2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
köszi:)
olyan táncos,nem:)
Sziasztok szép a lábad Szabina.
Ditty azt mondta 400 ft kiváncsi vagyok ha kell akkor írjál mert kettőt rendeltem.
Hát sajnos ezt nem nagyon lehet befolyásolni, ha jól tudom... én még megúsztam, de lehet most így a végére én is megcsíkosodom :D
De sebaj...
aaazz igen.......de a tetkód nagyon tetszik!!
Azt a krémet használom és tényleg jó ..csak gyorsan fogy és drága.
Hát az útmutatón ez van :)
Jóéjt...
Olyat kaptam, akkor lehet azt is használni ezek szerint....
Most viszont megyek pihenni. Jó éjt nektek!
Van egy bimbóvédő krémje az Avent-nek. Erre az van írva, hogy a terhesség utolsó szakaszától, és szoptatás alatt ajánlja.
Nem kell lemosni, mert természetes anyagokat tartalmaz, és nyugadtan ehet így a baba....
az enyém is száraz és ki van repedve...hiába kenem-vkinek ötlet?
Ercsike 400ftért hozza darabját?ha jól emlékszem neked is 90d kell.Fel tudtál próbálni egyet?Jól tart?Mert ha igen akkor nekem is kéne de még holnap írok
Sziasztok! A gyóygyszertári cuccok biztosan jok. én nem azt veszem,mert megyünk majd Nemetorszagba, s ott ugyanazt kikevertetni,aah,inkabb egy olyan marka mellett döntöttem,ami tuttira jo es kint is lehet kapni. Érdekes, olvasgatok neten baba apolasarol cikkeket. Jocskan eltéröek. Azt hiszem, hogy ami valóban kell az egy babaszappan , egy popsikrém,Ezen kivül meg olaj,arckrém, tusfürdö.
Ti vesztek emlöapolo olajat? Sokan panaszkodnak,h szarad a bimbojuk. S a napokban az enyemen is eszrevettem ezt. Hogy mitöl lehet?!Meennyi változas egy szervezetben,hihetetlen.
ilyenre gondoltatok, én még most is vacilálok..
köszi Szilvi!MÉg én sem kaptam listát a védőnőtől csak most osztok szorzok...
Holnap megyek megnézem a melltartót az asiában.