2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Vizike szorítok hétvégén lehet babázol!!
Mézyke vegyél olyan betétet ami elszineződik a magzatvíztől!!
Sziasztok lányok 3 oldallal végeztem:-)))Minden ok nálunk ma sem nagyon mocorgott a szülésznő mondta ha nem mozog bent tartanak:-((na jó a dokim meg egészen mást hogy ezígy normális!:_SS szóval ez van 1 órát bvoltam az nst-n 4 pózban forgattak:-))De sikerült egyszer -kétszer megmozdúlnia!Jajj csajok sikerült mindent beszerezni:-)))Olyan jó dolgokat vettünk majd teszek fel képeket vettem sterilizálótAventes(olyan kerek doboz) is és kezdőaventes cumisüveg szettet!Akkor 1 csomó rucit bébicsőszt kókuszpólyát takarót stb......nagyon boldog vagyok de a pelenkázó szivacs lemaradt mehetünk venni:_))Majd apa örülhet!!!Mi nem mertünk semmit a vateráról venni!Jó ez így már a rózsaszín lepedőt fel is húztam:_)a kiságy tele van ruhákkal!!!!Hazahozós ruhája nagyon édes:-)))
Legközelebb hétfőn kell menni Nst-re !Ja 1 csaj bejött amíg feküdtem és 30 perc múlva jött a baba 3. volt neki felvették az adatait és csak azt hallottam kinn a feje kinn a feje:-OOOOOOO de semmi brutál hangot nem hallottam anyukától csak sóhajtozott utánna baba sírás:-)))így kéne mindenkinek!!
A darázsra fújj rovarírtót:-))De vigyázz nehogy megcsípjenek!!!
Mézyke gratula a barátosnédnek:_))
NMárti, nagyon örülök, hogy jól vagytok, és ne aggodj, Dórika is nemsokára veletek lessz. Sok-sok tejet, és gyönyörű perceket kívánok nektek.
Ügyes voltál!!!!:-)
Sziasztok!!Gratuálok, és nagyon jó egészséget NMártiéknak és Legóéknak is:):)!!Ma voltam én is NST-n. HMM még 11 nap, elvileg.Apa ma jön haza, bizti megkéri a kis drágaságunkat hogy holnap jöjjön, mert neki is holnap van a szülinapja, no meg itthon is lenne legalább:):)
Szivárgás? nekem azt mondta egy ismerősöm, hogy tegyek be papírzsepit, mert ha az átázik akkor az szivárgás, mert a folyás az nyálkásabb. De igazából nem tudom, mert ugye ilyenkor ha a pici nyomja a hólyagot, az ugye vizelet is megcsorranhat.
Sziasztok,
Mézyke, az simán lehet a magzatvíz, de ha nem tudod eldönteni, csak hívd fel a védőnőt,főleg ha nem marad abba. Nekem azt mondta a szülész, hogy a folyűs egy idő után abbamarad a magzatvíz nem. Megy a drukk :D
Márti, jó hallani felőled. örülök, hogy már otthon vagy és Dórí is hamarosan követ benneteket. Zsófi szopizik? Milyen baba? A nagy lányok, hogy fogadták?
Én is megjöttem a piacról, sikerült vennem két új nagyon szép ágynemű garnitúrát :)
Hát én már utána jártam. Mi semmilyen támogatást nem fogunk kapni, mert keresünk eleget, mivel az éves bruttó bevételünk több mint 30.000 euro így nem jár semmi :( A családi pótlék lesz az egyetlen, ami alanyi jogon jár, az 194 euró három hónapra. Haha
Szia!
Gratula a babákhoz! Várjuk a képeket, és drukkolunk Dórinak, hogy minden okés legyen vele. :))))
Gratulálok a babákhoz, Dórika is nemsokára otthon lesz veletek és teljes lesz a család.
A képeket meg majd várjuk, de pihenj sokat, hogy legyen sok tejcsid a lányoknak.
Lányok azt most hogyan lehet eldönteni, hogy a magzatvízed szivárog?????
Már nem győzöm a bugyim cserélni.Ráadásul még tüsszentés közben is jött a hüvelyemből ilyen vízes izé, és rögtön mehettem mosakodni.Lehet hogy szivárog???Vagy csak sima folyás vagy mi??
Sziasztok!Puszi mindenkinek a jókívánságokért,nem tudtalak még visszaolvasni titeket,de majd pótolom.Legonak Gratula!!!!!
Mi Zsófival szerda óta itthon vagyunk,ha minden jól megy jövő héten Dóri is jön haza,addig apa hordja neki a lefejt tejet,mert 100 km-re van,én pedig kétnaponta megyek.Már jól van,csak még vizygálgatják.Gyönyörűek és imádom őket,csak nagyon nehéz a szívem Dórika miatt,bár már tegnep a kezembe vehettem.Majd írok bővebben,csak olyan kevés az idő.Képeket is fogok tenni.Remélem ti jól vagytok,puszi mindenkinek!!!!!!!
Én az anyaságihoz és a családihoz már beszereztem az Államkincstártól a nyomtatványokat.
Ma meg letöltöttem az oep.hu oldalról a TGYÁs-hoz és a GYED-hez is az igénybejelentő nyomtatványt.
Szülés után már csak ki kell tölteni és apa csak beadja.
Sziasztok! Még mindenki egyben :) Na majd holnap, meg holnap után meglátjuk.
Apa mostmár nagyon kerülget, ugyanis a csoportjában ezen a héten a 2. tűzoltóbaba született, és amint én is szülök, hatalmas tejfakasztó bulit csapnak... Szóval mindenki rám vár :)) Apának van tippje mit kéne csinálni, de én nem nagyon hajlok rá (egymás közt csak úgy nevezik, hogy bikázd meg az asszonyt :))
Mellesleg ma délután megyek dokihoz, nem bánom, ha már nem enged haza, ma ügyel... És jó lenne a hűvös napokon lenni a kórházban. De semmi jele, hogy Csabim ki akarna bújni...
Kaptok az önkormányzattól támogatást? Az tök jó!
A mienk közölte, hogy nincs rá keret. Erre Tomi megszólalt: "értem, szóval nem vagyunk elég barnák!"
Azt viszont tudni kell, hogy a faluban sajnos nagyon sok a roma származású, és inkább őket támogatják. Minden hónap első felében ott toporzékolnak az ajtóban a segélyért, de dolgozni nem akarnak.
Mi pedig csak fizetjük a feneketlen zsákba a pénzt :(
(Nem akartam ezzel senkit megbántani, csak egy kicsit kiakasztó volt a szituáció)