -en mondták hogy hasmenősek a környezetemben, remélem nem azt kaptad el ...
Tök későn aludtam el és olyan álmi vagyok de nem tudok aludni..És tiszta nyűgös vagyok , olyan feszült, úúúgy utálom ezt... de ma megyünk orvoshoz és meglessük hogy minden rendben van-e babócával is.De most először egyedül megyek mert Tibi sokáig dolgozik:/ Biztos ez is zavar most...