2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Az én anyum is megszenvedett velem(3.-ként)31-én este elment a magzatvíz,voltak fájások és majd 1-jén 8.45-kor születtem meg
Én is hallottam,hogy felkelt valaki,hogy wc.re kell mennie,aztán félúton a mellékesig meg kibújt a gyerek!
Anyum a negyedikkel szenvedett meg leginkább,pedig ott csak 1 év20nap van tesóim között!
Ki tudja mi lesz!
Még nem tudhatod azt mondják már a 3.már jön mint a gyorsvonat.
Vicceltem Katival(Apósom élettársa,alattunk laknak),legfeljebb majd ő levezeti! :)
Védőnő mondta,hogy ha úgy érzem,hívjam egyszerre a mentőt!De azért annyira csak nem siet majd! :D
Sziasztok!
Itt nálunk még lehet dokit fogadni szerencsére.
Lehet olyan gyors lesz be se érsz a kórházba.
Igen!Elég gáz!
De már belenyugodtam,és remélem Kincs is olyan kis ügyes lesz min Maja,és akkor mindegy is ki van ott!
Még az a jó,hogy itt Pesten se hozták be azt a rendeletet,hogy körzesítve legyenek a kórházak,mert akkor én se a SOTEn szülnék.
Első terhességem óta van fogadott dokim.Lindát nála is szültem,de mikor Majával várandós voltam,elrendelték a kórházunkban,hogy nem lehet maás orvos ott a szülésnél,csak aki épp be van osztva hivatalból.
BEperelték az orvosok a kórházat,mert nem fizették ki a túlórapénzüket,meg is nyerték,és a kórház ezzel szankcionál!Tök jó nem???? A kismamák lárára!
Így Maját már ügyeletesnél kellett szülnöm!
Most ugyanúgy a dokimhoz járok,de nem tudok nála szülni sajnos!
NEM IGAZÁN ettől nem félek mind a két terhesegemnél meg ijesztetek kellet volna diétáznám hát nem tettem mikor kérdezték diétázom mindig azt mondtam igen és semmi bajom nem lett úgyhogy nagy hunbuk.
Halihó!Ne haragudjatok,nem akartam senkit megijeszteni evvel a cukorbetegség dologgal....persze a terhességi cukorbetegség teljesen más..anyám barátjánál más okok vezettek odáig..
Hát igen.Meg a doki végig kíséri a terhességedet(ha választott)
De miért?Csak abban a dokiban bíznál akihez vizsg.-ra jársz
Bizony már 30-40ezret kérnek borzasztó a dokit meg értem annyit tanult meg képezi magát.
Mondjuk nálunk itt Szhelyen ez sem lehet már,ahogy dokit sem szülésznőt sem lehet behívni!Majd lesz aki lesz!Remélem nem gyöpiket fogok ki!
Én más forumba bele olvastam akika SOTE II-en szültek,hogy 20-30 e.körül adtak a szülésznőnek.
Mert már ők is komoly tarifákkal rendelkeznek??
Mondjuk miért nem lepődöm meg?
Persze aki rendesen szül annak igen .De mennyire felháboritó hogy ők is mennyit kérnek én itt halottam a Szent Imrébe hogy lehet elmegyek szülésznőnek.
Hát szeretném!Ha már senkinek nem mondhatom el,legalább nektek had!
Én a szülésznőnek köszönhetem,hogy Maját gátvédelemmel szültem.Míg nem ért oda doki(habár nem volt sok idő,kb.5 perc),úgy mellém állt,pedig akkor láttam először!
Már annyit ittam,hogy éjszaka nem győzök majd pisilni
Van választott dokim.Bár remélem,hogy nem csaszi lesz.Természetesen szeretnék szülni.Tudom,nem rajtam múlik
De nem akarlak meg ijeszteni mi van ha császár akkor meg a doki a fontos ha nincs dokid....
A dokit nem számoltam bele.Én szülésznőt is szeretnék fogadni,mivel első baba és szeretném ha lenne velem egy szakember is.(azért is mert már voltak gondjaim)Mert a doki úgy is csak akkor jön ha már jönni fog Gergő
További ajánlott fórumok: