2009. júniusi babák (beszélgetés)
A szex nálunk már a 20.héttől tiltva volt mert 1 újjnyira kitágultam,nem volt kellemes de megérte...
Ami pedig a látogatókat illeti ha elfogadtok egy tanácsot addig ne engedjetek oda senkit amíg nem akartok.Én 6 hétig nem engedtem senkit ide.Az első 2 hétbe még a nagyszülőket sem,azután is csak 2 hetente jöhettek de akkor influenza is volt.Igaz nem tetszett nekik de ez van.És nem bántam meg,az a 6 hét arra való,hogy családdá kovácsolódjatok.
én is para voltam főleg a rota miatt mert anyós is elkapta, próbáltunk vigyázni nagyon ne csókolgassuk őket
hát ha meg meglessz a picúr akkor bizt. kicsukom ha egy kösszintést is meghallunk akármelyiktől
Én úgy tudom nem a szülés indulhat be hanem fertőzés veszély miatt nemajánlják az utolsó időben,
habár nekem ez nem kérdés csináljuk-e vagy sem én eléggé hanyagolom főleg mostanság, a párom részéről meg megoldjuk:)
Sziasztok!Olvasgatlat titeket és egy kicsit irígykedem is,hogy milyen gyönyörű időszak előtt álltok.Bár nekem januárban született meg a kisfiam de már hiányzik a pocakos korszak és a szülés előtti izgalmas várakozás.Higyjétek el ez életetek legszebb korszaka.
Amikor először felsír a babátok és először vehetitek a kezetekbe...az a világ legcsodálatosabb dolga.Én még a mai napig elbőgöm magam ha eszembe jut.
Mindenkinek sok türelmet kívánok az utolsó hetekhez,és akinél semmi jela annak,hogy közeledne a végéhez az se keserdjen el mert ez nem jelent semmit.Én 1 hetet túlhordtam a fiacskámat azt hittem hülyét kapok már.Délelőtt még bennt voltam nst-n,azt mondta a doki ebből mostanában nem lesz gyerek,semmi fájás nem is tágultam semmit ne is éreztem.EZ VOLT DÉLBEN.Aztán este 1/4 11kor egy pukkanás volt csak és már el is folyt a magzatvizem.És 0:10kor megszületett a fiam.Úgyhogy kitartás mert bármelyik pillanatban megkezdődhet a csoda!!!Mindenkinek könnyű szülést és nagyon sok boldogságot kívánok!!!
Szia Panni! A babyvel nincs semmi baj, néha többet mocorog, néha kevesebbet. Elvonult a front :) most nyugiban van.
Ami a házaséletet illeti: én várnék vele a biztonság kedvéért. Megindíthatja a szülést, legalábbis erről írnak a szakirodalmak /spermák-oxitocin termelés, orgazmus-méhösszehúzódás, stb./. A Picurkáért KI KELL BÍRNI!
őszintén sajnállak. Persze biztosan van jó oldala is annak, ha valaki kvázi együtt él a szülőkkel/anyósékkal. Közöttünk elég nagy a távolság.
A beteg gyerekek... nem is tudom... én már is pánikolnék :(
Sziasztok!!
Az én lányom lusta vagy mi lehet a baj?Alig mocorog...naponta 10-15x
Eddig meg sem állt....Valami baj lehet vele??
Lépünk :) jó volt itt veletek dumcsizni és köszönöm szépen a sok infot :)
Mindenkinek további szép estét és kellemes könnyű szép hetet kívánunk! :)
sziasztok :)
Szépen meg kell kérni a kedves rokonokat ,hogy tekintettel rád és a picire ,maradjanak otthon és várjanak türelemmel ameddig megismerhetik a picit :)
És ha nem megy szép szóval kiírom az ajtóra nem vagyunk itthon :):)
Mik azok a jelek, amikből a szülés közeledtére gyanakodhatunk?
1. Jósló fájások: Ezek a fájások már kb. a 33. héttől tapasztahatók, de egyénenként persze változó. Van akinek egyáltalán nincs és van, akinek már akár a 27-28. héttől megkezdődnek. A jóslófájások igazából méhösszehúzodások, amelyek segítenek “felkészíteni” a méhünket a szülésre. Általában ezek fájdalmatlan keményedések formájában jelentkeznek, de van akinél enyhe görcsszerű fájdalommal is járnak. Amiről felismerhető, hogy még nem igazi fájás, az a következők valamelyike: rendszertelenül jönnek a fájdalmak, egy kellemes meleg fürdőre vagy pihenésre múlnak, nem erősödnek.
2. Hasmenés: Habár ez nem általános, de azért sok kismamától hallottam már és olvastam is arról, hogy szülés előtt pár nappal enyhe hasmenés érzékelhető. Ez olyan kicsit, mintha a szervezet “tudná”, hogy nem szabad akkor csinálni, így előre kitisztítja a bélrendszert.
3. Nyágdugó távozása: A nyákdugó a méhszájban helyezkedik el és szülés előtt mindenképp eltávozik. Akár szülés előtt 1-2 héttel is távozhat és általában rózsaszínes vagy véres darabos folyás az ismertetőjele.
én ezt találtam : Általános tudnivalók, alkalmazás, tárolás…
* A golyócskákat mindig a szájba véve elszopogatjuk.
* Két különbözőféle szer bevétele közt legalább 10 perc, negyed óra teljen el!
* A homeopátiás szerek alkalmazásával egy időben mentolos rágót, cukorkát, mentolos fogkrémet ne használjunk!
* Evés/ivás előtt legalább negyed órával vegyük be a homeopátiás gyógyszert!
* Ne tároljuk elektromos berendezések, mobiltelefon, erős illatú fűszerek, parfümök egy méteres közelében!
* Alkalmazásuk előtt kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét.
itt: [link]
Mást nem említ ,ok az alkoholt úgy sem iszunk terhesség alatt de kávét .... (gondolkodó smile)