2009. júniusi babák (beszélgetés)
nagyon édes a kisfiad, igazi huncutka:)
a Ricsik remélem mind ilyenek
Szia!
Köszi!!!
Hát ....igen! a pocak!!!:-):-):-)
Sziasztok!
Tettem fel pár képet!
Sziasztok lányok!
Nem tudom mi van ma, de elég furán érzem magam. Alig kapok levegőt itt bent az irodában. Begörcsölget a hasam, és ráadásul nagyon fáradtnak érzem magam. Most már tényleg kezdem érezni, hogy elég a munkából. Jövőhéten még sajna kell dolgoznom egy pár napig. De már nem akarok, de muszáj, ha pénzt akarok látni. Ilyenkor rossz, hogy nem teljesen jelentik be az embert. :(
Nemtudom mi lesz ha meglesz a törpe hogy bírjuk majd, vagy az is lehet ez az előegyzés most jót tesz?
Kinek mekkora a törpe? Nekünk a 2700 már elég jó sully szerintem igaz így ha kihuzzuk végig nembiztos hogy 3,5 ig megállunk.
Jó reggelt lányok! Már én is felkeltem fél 6-kor, de a párom nemrég indult el dolgozni és ilyenkor együtt kómáskodunk és ez olyan jó! Ma megyek a gyermekorvoshoz, remélem, hogy szimpatikusak leszünk egymásnak! Kíváncsi vagyok!
Az alvás nekem is egyre rosszabbul megy, éjszaka legalább 3X pisi, mocorog a manó rendszerint, így a tényleges alvás minimális. Én igyekszem napközben pihenni, ha érzem, hogy fáradt vagyok, akkor bevackolok és vagy alszok vagy nem, de legalább pihenek!
Jó reggelt csajok. Úgy tűnik ma én keltem a legkorábban, hát szomorú vagyok:)
Kezdek kilenni ettől a nemalvástól. Ti hogy álltok ezzel?
kicsit megnyugtattatok, remélem én is majd élvezni tudom az itthon létet. elméletileg, ha Zalán úrfi is úgy gondolja, akkor lesz 3 hetem felkészülni, és akkor majd kiélem, hogy babaholmikat keresgéljek, babaszobát rendezgessek egész nap...:) ez mondjuk jónak tűnik, utána meg majd ő lefoglal tutira. csak nehogy előbb kíváncsi legyen a külvilágra...
nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz itthon lenni, és abban lenni, hogy a gyereknevelés a fő feladatom. fura lesz nem dolgozni, az mondjuk biztos. de el tudom képzelni, hogy kifejezetten élvezni fogom.:)
igazándiból nem akartam túl hamar itthon maradni több okból. egyrészt mert új munkahelyen rögtön 1.hónapom végén jött össze Babóca, és annyira korrekten viselkedtek velem, hogy úgy éreztem/érzem, hogy amíg találtak valakit és átadom a melót, addig maradok. a másik ok pedig, hogy talán picit féltem attól, hogyha itthon maradnék, akkor túl sok időm lenne agyalni meg parázni(persze valszeg nem lett volna, mert közben nagyban építkezünk, van mit tenni itthon is). és még természetesen az anyagiak is közrejátszottak.
de nem bánom, hogy így alakult, főleg mert eddig tényleg nem esett nehezemre a munka, csak ma elkezdett dagadni a lábam, meg nem mozog a levegő az irodában, meg ilyenek és szenvedtem... de látványosan ám..:)
:-)
Hát igen.
Valóban azért tényleg idegesítő lehet ha oránként hívnak pici dolgokért ő meg pont dolgozna.Engem már ki is nyom néha. :-//////////////Az agyára mentem már bisztos.
Ezeket a forumokat ezert talaltak ki. Tobben vagyunk, akik ilyen v. olyan okok miatt nem tudjuk megosztani senkivel a gondjainkat. Igy megismerhetsz olyanokat, akikkel egy cipoben eveztek, es mindenfelet meg tudtok beszelni.
A ferjem mar szamtalanszor mondta, hogy nagyon orul neki, hogy ratalaltam erre az oldalra. Azota nem hivom annyit.:)
Ezzel en is igy vagyok. Sokszor nem is lenne kihez szolnom, ha ti nem lennetek.:)
Bar Ivan mar kezd beszelni, de tobbnyire keveri az angolt a magyarral es neha barmennyire akarom, nem jovok ra, hogy mit magyaraz.