2009. júniusi babák (beszélgetés)
Köszi!:))
Én sem mozdultam ki ma,de akkor sem bírom már. Én tegnap raktam össze a csomagot.De ,ég nekem is hiányos egy kicsit.
Én ma egész nap ki sem mozdultam a lakásból és egy pólóba, bugyiba vagyok. Így egész elviselhető!!! Jó pancsizást!!!
Összeraktam nagyjából a kórházi pakkot! Még hiányzik azért belőle elég sok minden, de már így is tele van a táska, úgyhogy több pakk lesz szerintem, mire mindent összerakok! Olyan furcsa!!! Mintha már indulnom kellene!!!
Húú Lányok! nem bírom ezt a meleget!Azt hiszem befekszek egy kád langyos vízbe.
hat en is!:) melyiket iszol?
mi lesz a neve a babanak? a tablazatban nincs meg???
én igen, és kíváncsi vagyok... :)
Nagyon helyes! Legalább érted ne kelljen már aggódni!
Szia! Köszönöm, hogy írtál, a szülés utániakat nekem is ajánlották.
megigerem, hogy minden nap irok legalabb egy sort!:)
en pedig aszthittem hogy a fiam elnyomta valamit... :))) ok... akkor turelmesen varok, hogy visszajojon:)
én holnap kezdem ha megjönnek, igaz kicsit tanácstalan vagyok a Cimicifugával kapcsolatban, mert van ahol azt írják-mondjáők, hogy lehet van ahol meg csak a vajudás idejére írják, tudsz esetleg erről valamit?
Hú tök furcsa most beszéltem az egyik barátnőmmel 1 héttel idősebb nálam, neki még 2 hét van.
Nemsokára mis is aggódhatunk egymásért, majd sorra jelentjük be elfolyt a nyákdugó, vagy a magzatvíz, ennyi meg annyi percesek a fájások:)
Tök izgi
Nekem is ugyanígy jön be, már azt hittem, hogy ilyen idióta vagyok, hogy elnyomkodtam, de akkor ezek szerint nem.
Mia: örülök, hogy reagáltál, mert aggódtam!
Nálunk sajnos nincs piac, csak zöldséges, ott meg nem árulnak melltartót!! :))
Biztos hülye kérdés de nektek az oldal most úgy jön be mint eddig, nekem teljesen a lapalján jön ki de csak a mi fórumunk, meg a elvan tolódva balra, tök zavaró, lehet én nyomtam el valamit?
Jó nektek csajok hogy nőtt a cicitek nekem kosárra nem csak szélességgel kell eggyel nagyobb az a 10 kiló nyilván oda is szaladt
nekem sajnos székrekedésem van:( már egy ideje, valaki más írhatta, amire gondolsz
egyébként én is a piacon vettem a szoptatós melltartós 1000-ért és tök jó az anyaga, csak annyi a baj hogy csak c kosaras van, így akinek az nem jó, az nem tud venni
valaki elkezdte a homeopatias bogyokat???
remelem holnap befejezem a nagy takaritast, es kezdodhet a Maja sarok, Maja cuccok mosasa...
itt vagyok...bocs, hogy nem irtam... kicsit beturboztam magam.... takaritok...sietek mindent befejezni, es a babaval (nagyobikkal foglalkozom)... tegnap meg CTGn is voltam... mindenrendben, a doki mondta, hogy biztos nem szulunk meg a heten:) remelem is!:)
mizu csigus??hogy állsz ma a wczéssel??)))amugy nekem 2nappal ez elött volt majdnem 3napig taró hasmarsom))))(((nem is tudtam hogy örüljek e neki hogy ilyen könnyen megy))elöször ölültem is na de a végén már kimondottan nem esett jol((()))
én se vettem még de nem is szándékozom olyan drágát venni mert itt nálunk tatabányán szombaton vagy 1 nagyon jo piac ahol anno én is meloztam kisegítőként és rengeteg féle bevállt kismamiknak való cicifixet átulnak!!még kimondottan szoptatossat is és 1.000 ft ért árulják..ugyhogy abbol veszek majd egy kettöt meg ilyen sportos trikoszerűből is kettöt...
Nekem alapjáraton 80C-s melltartó kellett, majd a félidőben már 85D-s, úgyhogy és 90D-s szoptatós melltartót vettem egyet, de kb akkorát fogok még venni 2 db-ot, remélem elég lesz!!! :))
én egyenlőre egy melltartót vettem, nem mertem többet hátha változik nagyon a méret. Erről van valakinek tapasztalata, hogy nő még és kb mennyit? Vagy ti mekkorát vettetek?Úgy gondoltam akkor ehhez viszonyítva eltudok valakit küldeni hogy vegyen még.
Köszi! Én is rendeltem már más terméket az oldalról, de már régen, köszi, hogy eszembe juttatad, tényleg jó áron van a Triuph, főleg, hogy a boltokba 5.000 alatt nem láttam!!! Köszi!!! Köszi!! Köszi!
Most nézegettem visszafelé egy kicsit és látom sokan lemorzsoldótak ill. nem írtak mostanában. Olyan rossz abba belegondolni, hogy mi nemsokára babázunk van aki meg velünk eggyidős lenne de elveszítette a babókáját, igaz remélem nem ezért nem írnak egy páran hanem csak mert nem érnek rá vagy hasonló :(
De lehet hülye vagyok hogy ilyenekkel foglalatoskodok
Sziasztok !
Én két darabot vettem, Triumpf és csak 3200 volt darabja.Interneten rendeltem.
Én hármat, igaz nem annyira szoptatós inkább sport, én szülés után tervezem hogy veszek valami komolyabbat ha már tudom mekkora lesz az a tejeszacskó:)
Egy kérdés: hány db szoptatós melltartót vettetek? Nem tudom eldönteni, hogy mennyit vegyek!!!
További ajánlott fórumok: