2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Sziasztok
Zotya hajnalban /éjjel/kihagyta az evést :)
Este fél 8-kor hamizott,utána fürcsi és 9-kor alukált el, persze hason!!!
Hajnak 4-kor evett!!!:)))
Szerintem ez a hason fekvésnek köszönhető!!
Mostmár csak igy hajlandó aludni és igy sokat is alszik.
Idáig szélcsövezted...az most nem segít?
Megnéztem a LAEVOLAC szirup leírását, azt írja csecsemőknek is adható...ellenjavallat vagy tiltott részben sem írja, hogy ne lehetne 3hós kor alatt adni. Esetleg a dokit vagy a védőnőt kérdezd meg, hogy ilyet adhatsz-e neki.
Jó reggelt vagy napot.
Szerencsére éjszaka aludtunk.
Este én nem tudtam aludni úgy magamhoz tértem neki álltam a manikűrömnek olyan szép lett.
A szorulással nem tudom mit lehet csinálni ilyen kicsi babánál.
Gyógyszertárba kéne meg kérdezd ha van mindenre valami biztos van a szorulásra is.
Akartam menni sétálni na jó kicsi soppingolni de ilyen szélbe nem viszem ki pocsék idő van.
Sziasztok, Jó reggelt!
Nálunk is ment a hiszti du. 4-től fél 8-ig a hidegfront miatt. De mit is várhatnék tőle, hiszen a hidegfront hozta Őt :)
Jóóó reggelt!! Még egyszer köszönöm a biztatást!!
Már egy órája fent vagyok, de végre a gyerek vissza aludt, a falánk kisdisznó lecuffantott 1/2 3-kor 160-at és most szenved :))
Jó éjt én is le fekszem.
Remélem mi alszunk.
Igen, ma nekem se volt étvágyam egyáltalán! Viszont estére meg azt éreztem, hogy remegek a lemerültségtől, energiahiánytól.
Na most szerintem le is dőlök, ki tudja mi vár rám éjszaka :-)
Jó éjt!
Neked sincs étvágyad?
Én is reggel ettem tojásrántottát és azóta semmi nem esett jól, délután ettem egy sport szeletet hogy legyen egy kis energia bennem de attól meg úgy megfájdult a gyomrom meg bántam hogy meg ettem.
DETTO!
Én is épp tejbegrízt eszem :-))))))))
egész nap szinte semmit nem ettem, csak reggel egy kis adag műzlit...meg sokat ittam...most meg éhen akartam halni, így gyorsan összedobtam a tejbegrízt...
De most nincs étvágyam nem ízlik amiket főztem.
De olyan szomjas vagyok folyton.
Most csináltam tejbe grízt hátha az jól esik.
Zétény is kidőlt :-) Mindhárman ágyban...na jó, Kali csak a szobájában, de már elvonult.
Nekem akor szokott fehérebb lenni, ha meleg van, vagy ha több folyadékot iszom.
Most úgy néz ki lehet be ájult.
De 4-5 órától szinte folyamatosan cicizett .
De én arra gondolok hagy meg változott a tejem nem olyan sárga hanem fehér de jó sok.
A szélre és esős időre nagyon érzékenyek a babák...sokkal jobban, mint a konkrét frontokra.
Nekem is tegnap-tegnapelőtt nagyon nyüszi volt Zéti..ma meg szinte egész nap aludt.
Lehet, erre is gondoltam.
Érdekes anno Kíra ha szél volt, teljesen kezelhetetlen volt, hiszti a köbön
Zotya ma nagyon sokat alszik egyszerre, kb. 3 órákat és 4 óránként eszik.
3 óra 20-kor evett, több mint 4 órája.
És fél 5 óta alszik.
Mi lesz itt éjszaka???:))) buli :)))
üdv
én most tettem le aludni a törpét, kicsit nyugtalan, de alszik...
tényleg jégeső lesz, és hatalmas vihar éjszaka? mert az idokep.hu-n az van