2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
szia
igen
igen szükülete volt, sokat szenvedtünk már, ugyhogy muszáj volt
ő is kapott szemcseppet 5x 1-1 kell cseppenteni, tobrex a neve
Sziasztok!
Van még valaki?
nem nyílt meg a könnycsatorna ugye?
a Dodinál is az elején össze volt növe vagyis ott volt a hártya masszírozni kellett kapott csepet is aztán beutalta a házi doki a szemészetre és mivel csak 1 hónap múlvára kaptam volna időpontot elvittem magánba igaz fizettem 4000,-ftot de írt fel másik cseppet meg
mondta, hogy kamillával ne törölgessem nem ér semmit és csak allergizál.:(
de valami nagyon erős cseppet írt mert miután megoldodott a probléma azt mondta, hogy úgy kell leszoktatni a szemet erről a cseppről 5*1-1 csepptől haladtunk lefelé 1 héten át.de még azt is mondta ha ez nem oldotta volna van mégegy fajta.
És megoldodott így nem kellett mosatni..
sajnálom a manócskát szörnyű lehetett :(
lányok a fiamnak ma átmosták a szemét, nem kivánom senkinek, hogy hallja azt a sirást...
10 évet öregedtem abba a 10 percbe...:(
rettenetes volt...
Jó meg nézem köszi
Ha ilyen nagy ide nem tudod fel tölteni.
Ati még ennyire sem bírja.
Már föl vettem a tornát holnap fel töltöm ha lesz időm nem felejtettem el.
De nem kell aggódni nem vagyunk le maradva még csak 2 hónaposak vagyunk.
Emlékszem még Adrika sem bírta ilyen idősen ki nyomni magát.
Sziasztok sehol senki????????????
Én is gondoltam hogy teszek el le fagyasztottál??
Sziasztok!
Hát tényleg meleg van, Niki nem is alszik rendesen emiatt. Az ablakokat nem is nyitom ki napközben, mert baromi meleg jön be, megy a ventilátor, de látom, hogy izzad a gyerek. Most már én is elkezdtem itatni vízzel, sőt teát is adtam már neki, és boldog vagyok, hogy két hami között iszik plusz folyadékot.:-) Eddig nem itta, nem kellett neki, fintorgott, kiköpte, de most nyeli rendesen.
Hát további szép napot Mindenkinek! Puszi!
Sziasztok!
Iszonyat milyen meleg van. Melltartóban futkározok egész nap, anyatejes baba létére Zsömi már szépen issza a vizet, teát, mit hogy. Sajnos muszáj, de élvezi, nagyokat vigyorog mellé, igaz 30 ml-ből jó ha 5-10 eljut a gyomrába :))
Szia MIndenki!!!
Hogy vagytOK? már jó pár napja itt a fórumban nem jelentkeztem. remélem jól vagytok.