2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Köszike!
A végén még nem tudnátok aludni a megrázkódtatástól!:)))
Majd szedek a tóparton 1 lapulevelet, és azzal takargatom magam úgy jó???
így van, ne hagyd magad:)
gyönyörű a pocid, tényleg bevállalhatnád az " aktot " is:)
Nekem már akkor 1 hete porosodik!:DD
Miért gondolod?Be pakolsz, ha készen érzed magad, és ha gondolod, akkor nem húzod be a táskákon a zipzárt,mondjuk letakarod 1 pléddel, vagy törölközővel.Na milyen ötlet?? :)
Az enyém sincs behúzva, csak a fotó miatt.Nahogymá kifigyeljétek a zöld hálóingem szinét!:DDD
Timk, szerintem nem fogja érdekelni, hogy állnak a babacuccok. És ne bolondozz már, legyél büszke a pocakodra:) Én láttam, és semmi kivetni való nincs benne!:)
Vizike, Szabina csinik vagytok!
Lego, gratulálok a szép nagy babához! Nagyon csini pofikája van!
Voltaire el ne mondd anyósodnak, hogy benzint kívánsz:DDD mert szipus leszel:D még a végén kalodába zár:D
Minek foglakozol idióta irigy emberekkel??
Én tuti beszólok nekik.
Úgy birom mióta terhes vagyok úton útfélen okoskodik valaki.Ez olyan mint a gyereknevelés,mindig hozzá tud szólni valaki valami okosat! Hogyne!!!
nem tartozik senkire.Majd ha a dokim szól, hogy baj van akkor neki hiszek de addig mindenkinek kussssss!nem ér okoskodni.Akkora baba lessz amekkorának lennie kell, és punk tumm.
Egyébként megkérdezte tőlem egy idősebb nő, hogy mikorra várom a babát és mikor elmondtam, akkor elmondta vagy 5-ször, hogy jó nagy baba lesz.
Na ő se volt sovány, csak nem akartam gonosz lenni, hogy ha terhes lenne az ő babája is jó nagy lenne... Nem értem miért kell beszólni??? Már sötét cuccot veszek fel, hogy ne ámuldozzanak annyira.
Nem is tudom.Nállam már minden kész.Én saját magam miatt raktam össze,megnyugtató, meg olyan jó nézegetni.
De elvileg nem háztűznézőbe megy nem de??:D
Szeritem ő miatta ne rakd össze.
HAigen érdekli megtudod neki mutogatni.
Ha készen állsz rá magad miatt úgyis elkezdessz pakolászni!:D
köszönöm lányok
itt be van csukva,de már nyitogatta,ásított,szopta a kezeit az alkarját mindent amit elért.
most fejvégű,de azt mondta a nő,hogy ez nem végleges
BPD 81 mm
Femur 61 mm
Ac 276 mm
1880 gr
Apa is dicsérget!És érdekes, módon 1 pár napja magától is megfogja a pocakomat, és keresi rajta a kidudorodó huplikat! :D
HMMMMMMMMMMMMMMMMm úszni én is szeretnék, de nem merek, mert mindig összeszedek valami fertőzést!:(
Vizike, de gyönyörű hatalmas nagy pocakod van.:-)
Lego, csodás ez a baba, és milyen gyönyörű vastag szájacskája van. Ennivaló.
Ez jó!!!!
Nekünk nem tetszik!:))
Undorodni szagoktól nem szoktam, de igen jó orrom van!Megérzem mit főz a szomszéd is! :D
Szabina:irigyellek,tényleg nagyon csini vagy.
Lego:nagyon szép családod van,beleértve a pocaklakót is.
Timk:nem nagyon tudok pihenni,elég gyűrött vagyok.
Ducky:az illatokra én is érzékeny vagyok.Itthon már reklamáltak,hogy muszáj mindennek citrom illatúnak lenni?!Hát még tűrjenek egy kicsit.Az édeskés illatot pl.ki nem állhatom.
Igen jó kép!!!Micsoda cakkos szájacska!
És milyen öröm lessz mikor elősször mosolyog! :)
Milyen jópofa beszólásaik vannak a csemetéknek!:))
És teljesen spontán jut eszükbe!:D
Na had lássunk róllad is 1 ujj egész alakos csini fotót!
Én csináltam,de nem merek akt pocakot!:DD
Lassan nagyobb tükör kell mert nem férek már bele!:)