Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009. júniusi babák fórum

2009. júniusi babák (beszélgetés)

9912. .mia. (válaszként erre: 9903. - Nikolina)
2009. máj. 21. 09:53
hat nem egyszeru a helyzeted... vagyis nagyon nehez! okosat ugysem tudok mondani... olvasom a naplodat... en mar regesreg elfelejtettem volna az "apucit"...nekem olyan ember nem kellene! megertem, hogy meg szereted, es az O DNSe ott vagy a pocidban...de akkor sem.... ott van neked az anyukad, a babad... es majd talalsz egy olyan embert aki megerdelmi titeket!!!!
9911. kostyi79 (válaszként erre: 9903. - Nikolina)
2009. máj. 21. 09:53

Szerintem uljetek le es beszeljetek ezt meg. Magyarazd el neki, hogy a penzt nem neked adja, hanem a sajat gyerekenek. A tartasdij nem azert van, hogy a ferfiakkal kiszurjanak, hanem azert, hogy a gyerekek ne szenvedjenek hianyt semmiben. Ha ezt nem erti meg es nincs apasagi, akkor a gyerek a te neveden van, es utana mar hiaba kapalozik, a lathatast sem vagy koteles lehetove tenni a szamara.

Nem azt mondom, hogy fenyegesd, csak probald megmagyarazni neki, hogy itt kicsit tobbrol van szo, mint a penz.

2009. máj. 21. 09:52
a málnalevél tea mennyibe kerül??Gondolom fillérekbe!
9909. pussycatgirl (válaszként erre: 9898. - C0275abe94)
2009. máj. 21. 09:50
látom ugyanazokat kezdjük majd szedni, de én valahol olvastam hogy szülés felkészítésre az 5Ch-sak a jók, mert a nagyobb dózisú ellentétes eredményt válthat ki. Ez csak egy vélemény
9908. .mia.
en imadom a vedonomet... ha valami baj volt a gyerekkel, en Ot hivtam es nem a dokit... nagyon nagy a tudasa, mindenre tud valaszolni... a doki pedig egy fiatal csajszi, aki szerintem kevesebbet tud a vedononel... nalunk ezek szerint forditva a helyzet!:)

Sziasztok,minden rendben van leszámítva a nagy meleget amit nem bírok:(

tegnap voltam Nstn,minden oksa!de szeretném már a végét látni:)

9906. kostyi79
2009. máj. 21. 09:49

Sziasztok!

Voltam tegnap is, csak mire gep ele kerultem mar mindenki elment aludni.

Ma megyek diabetologiara. Most minden okesnak tunik, ugyhogy nem hiszem, hogy barmivel gondjuk lenne. Amiota elkezdtem fejni gyonyoru a cukrom, egyszer sem ugrott ki. Pedig bevallom kicsit tobbet is eszek, mit elotte. Dehat olyan ehes vagyok allandoan...:( Egyedul az vigasztal, hogy ez nem tart orokke, nem sokara mekis satburgert fogok zabalni sult krumplival es vanilia fagyival! Egesz terhesseg alatt ezt ettem volna.:D

Vki megadja nekem is a szamat? Mondjuk en nem varom el, hogy nekem sms-t kuldjetek, az azert kicsit draga, de en szivesen kuldok, ha action van.

9905. .mia. (válaszként erre: 9902. - Maszatka86)
2009. máj. 21. 09:46
ma vagy 36 hetes:)
9904. Nikolina
2009. máj. 21. 09:43
Bocs lányok, hogy így kifakadtam, de nagyon kiakadtam ezen az egész szituáción.
9903. Nikolina
2009. máj. 21. 09:43

Sziasztok!

Nagyon fel vagyok háborodva, soha nem gondoltam volna, hogy léteznek ennyire rosszindulatú emberek, mint gyermekem apjának a barátnője. Pár napja ismét kibékültek, de feltételeket szabott, megzsarolta az exemet. Azt mondta, hogy ő nem biztos abban, hogy az exem a gyerek apja. Milyen jogon kérdőjelezi meg ezt az egészet? Ki ő egyáltalán! Aztán az exem is el kezdte mondani, hogy csak úgy írja alá az apaságit, ha aláírok egy papírt, hogy soha nem fogom kérni a gyerektartást. Mégis mit gondol? Lehet engem zsarolni? Ezt a gusztustalan dolgot. Akkor inkább ne írjon alá semmit, és találkozunk a bíróságon, ahol viszont kötelezni fogják, hogy aláírja a papírt, és akkor már hiába mondja, hogy nem akar fizetni. Ezt pár hónapja már megbeszéltük, hogy én nem akarok tartásdíjat, én csak annyit szeretnék, ha a gyereknek szüksége lenne valamire, vagy épp vele van stb, akkor legyen kedves segíteni, de nem erőszak egy gyerek. Amúgy is én vállaltam, és nem én erőltettem, hogy ő is részt vegyen az életében. Szóval egyszerűen nem értem az embereket. Ez a csaj is jól időzítette a dolgokat, mert már alig van időm a szülésig. Gusztustalan, hogy még ilyenkor sincs tekintettel a másikra.

9902. Maszatka86 (válaszként erre: 9894. - Bc0fbb4d94)
2009. máj. 21. 09:27

Szia.Én holnap leszek 36 hetes és azt mondták jövőhéten menjek be előjegyeztetni magamat.

Lehet jobban járnál ha bemennél.De ez a én véleményem.Szülőszoba látogatásról te nem tudsz véletlen valamit?

9901. c0275abe94 (válaszként erre: 9874. - Soline84)
2009. máj. 21. 09:23
Látom, sokaknak problémájuk van a védőnőjükkel. A miénk nagyon rendes. Nem paráztat, és mindenre megvan a megfelelő válasza, ami megnyugtató. Még a 16 kg-os súlygyarapodásomra is csak mosolyogva azt mondta, hogy majd leadom, ne aggódjak, mert az egészségemel semmi gond.:))
9900. c0275abe94 (válaszként erre: 9863. - Pussycatgirl)
2009. máj. 21. 09:11
nálunk kis híján beindult a szülés a 28. héten. Nagyon beparáztunk, még a doki is, de a Picur mégsem jött... Huhhh... A doki mondta, hogy jó lenne legalább a 36. hétig kihúzni. Tegnap kezdtük a 38. hetet, és Grétikénk már 2900 g. Pénteken megyünk megint uh-ra és NST-re. Pocak olyan fent van, hogy alig kapok levegőt. Ilyen állapotban szerintem még túlhordás is lehet belőle :))
9899. c0275abe94 (válaszként erre: 9852. - Kicsi.timi)
2009. máj. 21. 09:06
Mi is összekészítettük a csomagot, igaz, csak a vendégszobai ágyra. A Férjecském parázik, hogy ha már most beletesszük a táskába, akkor indulunk is... :) De minden meg van
9898. c0275abe94 (válaszként erre: 9848. - .mia.)
2009. máj. 21. 09:02

málnalevél teát iszom és két homeos bogyim van, Caulophyllum 30 ch és Cimicifuga racemosa 30 ch. Az előbbit szedem naponta 1X5 golyót + 1 l málnalevél tea /2 ev.kanál tea 1 liter vízben 10 percig áztatva/. A Cimicifugát még nem szedem, majd csak a vajúdáskor.

A kislányunk neve egyelőre még kisebb vita tárgya, mert Apuka Gréta Jázmin-t szeretne, én pedig Gréta Szófia-t. A Gréta biztos, ebben hála egyet értünk :))

9897. soline84
2009. máj. 21. 08:38
Nálunk sajnos csak egy mama és egy papa lesz, mert a párom édesanyja meghalt, az én apámról meg 10 éve nem tudok semmit. Úgyhogy marad az anyukám, mint kizárólagos segítség! De a párom mindent megtesz és meg is fog azért, hogy semmiben ne szenvedjünk hiányt!
9896. soline84 (válaszként erre: 9893. - Bc0fbb4d94)
2009. máj. 21. 08:35
Köszönöm kérdésed! Kibírtam valahogy, de már alig vártam, hogy kivirradjon! Csak a sötétséggel van bajom, olyankor utálok a legjobban egyedül lenni! Persze nagyon hiányzott apa mellőlem, de már nem sok és hazajön!!!
9895. angyal 79
2009. máj. 21. 08:22

Jó reggelt mindenkinek!

Látom a mama téma van porondon.Nálunk egész más a helyzet.Anyummal nem a legjobb a viszony és ő 100 km re lakik.Anyósom pedig nagyon rendes, vannak tanácsai, amre régen fittyet hánytam, aztán rájöttem hogy nem is hülyeség.Amúgy nem kontárkodós típus.Ha segítség kell rá biztos hogy számíthatok.

Nálunk apa bejön a szülésre, márha szülhetek természetesen.Az elsőnél is benn volt, egészen addig míg be nem toltak a műtőbe, aztán ott volt mikor Fannit tették rendbe

9894. bc0fbb4d94 (válaszként erre: 9888. - Maszatka86)
2009. máj. 21. 08:21
szioka!!te voltál már nst?és be kellett elötte jelentkezni?mert nekem a jövöhéten kéne menni elöször 36 hetesen de nem tudom hogy kell e időpont!!
2009. máj. 21. 08:14
jo reggelt!!!hogy telz az éjszaka egyedül soline?minden okés volt?
9892. soline84
2009. máj. 21. 08:04
Pannival és Kostyival mi a helyzet??? Tudtok róluk valamit? Tegnap egész nap nem jelentkeztek! Remélem jól vannak!!!
9891. soline84
2009. máj. 21. 08:03

Az én párom már a kezdetektől ilyen kis aktív volt, sokszor túlzásba viszi a féltést, az agyamra tudna menni, amikor egy kalitkába bezárna és ott biztonságba tudna. Persze tudom, hogy a jó szándék vezérli, de az utóbbi időben hangot is adtam annak, hogy nem nyomorék vagyok, hanem kismama és teljesen meg volt sértődve, mert azt gondolta, hogy így helyes, ha ennyire félt. Reggelente mindig pocakpuszival ébredünk, beszélget hozzá, énekel neki, simogatja, becézgeti. Úgyhogy nagyon jó!

Apás szülést tervezünk az elejétől fogva, remélem nem lesz akadálya, hogy velem legyen végig.

2009. máj. 21. 07:27

Jó reggelt mindenkinek. Kinek hogytelt az éjszaka?

Bennem biztos megint elkezdett valamilyen új hormon dolgozni, óránként felkeltem, izzadtam mint egy ló és persze szülésről és a pöttömről álmodtam. Egyébként ilyenkor tényleg színre lép megint egy kedves kis hormon?

Kinek hogy van a párja a baba témával?

Az enyémet lassan megtudnám zabálni, az utóbbi pár hétben nagyon kezd ráálni a baba érkezésére, ma reggel is úgy kezdte hogy mutattam a pocim hogy mozgolódik és mondta hogy na nem sokára jó dolgod lesz kispöttöm, utánna persze javított hogy most is az van, én meg kérdeztem hogy miért lesz jó mert majd kényeszteted, azt mondta hát még szép.

Meg eddig úgy volt hogy biztos nem lesz bent a szülésnél ( ill. ha én nagyon ragaszkodok hozzá akkor igen , meg hogy a bébit milyen hülyeség röktön a megszületésekor fényképezni olyankor milyen kis csúnya, most meg voltam a dokinál mondtam neki hogy belehet menni oda ahol a babát kivakarják a mázas kakiból meg lemérik, és ő hogy ó hát akkor ő is vesz hacukát és jön fotózni. Na mondom a végén még potyára jön a barátnőm mert nemengedi majd be a párom a szülőszobára hanem ő akar mindenképp bentlenni:)

9889. soline84
2009. máj. 21. 07:26

Jó reggelt Lányok! Túléltem az éjszakát, leszámítva, hogy 5-től fennt vagyok és 3-szor voltam pisilni, meg minden órában az időt néztem- egész jól aludtam. Kicsit kómás vagyok, de majd csucsukálok napközbe egy kicsit!

Jó meleg lesz ma is úgyhogy kitartás csajok!

Szép napot mindenkinek!!!

2009. máj. 20. 21:53

Én is megyek.

Szép álmokat mindenkinek!

9887. soline84
2009. máj. 20. 21:52

Inkább rosszra készüljön az ember és kellemesen csalódjon, mint fordítva!!! De majd remélem már nemsokára ezt fogjuk kibeszélni, hogy milyen volt a mama!!!

Lassan megyek aludni! Szorítsatok, hogy aludjak is egy kicsit!!!

Jó éjt Lányok!

2009. máj. 20. 21:50
Szegény mamikák!De néha tényleg hülyeségeket mondanak.Ezel a 3óránkénti etetés a mánia sok helyen.Én biztos mindig megfogom etetni ha ugy látom hogy éhes.Még a végén az miatt nem lesz tejcsim.
9885. Maszatka86 (válaszként erre: 9884. - Soline84)
2009. máj. 20. 21:48
Az én párom anyukája is jön ha megszületik a kicsi.Ő is azt mondta hogy egy hétre jön.Nagyon aranyos nő tényleg,csak néha egy kicsit elragadtatja magát.Kicsit félek mert lehet hogy önzőnek fogok tünni neki.Pedig nem szeretném megbántani egyaltalán.Csak a szokásos mamás szövegre számítok és remélem nem így lesz.Csalódtam már benne sokdologban kellemesen.Lehet ezis pont az lesz.De inkáb a legroszabra készülök és a jót meg már könyebben fogadom.
9884. soline84
2009. máj. 20. 21:42
Na ezt jól megfogalmaztam!!!
9883. soline84
2009. máj. 20. 21:42
Az anyukámra én is számíthatok a szülés után, itt lesz kb 1 hétig, de szerintem ez alatt nekünk is lesznek nézeteltéréseink, mert eléggé másképp látunk sok mindent és nagyon erős személyiségek vagyunk, ragaszkodunk az igazunkhoz. Majd meglátjuk mi sül ki belőle, de jó lesz, hogy itt lesz egy kicsit. A férjem viszont előre fél a helyzettől, szabadszájúsága miatt hamar meg tud bántani másokat, és szerintem a gyerek kapcsán ez még inkább erősödni fog benne!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook