2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
SZIASZTOK
van még valaki?
JÓ ESTÉT.
ma végre személyesen is találkoztunk :) jaaaaj nagyon szép baba Dönci, kár hogy szép szemecskéit csak pár pillanatra láthattam...kis álomszuszék
hová jársz edzeni?
Azt hogy csináljuk, hogy 6 kor kel általában?
Hmm nem is tudom! :)
7-8 között van vacsi (általában) De inkább 8 körül! Aztán szunya reggelig este 160 ml-t eszik! Reggel ismét, és napközben 130 at! 5* eszik egy nap! De ha már kevés neki ez a mennyiség akkor éjszaka előbb kel! ÉS ha emelek neki akkor újra beáll a 6 órai kelés! :) Szóval tök jó! :))
alvás témához kapcsolódóan:
nálunk is foltos az ágy mert melltartó nélkül alszom, én törölközőt meg textilpelust használok, de így is foltos lesz néha. és reggelente ha túl sok az előtejem ami kifolyt éjszaka, ragacsos a bőröm :) lehet nagyon cukros, vagy ne tudom...
Sziasztok:)
Visszatértünk a kezdeti idők kiszámíthatatlan összevisszaságához. De amúgy kitűnően vagyunk:))
Iszonyat sok szúnyog van :(((
Muslinca, hat hét nekem is, nővéreimnek is beköszöntött a nemvárt, de csak bepróbálkozott, aztán nekik sokáig nem volt még, én még nem tudom, de 4 hétre biztos nem jött:)
Nekem feszülő érzés csak akkor van a mellemben, ha a megszokottól nagyon elérő időben/mennyiséget eszik, amúgy nem érzek semmit, és csak azért sejtem, hogy nagyobb, mert egy csomó felsőm szűk rám...
Hát sajnos, nekem kezd elmenni a tejem...azt hiszem.
Ma reggelre sokkal kevesebb lett mint szokott.Nem is feszített... Lehet bezavar a mensi??? Múlt vasárnap 6hétre jött meg.
Azért talán a tea segít.
Lányok oly nagyon irigy vagyok.... azt sem bánnám ha minden nap ágyruhát kellene mosnom....
De az irigység mellett, nagyon örülök hogy vagytok Ti akik tudjátok szoptatni a piciteket!
Hát igen megyek le fényképezem hogy néz ki az ágy mikor föl kelek.
Pedig cicitartó meg betéttel alszom.
Sziasztok!
Alvás téma:
én még az oldalamon se tudok aludni, mert akkor is folyik a tej. Mégha előtte teljesen le is fejtem, 10 percen belül ázok... így csak és kizárólag a hátamon tudok aludni.
Jó reggelt mindenkinek.
Köszi Andi
Jó reggelt!
Remélem mindenkinek jól telt a hétvége/éjszaka. Én melltartó nélkül alszom már a kezdetektől fogva, eddig egyszer sem volt gond. A hasonalvás azonban nekem sem megy, mivel a terhesség alatt az amúgy sem ki melleim megnőtttek, elég nehéz két dinnyén lavírozni... :))
Jah, egyébként jó reggelt mindenkinek!!! :)
Cinti 6 kor kelt ma is!:)
Örülök, hogy ti is alakultok! :)
A csillagokért elmentem! :D
Sziasztok:)
Ma itthon vagyok, takarítok, meg délután megyek edzeni. Ma 32 éves a férjecském. Imádom:)
Én is nagyon örülök.
Én is kérek egyet.
Atiskámnak még nem olyan selymes meg még van egy két pötty de alakulunk mi is.
Meg a bőrgyógyásztól kapott krém!
Meg már 2 napja napi 5x testápolózom!!!
Köszi :)) Én is nagyon örülök a csillagokat letudnám hozni az égről!
Kérsz egyet? :)
de jó
akkor bevált a másik táp..
úgy örülök..