2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Jó reggelt!!
Én olyan nagyon jót aludtam... De mivel nem jártam annyit pisilni, jól bedagadva maradt a lábam...
Mézyke megvan :) Vizike, Vikk, Bongyorka??? :))
Nálunk nincs is hideg, sőt...
Örülök, hogy benéztél hozzánk.
Bizony szoktam én is félni.Épp tegnap este jött rám, hogy de mennék már szülni, de ugyanakkor meg visszafogott a félelem.Nagyon beijedtem, hogy mi lesz ha ott leszek.Még jó hogy bent lesz a férjem is, na meg van egy kedves dokim :-)))
Jó reggelt:-))
Este jó sokáig írogattatok, kezdem visszaolvasni.
Sziasztok!
Rég voltam már, megvolt a ctg-m...
Szupi volt, Patrik nem igazán akart megmozdulni, egész végig aludt volna, a szülésznénim megmozgatta a pocakomat, meg minden, de semmi reakció nem volt...:D
aztán egyszer csak magától elkezdett mozgolódni, szegénykém, kicsi neki odabenn a hely...:D
ÉS megnyugtattak, minden a legnagyobb rendben...
A végére úgy elérzékenyültem,h. mindjárt itt a vége, meg stb..
és majdnem elkezdtem sírni, nem vagyok komplett, bár, mostanában minden apróságon elbőgöm magam, aztán egyszer csak megint vigyorgok..:D nem vagyok normális..:))
A másik meg,h. Ti nem szoktatok félni, úgy értem, bevallom őszintén sokszor van úgy mostanában,h. megijedek,h. mi hogy lesz, meg mit is kell majd csinálnom és tudni fogom-e egyáltalán,h. mit,hogy mettől, merre meddig,h. mennyire fog fájni, stb...
azt mondják ez normális...
hááát...
A csajoknak meg nagyon szorítok és sokat gondolok rátok,h. minden a legnagyobb rendben és könnyen, gyorsan menjen!!!:))
Sziasztok azért most is volt 2 oldal:-))Nálunk 36 .héten szürnek és még időben ki tudják kezelni hogy ne legyen akadálya a hüvelyi szülésnek:-))
Holnap teszek fel képeket a Baldachin most szárad!!:_))
Agóca Mézyke Vizike szorítok hogy könnyen szüljetek most eddig nagyon ti vagytok a soron:))
Úgy kéne mint annak a Csabai csajnak reggel 30 perc és sírt a baba:-))
Sziasztok, hú, látom zajlik az élet. Lehet az éjjel babáink lesznek???
Lányok, megvan a pakolóasztal, most úgy örülök, de nagyon. Holnap nekiállok vasalgatni, mivel kimosva már minden ki van, meg pakolászok, aztán majd lefényképezem. Persze lehet nem lesz olyan mint egy babaszoba, mivel velünk lesz egy szobában, de azért egy kis formát adok neki.
Mi is 30-at adunk. akkor hazamenetel előtt megkapja.
csak tudnám hol gyüjtöttem be.....
Mi úgy gondoltuk ,ha minden rendben van és mikor megyünk haza ha ott lessz akkor.Ha nem akkor előtte.
Agoca mennyit tettetek boritékba?
Mi csak 30at tudtunk.
E. colim van. Bibibííí :)))
Most azon agyaltunk apával, mikor szokás odaadni a pénzt a dokinak?
VAn ennek valami nyoma?Márhogy csip, szúr, harap,vagy érdekes illat,vagy mittudom én??
Most kicsikét parázok....
Nem akartam én telhetlennek lenni, de direkt felpumpáltak! :DD
Akkor is óvatosan a fotózás alatt! :)
Agoca milyen ellenségre kaptad a kúpot?
Kókuszod van?
Muszáj lesz bírni, én leszek a fotós. :)
Remélem a hidegfront segít a vizesedéseden. Nem kell minden téren VIZI-nek lenned!! ne légy telhetetlen! :DD
Ha minden kivánságműsorként zajlana az életben.:)
Birod még az ácsorgást a fellépéskor?
Én már profimódon vizesedem,mint 1 igazi vizi.:)
a gyűrűim is rámnőttek 1 nap alatt.:(
És a bokámon sem látszik, hogy délután pihiztem az ágyban.
Kiváncsi vagyok hoz-e változást a front.