2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Jól van, akkor látom mindenkit szeretnek oktatni az "okosabbak" :)
Sajnos én nem merek visszaszolni, hanem magamba folytom, mert igy lettem nevelve... tisztelet, tisztelet, tisztelet.. Csak utána magamban fortyogok, magamat emésztem, és jön a vukk-barátom...
Szerintem inkább elkerülöm, igy a jobb mindnekinek...
Hát jó fej ő is inkább legyen koraszülött a gyerek mi? Hát nem semmi, mindig azt hiszem csak én kapom az osztást, de ezek szerint nem:(
Na lányok, elindulok anyuhoz, remélem beférek a kormány mögé:)
Milyen szocpol-ról maradtok le? lakást akartok venni/építeni?
A megelőlegezőt a gyerek születése előtt is meg lehet igényelni...
Engem meg ma mindenki tömni akart, nagycsaládi ebéd volt, anyum meg nagyim névnapját tartottuk. És félpercenként kérdezte valaki, hogy én nem eszek, nem kérek ezt vagy azt?... Aztán szóltam, hogy elég legyen ne tömjenek :p :) No meg azért volt üres a tányérom mert épp az egyszem fiamat etettem, és nem a sajátommal voltam elfoglalva... :p
Szilvita, én még nagyjából elférek a kormány mögött, csak a támlát egy kicsit hátrább kell döntenem, egyébként én is majdnem behúzom az ülést...
Hát nem irigyellek,de majd ahogy múlnak az évek egyre jobb lesz a helyzet.Nállunk már az én szavam a mérvadó,így 14 év után!!!
Rennie-t én is szedek és lehet is szinte bármennyit.
Az én anyósom most legutóbb a családi ebédnél azt mondta reméli,hogy jun.30.-ig megszülök,mert ha nem lemaradunk a szocpolról!!!Normális???
Mondtam neki,hogy ezért nem fogok hamarabb szülni,anyukám is ki volt akadva.Meg,hogy a Tamara orosz név!És ha az?Mondtam neki,hogy amúgy héber,de ha orosz akkor is ez lesz a neve.
Pont ez fáj nekem is.. Hogy ugy érzem, minden áldozatot meghozok a gyerekemért, minden gondolom Domi körül forog, aztán ezt kapom a környezetemtől... Hogy sajnálni kell azt a gyereket :(
Azt nekem is a fejemhez vágták, hogy elvárásaim lesznek a gyerekemmel szemben... De inkább legyenek, mint egy "nem-törődöm" szülő legyek!
Jaj, szegénykém, ne hagyd magad, egyszer elég visszaszólni és rá fog jönni hogy nem cseszegethet! Ilyenkor olyan okos mindenki, nekem is mondtak olyan dolgokat...jaj, de ennyire azért nem volt bunkó az anyósom, pedig én is bírom, de állandóan kioktatott.
A gyomorsavra meg olvastam a savanyú uborka levét, próbáld ki, hátha...állítólag hosszú távon is hat! Különben se törődj senkivel, te megteszel mindent, nekem a terhes barátnőim dohányoznak:S És még az egyik a fejemhez vágta, hogy én majd nem fogom szeretni a gyerekem hanem elvárásaim lesznek felé...jó mi? Ő meg terhesen dohányzik, én le tudtam tenni, mikor megtudtam hogy jön.
Szilvita, aranyos az a Domonkos név :) Igazábol a Domonkos a Dominik magyar változata.. de lehet hogy forditva, és a Dominik a Domonkos latin változata.. nem emlékszem :D
De akkor szinte név rokonok lesznek a fiaink :)
Sziasztok lányok!
Remélem nektek jobban sikerült a hétvégétek, mint az enyém! Most értünk haza, ez borzalmas anyosos hétvégéről...
Birom nagyon az anyosomat, de mostanában mindig kitalál valami hülyeséget, amivel lehet engem csesztetni... Eddig az volt a sláger hogy, "egyél, mert tul kicsi lesz a gyereked", aztán "egyél, mert nem lesz tejed", most meg az volt a hétvége témája, hogy ne szedjek Renit, amikor ég a gyomrom, mert gyogyszer függő lesz a gyerekem, meg retardált... Ez nem normális... Inkább attól lesz beteg gyerekem, hogy állandoan valami hülyeséggel szekál az egész család...
Biztos ti is tudjátok milyen, amikor ültök az asztalnál, és ahányan vannak rád szállnak, hogy mit nem csinálsz jol... Mind kapják be...
Nekem annál a mondatnál szállt el az agyam, amikor azt mondta, hogy "hát én nagyon sajnálom azt a gyereket.." . Nagyon jol nevelt vagyok, és végig hallgattam, és nyeltem az egész hétvégén, mert az idősebbeknek meg kell adni a tiszteletett blablabla.. de az biztos, hogy többet nem megyek le!
Nem iszom alkoholt, nem dohányzom, nem iszom kávét, stb stb.. Most olyan nagy bűn bevenni egy nyanvat Renit, ha már ugy ég a gyomrom, hogy felnőt létemre sirok???? Ezért kell sajnálni azt a gyereket? Sajnálja a saját gyerekeit, akik egy alkoholista apa mellet felnőniük, vagy sajnálja azt az unokáját, akit az apja elhagyot 6honaposan, vagy azokat az unokáit, akiknek nincs mit enniük, annyira nincs pénzük...
Bocsánat lányok, de engem annyira sziven ütöt ez a hétvége, muszály volt hogy kiirjam magamból... Ráadásul nem is tudom, hogy erről most hogy beszéljek a párommal, mert neki amit az anya mond az szent irás...
Nah asszem kialudtam magam!:))
Csináltam egy kis brassóit, aztán ettem és mint akit fejbevágtak aludtam 3 órát! Lehet, hogy ez a melegtől van, de nagyon jól esett! Most megyek eszek megint!:))
Igen,én kénytelen voltam elkezdeni,mert 3 zsák ruhát kaptunk!Vannak benne olyanok is,amiket csak télen tudok majd ráadni,de nem akarom zsákban tartani addig.Ezért aztán kimosom és kivasalom azokat is.Közben persze járok a gyógytornára,járok dolgozni,és még sok apró munka van itthon is.Ezért nem tudok mostanában jönni.Abban bízom,hogy 2-3 hét múlva mindennel kész leszek,és végre jöhet a pihenés!!!
Örülök,hogy minden rendben van!!Azért jó,hogy több doki is megnéz,mert nem hagyja az anyukát kételyek között!
Puszi:Zsu
Igen, sikerült megtalálni, csak itthonról volt ijesztő, hogy hány épület stb. Nem ott fogok szülni, de a nőgyogyim oda küldött kontroll uh-ra, mert a 30 hetes genetikain egy idióta doki azt állította hogy a babám retardált (alulfejlett, sovány), nagyon megijedtem:( De szerencsére minden rendben!
De jó hogy te is mosol már, én is a héten nekiállok, mostmár tényleg, kimosok kivasalok mindent!
Sziasztok Lányok!!!
Szilvita!
Ne haragudj,de csak most tudtam beugrani,így most láttam az üzidet.
Remélem,azért nem tévedtél el,és sikerült megtalálnod az uh-t.Minden rendben volt?Ez most milyen vizsgálat volt neked?Valamilyen szűrés,vagy az épp esedékes uh?Te is ott fogsz szülni?Kinél?
Lányok!!!
Még egy kis időt kérek,haladok a babaruhák mosásával.Amint mindennel készen leszek,ígérem jelentkezem!!!
Ma megpróbáltam kitakarítani a foltot a kókusz-szivacs matracból.A huzata ugye nem levehető.A büdös szaga elmúlt,de a folt nagyobb lett,ahogy a kefével súroltam.Gondolom ezt már tényleg nem lehet eltüntetni.
Remélem mindenki jól van,és várjátok a nagy napot.Én egyre jobban oedémásodom,a visszereim napról napra rondábbak,az éjszakáim továbbra is rettenetesek,de boldog vagyok,és ez a lényeg!!!!
Puszi:Zsu
Fotót kérünk a szexi kismamáról:)
Igazat mond Krisztom, tényleg sokat kell inni, ami a vizet kiviszi és nagyon kevés sót enni. Meg pihenni sokat. Régebben olyan izgága voltam, és most olyan fura hogy nagyon hamar fáradok:(
Jaj lányok, lehet hogy nekünk is megvan a név, Domonkos, bár még nem tudtunk dűlőre jutni mert Apa Domokost akar... De megnéztem a névmisztikáját és a Domonkos egy sikeres barátságos ember, a Domokos meg nem igazán:S De erről még meg kell győznöm őuraságát....persze csak ha hazajött:(
Sziasztok,
csajok aranyosak vagytok, szeretem a hugom, amiben tudom, támogatom, segítem. Csak a lökött anyósájéktól tudnának elmenni, mert azok fogják idegileg kikészíteni.
Szilvita, sajnálom, hogy az uracskád olyan messzire repült, nem lennék most a helyedben, mert gondolom ilyenkor neked is nagyon jól esik, ha babusgatnak. Én szörnyen bújós lettem, mint egy kiscica.:-)
Lábdagadás: Én még nem igen dagadok, remélem nem is fogok gyorsan. Habár a fiammal ilyenkor már akkora voltam mint a bálna befeketedve a sok víztöl, nem bírtam menni sem. Szép látvány voltam.
Nemsokára megyünk focira, felveszem az egyik új rucimat, egy kicsit had érezzem magam szexi nőnek:-)
Sziasztok!
Jó aktívak voltatok ebben a két napban, nem győztem visszaolvasni.
Tegnap este 10 órakor értünk haza Domboriból, nagyon jól éreztük magunkat. Szerintem Beni baba is kifeküdt a friss levegőtől, mert alig mocorgott.
Szilvita:
ezek szerint Ti is úgy jártatok, ahogy mi. Nekünk 2004-2005 ben mondták azt, hogy nem lehet természetes úton babánk. Nálunk is tévedtek. Bár mi többet vártunk rá, mint Ti. Decemberben először én is azzal a szándékkal mentem dokihoz, hogy januárban újra kivizsgáltatjuk magunkat, és csinálják meg az első inszeminációt. De erre már nem kellett sort keríteni.
vizike:
nagyon sajnálom én is a picit. Sajnos nekem is lett terhességi cukrom, és bár nagyon nehéz a diétát betartani, muszáj. Bár 16.-án lesz a szülinapom, mondtam papinak, hogy most le kell mondanom az orosz krém tortáról, de ha megszülök és hazajövünk a kórházból, akkor kérem szépen, hogy azzal fogadjon itthon.
A lábdagadásról: sajnos az enyém is dagad :( Nem csak a sót kell visszafogni, hanem sok folyadékot kell inni, és az segít a vizet kihajtani a szervezetből. Ezt a természetgyógyász ismerősöm mondta.
Most hirtelen nem jut eszembe, hogy melyikőtök eszik dinnyét, de neki üzenem, hogy az ablak nyitva van, kérek szépen egy szelettel :)
Szióka!Köszönöm bizatató szavakat.Csak nehéz megérteni az ilyen érzéketlen "anyát",pláne, hogy nekem is van olyan barátnőm aki már az 5.ik lombikon van túl,és ne hiszem, hogy sikerült.:(
Én nem dagadok sehol sem, viszont 1 pár napja úgy ébredek, hogy fájnak a térdeim, és a bal. csuklóm.:(
Szabina nem irigyellek téged sem.Nem könnyű látni,hogy miken mennek keresztül tesódék,és ha szólsz az sem jó, ha nem meg az sem.Segiteni meg nem tudsz igazán.Nehéz dió az bizotos.
Hogy van a pocakod?
Khatif nagyszerű hir hogy kaptok ujj kocsit, remélem kikérik a véleménydedet, elvégre Te fogod a legtöbet hsználni.Végülis megrendelted a hordozókendőt?
Dóry már miért ne érnétek be?Asszem hozzám van a legmesszebb a kórház 47 km.:)Azt mondta a doki még igy is ráérek az 5perces fájásokkor indulni.:)
Szilvita sajnálom hogy kicsit el kellett utaznia Csabidnak,remélem sitty sutty elröpül ez a hét, és hamarosan veletek lessz ujra.:)
De már többet nem kell mennie ugye?
ducky:
igen a só is hozzájárul, ugyhogy csökkentsd a mennyiséget!
sziasztok!
a lábdagadás nálam is megvan, elég szörnyűn néz ki legalábbis szerintem, és ez a sótol lenne???
na akkor én is mérsékelem majd a fogyasztását:)