2009. júniusi babák (beszélgetés)
Most nezem, hogy nekem mar csak 20 nap van vissza!? Hova tunt az elmult 9 honap?
Koszonjuk a tablazatot! Tenyleg sokkal jobb!
Tud vki vmit Didokarol es Mondayrol? Barbi is nagyon eltunt.
Szia! Nekem ez a babo lesz a harmadik.
Sziasztok!
Van köztetek olyan anyuka,aki a 3. babáját várja vagy már van három manója? Kérdezni szeretnék.
Köszönöm
Sziasztok!
Far- es harantfekvesesek! Probaljatok csinalni a passziv hidat, hatha segit. Artani biztos nem art. Anyukam velem csaszaros volt, faros voltam, utana a hugaimmal csinalta es ok befordultak.
hát spórolni ilyankor nem hiszem, hogy bárki is tudna:((( én mindig mindent több helyen megnézek, hogy akciósan vegyem meg, ill ott ahol olcsóbb. Na így sem marad pénzem persze, csak több mindent meg tudok venni. De mindig azt hiszem, hogy most már alig kell valami, aztán mégsincs így:(((
miből gondolja a doki, hogy jönni fog a baba?
mutatott a gép fájásokat vagy ilyesmi,
Szuper a táblázat ! Köszönjük !
Szió !
Jól vagyunk, köszike. Drukkolunk Neked, hogy minél kevesebb időt kelljen bent töltened.
Nehezen, de megoldjuk a spórolást. Igaz, úgy könnyű, hogy Anyukámék és Anyósomék is mindig hoznak ezt-azt a fagyóba, amikor jönnek. Még jó, hogy ezen "ajándékok" megadóztatása nem szerepel a Gordon(ka)-csomagban :))
Sziasztok!
Tök jó lett a táblázat, nagyon tetszik! Köszönjük Hoxa neked is!
Most értem haza a Nővédelmi központból, ahol a táppénzes papírt adják. Eseménydús volt az a másfél óra, amíg várakoztam: az első doki, akihez irányítottak, közölték 20 perccel később, hogy beteg lett, nem fog rendelni. Aztán a második doki hirtelen elment egy szüléshez akkor, amikor éppen sorra kerültem. Egy 34 hetes kismamának elment a magzatvize, egy másik rosszul lett, mert a szellőzés nincs megoldva. Mi jól bírtuk a strapát, hála. A doki közölte, hogy "hát, kismama, szerintem a szerdai front meghozza a bébit". Akkor kezdjük a 39. hetet. Ha ez igaz, akkor Panni, nem biztos,hogy lekörözöl.
Tegnap megérkezett Anyósom, akit nagyon szeretek, de sikerült a kisfiát és engem is jól felbosszantania. A Férjem lelkesen takarított egész délután /porszívózott, felmosott, stb./, hogy engem tehermentesítsen. Erre megjött Anyósom és a tesója, és becaflattak cipővel a nappaliba, utána az étkezőbe,és szépen mindent összejárkáltak. Hirtelen azt hittem, "na, most fog beszólni a Férjem", de tűrtőztette magát. Büszke vagyok rá :) Én nem szeretem a családi háborúzást és a vitákat is kerülöm, de a Férjem simán közölte az Édesanyjával, hogy "nem vagyunk fogadóképesek", ne jöjjön. Uffff...
Nah elmentem feladni a csekkeket:((
Tököm kivan a pénzköltéssel...Van olyan aki tud spórolni????
Így már én is jártam, utánvéttel nem szabad venni semmit, mert iszonyat drága! Ne bosszantsd magad, ez a tanulópénz, inkább utald előre a pénzt, és elsőbbségi legyen a feladás, úgy is megkapod!
Na Lányok! Elmegyek egy kicsit csavarogni a városba! Vigyázzatok magatokra! Délután jövök!
fúú de felidegesítettem magam...Vettem a vaterán kisruhát(újat)850 ftért kiküldte a csaj utánvétellel és 1885ftvolt....1000ft az utánvétel???18kerületből dunakeszire????Széép
Mentem csavizok eggyet majd jövök!
Bocsi Panni tényleg,bár én úgy örültem:))) szerintem sem leszel utolsó
Nem hinném, hogy te leszel az utolsó! Mire én ki vagyok írva, addigra te már 42 hetes lennél!!! Érdekes lenne, nem??? :))
Bár ne lenne az ,de még egyben vagyok:)))))Addig mondogatjátok míg vagy megszülök vagy pont én leszek az utolsó:)))A pocakom megint lejjebb ment :(
én vagyok a ludas. Amikor még elkezdted írni, akkor ő volt az első a listán és azt írta, hogy már babázik:))) így indult a dolog, de aztán láttam, hogy csak tévedés
a hozzászolás alatt (ment gomb alatt) van egy link, arra katttt!:)
milyen táblázat?és hol tudom megnézni?
Köszi, hogy megcsináltad a táblázatot így sokkal átláthatóbb, hogy ki hol tart!!!
Jó vasalást! Puszi neked is!
Csak félreértés volt, mert úgy nézett ki a táblázatban (Csiga úgy látta), mintha már babás lenne és erre kérdezte, hogy csak nem megszült a Panni?
További ajánlott fórumok: