2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Én meg tegnap óta néha melegnek érzem a fejecskéjét, tarkóját.
Tegnap megakartam mérni van e láza, de a hőmérővel elinditottam a kakszit :)
Ma is melegnek éreztem, de nem néztem meg, nehogy azt higgye, hogy igy kell kakilni
Lehet akkor, hogy az oltástól melegebb egy kicsit?
NEM
Attila is nagyon nyüszi.
Az akkor jó mármint a szuri ha jól be van gyulladva.
Szia
Pont tegnap este vettem észre Zotyának fürdés közben, hogy pirosabb és puklis.
Ő nem nyügi, de nem tudom, hogy miért ilyen, én Kíránál nem emlékszem hogy ilyen lett volna.
De lehet attól is nyügi.
Tündér Virág
feltettem megint a kengyeles képet a naplómba nézd meg.
A terpesz pelus barátibb azért:)
Szia
Nekünk anno Kíra ficam gyanuval született, a comb vápa nem illeszkedett rendesen.
Aztán mi már a kórházban terpesz pelusba voltunk.
Az orthopédián a doki azt mondta elég lenne a terpesz pelus, de kengyelben hamarabb gyógyul.
Végül 4 hónapig éjjel-nappal kengyelbe volt és amikor lekerült róla, csodás kis lábai lettek:)
És most olyan formás erős izmos lába van, hogy ritkaság:)
Én is sajnáltam, sőt mikor először ráadtam a kengyelt sirtam, de a végén már csukott szemmel adtam-vettem le róla:)
cherry, Máté ugyanezt csinálja. Mindig azt hiszem kakilt, mert jó büdiket nyom, de nem, csak puki...
ercsi, nekem a tejkiütésre azt mondta a oki, hagyjam békén, ha nagyon csúnya, kamillával kenjem. És mindig tegyek textilpelust a feje alá. De Máténak alig van, az is múlóban...
Ez a nőgyógyász vicces. Az enyém közölte, hogy rákszűrés csak a szülés után 3 hónappal, akkor lehet. Élt bennem a gyanú, hogy csak újabb alkalom, újabb pénz... (mondjuk "csak" 6000 Ft). Gyerek mellől már nem rohangálok csak úgy...
Erika, én Mátém is nyűgösebb, 3 napig véreztem, én is mensire gyanakszom... Nővéreimnek is 6 hetesen "bepróbálkozott" a szervezetük, egyiknél maradt a mensi, másiknál egy évig nem jelentkezett utána, szóval még akármi lehet.
Sziasztok!!!
... ma voltunk csipőszűrésen, kicsit le vannak tapadva az izmok ... valami hülye merevítős nadrágocskát kell hordani ... de a kisasszonynak nem tetszik, amint ráadtam üvöltött szegénykém. Van valakinek hasonló tapasztalata?? Úgy megsajnáltam szívem szerint levettem volna azonnal.
üdv!
végre ma reggelre (3 nap után) összeszarta magát a gyerkőc! Jaj olyan boldog voltam, az sem bántam, hogy nyakig kakis!
Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
Ma megyek vissza a nődokihoz, remélem minden ok lesz.
Én még várok nem kenegetem össze vissza majd ha nagyon nem múlik kenem valami mással.
Engem nem zavar de mindenki meg kérdezi jaj szegény mitől???
Mondom nem szegény csak zsíros a tejem és ennek örülök.
Lehet holnap le lépek a védőnőhöz mérje meg.