2009. júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok csajok! BUÉK!!!
Az éjszaka nálunk is hasonlóan alakult mint sokatoknál, a nagy durrogást végig aludta, pedig itt 10 órától elég keményen durrogtattak és fél 2 volt mire elcsendesedtek az emberek, majd kelt 2-kor, fél 4-kor, 5-kor, utánna pedig 3/4 8-ig aludtunk! Már kezdem lassan megszokni a részletekben való alvást, de azért nem sírnék, ha egyszer csak reggel lenne és nem keltünk volna fel 3-4 alkalommal!
Még mindig nincs fogacskánk, nem tudom, hogy mikor fog végre kibújni!
Ja!!! Azt nem is meséltem, hogy Szenteste a nagy játék közben Zétény egyszercsak ülve maradt, azóta szépen karral kitámasztja magát és ül-ül-ül! Majd elfárad és eldől oldalra! Megzabálom!
Nem tudom, hogy kinek hogy áll a babócája beszédileg, de Zétinek be nem áll a szája: ma-ma-ma-ma-ma órákig. Majd papapapapap, és babababababa és újra előről, annyira édes!
Niki nem kaptam meg azaz átjött, de, ha belépek semmi videót nem nyit meg!
Magát a videót nem tudod küldeni?
gmailra
Sziasztok!
Nekem sem kelt fel a durrogásra, de menetrendszerűen 1/2 3-tól reggelig 7-8 szor, pedig kúpot is kapott!
Más:
Ráz a hideg és bizsereg + szúr a cicim egy hete már nem fejem a kis tíz milit!
Ez attól van, hogy apad vagy mi lehet más tapasztalt hasonlót?
Már ott tarok inkább fejem , na de meddig és minek????
Help! ,-)
megnéztem a videót, nagyon jó. Én sajnos nem láttam, amikor Ricsikémet rendegették és apu sem:(
Nálunk biztosan nem bajlódtak a hajkoronával:)
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek. Nálunk viszonylag jól telt az éjszaka. Ricsi felébredt éjjel fél 12 előtt picivel, kicsit féltem hogy nem fog visszaaludni de szerencsére 3/4 12 már durmolt is. Nálatok is volt olyan periódus hogy a gyerek éjszaka felébred és úgy viselkedik mint aki kialudta magát és játszani akar? Nálunk ez kb másfél hete tart szerintem én rontottam el mert a párom ugye későn jár haza 10 körül és ha a gyerek felébredt ő bement hozzá aminek hatására Ricsike úgy bepörgött hogy alig lehetett visszaaltatni. Remélem kinövi mert elég fárasztó hogy alig lehet vissza altatni.
Lears: segítesz nekem, hol van a link amyvideo oldalon amit ide betudnék illeszteni?
Nem sikerül feltöltenem. Tud nekem valaki segíteni?
A my video-re feltöltöttem, de a linket hiába másolom be nem úgy jelenik meg mint pl Grepike-nél.
Jó reggelt csajok!
BUÉK mindenkinek.
Ilyen éjszakát senkinek nem kívánok.
Itt a beton dzsungelben ami zajlott. Komolyan mondom mintha háborús övezetben lettünk volna. Olyan hangzavar volt, hogy a gyerek simán felriadt. Még mi is. Kocsi parkolóból lőtték a tűzijátékot és petárda hada landolt előttünk. Mindezt kb 1 óráig hallottuk.
JÓÓÓÓ reggelt 2010!!!!
Na nekünk elég gáz éjszakánk volt, elkezdtünk filmet nézni aludtam 1 órát 23 45 körül felébredtem utánna Medox is és cicin jön az éjfél úgy hogy a pezsi puszi apával csak éjfél után kicsivel, felkelt utánna hát nem tudom hányszor még én sem bírtam aludni, de reggel aludt 9-ig, ilyen se volt még
Jo reggelt!
Csak felebredt Bence tegnap,mert raadasul a gyagyas gyerek alattunk meg csapkodott is es felkeltette a kicsit.Adtam neki enni es vissza is aludt de akkor mar en is lefekudtem vele!Kinek hogy birta a manocskaja az ejjszakat?