2009. júniusi babák (beszélgetés)
Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek, mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek az utolsó napja, hagyományból lesz ma mindenki beb***va. Szép az a szokás, mit jövőre hagyok, Boldog Új Évet kívánok míg magamnál vagyok.
Én tervezem hogy pícsizek egy kicsit és holnap Medinek tejcimentes nap lesz ő kibirja rám meg rámfér, szerintem nézünk valami filmet dumcsizunk talán egy kis romantika:D
Liza!
Én is készítettem videót de nem tudom ide feltenni. Ha küldesz priviben egy email címet átküldöm, hogy megnézd.
De ma éjjel lesz ok arra, hogy felébredjenek! hihi
Mákotok van és mi is buékot kívánunk!
sziasztok
Mindenkinek BUÉK!
Ti mivel fogjátok tölteni az estét?
Lanyok!
Nagyon boldog es jobb uj evet kivanok nektek es csaladotoknak!Sok puszi!
Mindenkinek nagyon boldog szeretetben,békességben gazdag új évet kívánunk!
Kerkyra&Niki
Boldog új évet kívánunk:)
A taliban mi is benne vagyunk...
Boldog Új Évet mindenkinek! :-D
(maszat család)
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok. Jó bulizást annak, aki bulizik. Magamnak egy átaludt éjszakát kérnék, de azt hiszem ez nem ma lesz:)
Tényleg jó lenne összehozni a közös találkozót! Biztos nagy buli lenne! Részemről/részünkről ok!!!
Mindenkinek jó készülődést és aki bulizik annak jó szórakozást! Pussz
Ráadásul a banda nagyrésze pesti béreltek egy közös buszt minket me fölvesztek
Na, okos vagyok vagy okos vagyok:D
Jaja ezt már én is bedobtam mehetünk!!!!!
Úgy látom már mindenki készülődik az esti bulira, jó mulatást mindenkinek, jövőre találkozunk!
BUÉK!
Erről jut eszembe jövőre tényleg össze kéne futni úgy nyár körül ha már mindenki 1 éves lesz, benézünk valami arany közép utat, igaz én részemről bárhova elmegyek:D
Sziasztok!!!
Nagyon Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!!!
Puszi puszi!!!!
Sziasztok csajszik! Nagyon Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! Örülök, hogy ebben az évben veletek gazdagabb lettem. Köszönöm, hogy vagytok Nekem/Nekünk!
Köszi már alakul, kezd felszívódni szerencsére:D
Nika ugy legyen!Amen!!!!:D
Amugy a stodal sziruphoz annyit,hogy az tenyleg jo en is szedtem amikor meg terhes voltam.Par nap es helyre jottem.
jut eszembe mi van medi fejével??húzodik mát vissza a pukli?
KÍVÁNOM, HOGY AZ ÚJ ÉVBEN NAPONTA MOLESZTÁLJON A SZERENCSE, AZ EGÉSZSÉG VEGYEN ÜLDÖZŐBE, MENJEN AZ AGYADRA A GAZDAGSÁG, S NYUGTON NE HAGYJON A BOLDOGSÁG ! BUÉK MINDENKINEK!!És köszönöm hogy vagytok nekem))))))))Remélem jövöre ugyanitt, ugyanúgy mint az idén!!
Tényleg ehet már lencsét? Nekünk nem mondta a védőnéni és a doki sem. Hogyan fogod elkészíteni neki?
Nálunk sem alul készülődik a fogacska, hanem felül.
Nálunk a szilveszter mindig bulis volt. Tavaly hányosan is házibuliban voltunk. Igaz én egész terhességem alatt nem bírtam ránézni semmi húsira és húsi félére. Így éjfélkor a virsli helyett a wc-t nyúztam. :(
Nem tudom ilyenkor mit lehet mondani. Sajnálni?! Sajnálom.
Na asszem én is lépek szunyókálni, ki tudja mikor kel kelni iccaka
Jó éjt mindenkinek!!!
Köszi, kicsit irígy is vagyok akinek alul jön először ki az alsó kettő, imádom azokat a képeket ahol a két kis alsó fogacska virít egy nagy mosolyban:D
További ajánlott fórumok: