2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
És milyen érzés akkor mész majd dokihoz meg sokat pihensz ugye?
Köszi!Igen tudom,méghozzá szept.15.a szülinapod(ha jól emlékszem),a kisfiamnak is akkor van!
jó reggelt!Borsika GRATULÁLOK,nagyon örülök neki!
Borsi gratulálok úgy örülök szorítok értetek, hogy rendben legyen minden.
Én is készítem az ebédet.Húsleves és sütök egy kis kacsacombot.
Lassan én is megyek kicsit dolgozni meg a gyerekek játszani akarnak a gépen majd délután jövök.
Gyere várunk vigyáz magatokra.
Szép jó reggelt lányok!
Borsika én is gratulálok!
Hát nekem nincs tapasztalatom,hogy milyen ha már van tesó.De remélem majd megtapasztalom.Idővel
REMÉLEM ÉN NEM VAGYOK ANYÁM
Én meg azon gondolkodom hogy annyira szeretem a két nagyot hogy fura lesz egy kicsi jut neki is.De lehet azért gondolom mert anyám nagyon külömbséget tett közöttünk.
Borsika! Gratulálok, naaagyon örülök,vigyázz Magatokra!Én pont szeptember közepi gyermek vagyok:)!Jól fogsz vele járni. Hihi..szerénységem..Sok puszi
no. öltöztetem a kutyát, aztán indulunk. este majd jövök, vigyázzatok magatokra.. szép napot lányok
Én csajokkal nem voltam ilyen érzékeny!
Lehet a korral is jár! :D
Nemrég azon sírtam,hogy Tibi játszott a csajokkal,ők kacagtak,én meg a konyhában hüppögtem,és azért,mert olyan jó apa! :D
Ugye olyan furcsa én se tudom néha mi a bajom nem lehet még magyarázni most nagyon furcsa gondolataim vannak mit Adrikánál voltak tiszta hülye vagyok.
A tej az csak jó, a kálcium miatt. nekem a fogaimnak nagyon jót tesz a napi 1-2 dl
Hát ezzel én is úgy vagyok!
Sokszor jön rám a sírás,még most is,ráadásul tiszta blama dolgokon!
Én a tejjel vagyok így.Rámjön,és akkor nem is tudom mennyit le tudnék gurítani a torkomon!
Nekem is van, néha olyan furán érzem magam... fura s jó. Férjem kérdezte, hogy mit érzek, de nem tudtam neki elmondani.. biztos a hormonok
Nekem is a második kávém fel is keltünk rendesen.
OLYAN FURA ÉRZÉS FOG EL NÉHA A HORMONOK ????????
Ajaj, vétkeztem. Lenyomtam még egy tejes kv.. megőrültem volna ha nem lehet..
megyek készülgetni, közben kukkk
Igen!Azt hiszem!De Írtam,hogy ott 10 kilóval többel kezdtem,ezért nehéz összehasonlítani.
Más a hasad mint a lányokkal volt?
Nem,majd ott lefotózom,és pendrive-on elhozom.
Aztán most már én is tudok mivel dicsekedni,mert szépen meg vagyunk nőve! :)
Csak olyan furi a hasam,nagyon lent fekszik babyke,és ezért.De lehet csak én látom ám úgy!Majd véleményeztek! :D
Telefon, s úgy rá a gépre?
Pocikép:)
Én a sajátomat másképp hívom.. Bendőőőőő:))
Holnap csinálok én is, mert akkor leszek pont 24 hetes
Áááá... nincs még!De délután megyünk barátnőmékhez,ott csinálok,ha el nem felejtem!
Maly nincs még fényképeződ?
Egy hét múlva csinálok új poci képet.
További ajánlott fórumok: