2009. júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok:D
Olvastalak beneteket ,csak írni nem volt idöm.
Aminek a legjobban örültem!?
Én a halászlének.Bár nem ajándék,nekem mégis az esett a legjobban.Párom szülei Szombaton jöttek.És gondoltak rám.Mivel a párom nem eszik halat így nemis készítettem.És a drágák nem felejtettek el és hoztak a kedvemért.
Sokszor én ezeknek az "úgymond apróságoknak"jobban tudok örülni:D
Maszatka Pussy hol vagytok drágáim?
Bejgli mérgezésetek van?
Végre egy jó kávéfőzőt zombi üzemmondóhoz jól jött!
Nagyon örültem neki!
életmentő hihi
Sziasztok!
Nika: nálunk sem volt nagy a kassza. Többnyire azért nem mentem el vásárolni.
Fürdőkarikát potom áron találtam a www.zsibvasar.hu
Sziasztok!
Mi is küzdünk a nyügösséggel még ma volt a lejobb napunk:)
A Karácsony is sajna nyűgösen telt, de Ricsi élvezte a fényeket és a szallagokkal tök jól eljátszott:)
Én kaptam mindenfélét, mert nálunk a mhelyen is megajándékozzuk egymást. A páromtól egy szép gyűrüt kaptam együtt a szülinapomat is bepótolta mivel nekem elég nehéz vásárolni. A gyerek egyenlőre csak nézi a játékait. Nika mi kaptunk fürdőkarikát és már kipróbáltuk. elvan benne Ricsi de még félreteszem mert nem ül stabilan . Te néztél Petrának?
Dinus ha megérkeztél és van időd csörögj amig itthon leszel:)
sziasztok!
En karira egy telot kaptam a kicsi meg csorgot meg valami zenelo bizbaszt anyostol de meg ahhoz tul kicsi.Tanulo kutyus vetelet elhalasztom kesobbre.Meg kaptunk egy kis penzt is de elhataroztam,hogy a kicsinek majd veszek belole ruhakat otthon.Jovo heten szerdan mar repulunk haza!!!!:)))
Ó lehet rossz kérdés volt?
Nem akartam senkit megbántani inkább osztozni az örömökben!
Szia!
Nagyon szerettem volna nadrágot és valami felsőt hozzá. Nem tudtam elmenni a plázába venni. A családdal megbeszéltük, hogy csak a gyereknek vegyenek karácsonyra ajándékot. Így nem lett belőle semmi.
most jöttünk a védőnőtől, 6 hónapos státusz:
Ricsike súlya 7770 gramm, hossza 69cm, fej 43cm, mellkas 45cm(szép férfias a védőnő szerint)
Ricsikém annyi játékot és ruhát kapott, hogy Tiszát lehet vele rekeszteni, már most azon gondolkodom hova tegyem. Mi lesz később...
És persze jöttek az egyforma dolgok:2 barna kantáros nadrág, póló kb 10 darab. Legalább lesz mit leenni.
A tanuló kutyustól sír egyenlőre:(
Mi nem is vettünk neki semmit, mivel még úgy sem tudja... de jól is tettük, mert tényleg sokmindent kapott
Karácsony: akartam venni magamnak Karácsonyra:) egy szuper csizmát, ami meleg, nem ázik be, nem csúszik, mert hát egy babakocsis anyukának ez való. Na de nem találtam a méretemben, azt mondták, hölgyem szeptemberben kelett volna jönni, már kifogytak a méretek. Na jó, de most van hideg. Meglepit nem szoktam kapni a férjemtől, ő nem nagyon ötletes, válassz magadnak valamit tipus.
Anyósomtól kaptam egy szuper olajsütőt, tényleg nagyon jó(ennek örülök a legjobban), anyukáméktól pulcsit kaptam, sógornőméktől botmixer, nagynénimtől parfümöt.
Jó reggelt!
Nálunk Ricsi általában napközben kétszer alszik. Egyer délkörül, utána 4 körül. Ez persze függ attól reggel mikor ébred. Ha a kiságyban alszik max fél óra, kinn a babakocsiban 1.5 órát alszik. ha nagyon nyűgös kétszer is ki szoktam vinni, de egyszer biztosan kint altatom, ha csak nincs az az extrém hideg. Mi 7-kor fürdetünk, fél 9 körül szokott elaludni.
Köszönöm a válaszokat hasonlóképpen vagyunk mindannyian.
Ma 1/24 után már nem aludt kíváncsi vagyok hatással lesz e rá.
Ma lementem a védőnőmmel beszélni mit tanácsol össze dugják a fejüket az orvosommal, mert ez nagyon durva már a picikének is lehet ezért nem hízott szegénykém.