2009. júniusi babák (beszélgetés)
nekem a férjem 1 hónapig ithon lessz, így nem leszek egyedül, plusz van udvarunk ahova 2-3 nap után kilehet állítólag vinni rövidebb időre a picúrt, meg szerintem anyukám majd hozza a kajcsit, plusz az anyóssal egy udvarban lakunk, de ennyi, engem a többi rokon csak idegesítene úgyhogy én csak kivárom majd azt a pár hetet
Én is tudom a számod bibi:)))
Koszi, megkaptam. Mindjart kuldom en is, bar en nem varom el senkitol, hogy nekem irjon. Csak ha esetleg vmiert nagyon eltunnek es aggodnatok, v ilyesmi. (De ilyen nem lesz.)
Artani tutira nem fog, ne aggodj!:D
Nem baj, de neked már előtte elküldtem privibe.:))yelinának is úgy akartam. Megkértem a moderátort,h törölje ki a számom a nyilvánosról.Remélem, minél hamarabb megteszi.
hm..na erre kiváncsi leszek
csak nehogy baj legyen belölle(((
En is felirtam, ha nem baj. Bar nekem mar van tobb szamom is, de biztos ami tuti.:)
Én is a veled értek egyet és kicsi.timivel is.Az én lányom is ovis bár mától nem jár, de mi is megyünk már pár naposan is akár.Elvileg 13.án ballagásra vagyunk hivatalosak.A suliba nem ,de az ebédre elmegyünk, ha addigra hazaérünk.Kinn lesz, úgyis.
De az hogy látogatókat várjak és takarítsak azért nem fogom csinálni legalább 4 hetes korig.
Passziv hid. Fekudj a hatadra es polcold ala a popsidat. Allitolag kenyelmetlen a babanak, es megfordul tole.
Angyale fent van az adatlapjan. En is megadhatom az enyemet, de szerintem olcsobb, ha vkit Magyarorszagon hivsz. Kerd el vki szamat, es akkor tudsz uzenni a korhazbol.:)
szia!!hogy is mondod???hidat??nekem is kéne mert mi is farosak vagyunk((
én valamiről lemaradtam, azt hiszem. Nekem nincs egy telefonszámom sem :( Azért, ha hazajöttünk, beszámolok mindenről :)
Ebben is igazad van.De aki babalátogatóba jön, ne azzal legyen elfoglalva,h esetleg nincs elmosogatva,vagy nincs leszedve a ruha a szárítóról.Ha zavarja, segítsen inkább megcsinálni:)))))
Csajok! Ugye mindenki tud vkit ertesiteni, ha akcio van? Nehogy kifelejtsetek a korhazi cumobol a telefonszamot!:)
nincs mit, szerintem is tök jó, jól tudjuk majd egymást követni, miával megbeszéltük ill. megoldottuk, úgyhogy majd továbbra is ő csinálja
En inkabb azert tartanam fontosnak, hogy ne legyenek latogatok, hogy tudj pihenni, amikor a baba hagy ra idot. Meg ne kelljen a latogatok miatt puccba vagni a lakast, amikor esetleg meg mozogni is alig van erod.
Persze, így érthető:))De azt írtam is,h direkt én sm tenném ki fertőzésnek a picurit.
En mindegyikkel mentem mar par napos koruktol minden fele. A korhazbol is haza kellett hozni oket, arrol nem beszelve, hogy ott bent mennyi emberrel erintkeztek! Az anyatejes babak az anyatejen keresztul kapjak az antitesteket, ha az anya meg is betegszik, az o szervezete egybol atjuttatja a bababa az "orvossagot", igy ok eleg jol vedve vannak.
én sem aggódnék annyira, de így, hogy tudom, a sógoromék /akik az USA-ból jönnek haza/ közeli környezetében van sertésinfluenzás megbetegedés... nem biztos, hogy erre mi fel vagyunk készülve. Persze az is lehet, hogy én dramatizálom túl a helyzetet. 36 éves vagyok, első baba nálunk és nagyon-nangyon régen vártuk már, hogy jöjjön a Kis Drágánk! Szóval, inkább tartsanak raplisnak vagy bolondnak, de én az óvatosság mellett döntök. :)
Az mas. Azert remelem, hogy tenyleg nincs semmi komoly. Ha gazos a gyogyszer, akkor viszont tenyleg jobb lesz igy mindenkinek. Ha szeretnetek meg babat, az raer kesobb is. Most csak a csaladod es te szamitasz. Azert ha nagyon gaznak erzed, nezesd meg magad a korhazban. Inkabb egy felesleges ut, mint hogy vmi komoly problema legyen.
Látom az is téma volt,h ki-mikor fogad látogatót először.Nekem már van egy lányom,aki oviba jár.Onnan bármikor haza hozhat valamilyen bacit, de ezért nem fogom kitiltani őt a házból:))) A másik: a sétával is várni akartok 6 hetet??Mert a levegőben ugyanúgy terjengenek a bacik,amiket nem tudsz kivédeni,sajnos...Persze,nem kell minden rokont magunkhoz költöztetni,de én nem szeretném 6 hétre elszigetelni magunkat a külvilágtól!Persze, betegek ne jöjjenek a közelünkbe,de nekem biztos jót tesz majd,ha valaki ránk nyitja az ajtót és tudok vele beszélgetni(nem órák hosszat)és boltba kell menni,a lányomat néha napján el kell vinni a játszótérre,teját nem lehet megúszni,h ne legyél közösségben.Ez csak az én véleményem.:)))
Nagyon jó a táblázat:))Köszönjük!
Sziasztok!
Nagyon aktívak voltatok a hétvégén,csomó idő volt visszaolvasni titeket.
Én szombaton azt hittem megszülök,de nem..Olyan feszült voltam,fájt mindenem,de túljutottam rajta. Éjszaka viszont álmomban megszültem:)))
El sem hiszem,h a jövőhétre vagyok kiírva.Tényleg itt a vége!!!
Szia!Köszönöm,hogy válaszoltál. Sajnos nem fogamzásgátlóról van szó,hanem ízületre szedtem nonszteroid tartalmú gyógyszert három hónapig.Holnap kell mennem megint orvoshoz,mindenképpen megnézetem,mert félek,hogy valami nem stimmel velem sem és nekem még itt van két kislány. Csak nagyon furcsa ez a nagy pocak ilyen korán és ez mégjobban megnehezíti nekem ezt az egész dolgot,pláne,hogy abortusz ellenes vagyok.
En a helyedben felkeresnek egy masik dokit is, hogy mi a velemenye, mert ha gyogyszer mellett megmaradt, akkor koran sem biztos, hogy barmi gond van a babaval. Foleg ha meg csak az 5. hetben vagy, akkor meg nincs mehlepeny sem, igy elvileg nem is juthatott at semmi a babahoz. Ezt mint gyogypedagogus mondom. Persze nem tudom, hogy milyen gyogyszert szedtel, de ha csak egy mezei fogamzasgatlo, akkor eleg kicsi az eselye, hogy barmi rendellenesseget okozzon. Ha vmi nagy gond lenne a babaval, akkor vszinu, hogy magatol elmegy meg a 12. het elott. De az is lehet, hogy egy egeszseges babat vetetnel el.
A hasam nekem mindegyiknel nagyon koran nagy volt, de azt mondjak, hogy tobbedik terhessegnel nagyobb lesz azoknak is, akiknek az elozoeknel nem volt, igy lehet ez az oka. De nem vagyok orvos, igy ha nagyon gaznak erzed, inkabb nezesd meg a korhazban.
közel 70 éves. a tapasztalat...:)
Szia! Nekem is van már két kislányom és megint babát várok. Sajnos nem tarthatjuk meg,mert 3 hónapig gyógyszert szedtem és a doki sem javasolta,azt mondta,ha mégis megtartjuk szigorú genetikai vizsgálatok várnak rám. A gyógyszerről is elolvasott nekem mindent és sajnos tényleg nem lehet.:(
A problémám az lenne,hogy az kb. az 5. hétben vagyok,de akkora a hasam,hogy ránézésre megfelel egy 5-6 hónapos terhességnek. Nem puffadás az biztos,mert az idegességtől elég sokat járok wc-re. Nemtudom,hogy ez mitől lehet,gond van ?
szia kevesebb volt a magzatvizem és azt potolták és a picinél vettek észre a szivénél valamit,de helyrejött..
További ajánlott fórumok: