2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
hali:)
végre jó idő:) állítólag holnap-holnapután a szúnyogokat is irtják mifelénk. Ideje... a legnagyobb óvintézkedések mellett is van vagy 3 csípés a gyereken :((
hogy attól volt-e nyűgös vagy/és a melegtől majd a vihartól????
fordulásról még szó sincs...
háton homorít és feltolja magát, hason hosszan tartja a fejét, de aztán megunja és vagy sír (hogy inkább háton nézelődne) vagy belealszik...
Sziasztok!
Juniusiaktol kukkantottam be hátha tudtok segíteni.Ti már a pocifájás nehezén túl vagytok,tudnátok segíteni?Az Infacolt,Mecsek Babytea,espumisant már probáltuk.3 hete küszködünk de nem igazán használt semmi!Válaszotok előre is köszönöm.
Jo reggelt!Jo ez a kis lehűlés,végre lehet levegőt kapni..!De jövö héttől ujra kánikula.:-/!
Jo ejszakank volt,égrge ugy érzem,h kialudtam magam.8tól aludt 3-ig, aztan fél4től7ig:)!
SZép vasárnapot!
Jó reggelt, sziasztok!
Végre nincs dög meleg, hűvös a levegő. Ennek hatására Zsömi 6-ig aludt :)).
Na itt megint szép vihar volt!!!
Szomszédtól visszakellett kunyiznunk egy pár dolgot, ami átrepült :)
Akkor tuti:)
Nálunk is, mivel egy izzadt alkoholista tróger:)
Postás szeme milyen?:)))
Nálunk is volt vihar, de most annyira jó az idő, hipp hipp hurrá
Hát én félek.
Az uracskám most indult haza remélem nem lesz baja.
itt is volt majdnem hogy féltem :))))
lepihizek kicsit. álmosít ez az idő
na :) akkor a kívánság teljesült :) esik is?
fiacskám 6 órai nemevés után benyomott 200 gramm tejcit :) fél 10 kor aludt el és fél 3 előtt pár perccel ébredt. most jókedvűen kacarácik :)))
sziaszok:)
jöjjön már az a hideg...
Máté csak úgy nyakalja a vizet. Kb. másfél deci a nap során. Én mással nem is próbálkozom, szomjoltásra szerintem teljese elég a víz, minden egyébre ott a tej:)
Amúgy nyűgösködött...
Gólyás aranyos volt:)
Sziasztok!
Hol milyen idő van? itt 19 fok