2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Húúú látom számoltok vissza,már csak 10 nap......
hát lehet hogy már csak 2 vagy 1!
Én is számolgattam de a 0ig nem jutottam el.a 7 volt az utolsó!:)))
Kitartás lassan babáztok:)))
Sziasztok,
mire vissza olvastam a tegnap esti termést, hát ügyesek vagytok, nem semmi.
De bíztam benne, hogy megint lesz babucink, de lehet holnap.
Kisbibe, nagyon csini vagy, jo lett az a mezős kép.
Látom a kórház volt a téma. Én is igen reménykedem benne, hogy istenke nem tol velem annyira ki, hogy egy ..... kerülök egy szobába. De legalább nálunk nem engednek be látogatókat, amit nem is bánok, így nem lesz állandó futkosás az osztályon a pici babáknál.
Sziasztok!
Jó meleg lesz ma. Én sajnos nem nagyon bírom.
Én is nehez forgolódok. Fáj az oldalam is amig nem kerülök a megfelelő pozícióba.
Apa már nagyon várja a pici fiát. Mindig kérdezi miújság van.
Általában a képnézegetők tudják tömöríteni. Én a Microsoft office picture manager-ét használom. Nem profi eszköz, de nekem elég a tudása :p :)
Ez az office csomag része.
Valószínűleg túl nagy, le kellene tömöríteni, de lehet hogy nem jpeg és az a gond.
Apa is állandóan felébred, mikor megyek wc-re és minden alkalommal megkérdezi, hogy mi van, hova megyek :p :)) Szerintem jobban izgul nálam :)
Jó reggelt!
Látom, a forgás a téma. Na hát én is nyögök ám közben. A Párom, meg mindig megijed, hogy baj van. Nagyon édes. :)
Próbáltam képet feltenni, de nem sikerül. Azt írja, a gép, hogy hiba a feltöltéskor.:( Nem tudom, mit csináljak.
Én is mondtam már neki, hogy ő könnyen beszél :p :))
Gyakorlatilag fel kell ülnöm, ahhoz hogy meg tudjak fordulni.
Hát forgolódni nekem is kínkeserves, de még valahogy megoldom.
Apa csak bíztat, hogy már nem sok van hátra, bírjam ki. Kedves, kölcsönadnám neki a pocakom pár napra, hagy cipelje.
Kisbibe, nagyon csini vagy :)
Debóra igen én szoktam erre ébredni, csak forgolódni nem tudok :S
Jó reggelt lányok.
Kisbibe nagyon csinos vagy a képen.
Remélem mindenki jól aludt, én elég szarul. Ti szoktatok arra ébredni, hogy zsibbad az oldalatok? Én mindig erre kelek és forgolódom. Biztosan a súly miatt van.
Jó reggelt mindenkinek!
Már most dög meleg van és nekem védőnőnihez kell mennem délután...
Az este elég erős jóslóim voltam, és rám is jött a para, hogy én még nem akarom...A tejem is szabályosan folyt a kezemre mert oldalt feküdtem....
Na kisbibe meglesem a képet amit felraktál:)
Jó reggelt!
Nem semmi visszaolvasni ezt a rengeteg oldalt. :) Nekem tegnap este nagyon fájt a hasam, de szerintem a gyomrom lehetett. Mindenesetre szerencsére elmúlt reggelre. Most éppen a térdeim fájnak, biztos nehéz magamat cipelniük. :D
Azt hittem megint lesz baba az éjjel, de úgy látom eddig senkiről semmi ilyen hír nincs. Na nem baj, majd ma éjjel vagy holnap, amikor jön az erős hidegfront. :DDDD
Miával mi is úgy terveztük, hogy egyszerre szülünk :)... nem jött össze... Maja sietett, Aliz viszont jól érzi magát odabent.
Én se szeretnék egyedül lenni, de így legalább apa akkor jön be amikor akar :p :D
Jó reggelt!
Megpróbálok visszaolvasni, de nagyon hosszúnak tűnik, én meg csak félszememre látok élesen :p
Mia azt írta, hogy ő most is egyedül van a szobában, nincs szobatársa... úgyhogy lehet nekem se lesz :p
Annak idején a szabolcs utcában az egyetlen kétágyasba kerültem a sokágyas őrzőből, és szerencsére egy jó fej szobatársat kaptam, nem azt a c-t akinek a párja folyton engem kukkolt a vajúdóban... apa már meg akarta verni a csávót, de kirakták a szűrét, mert nem csak engem idegesített...
Hű, mennyit írtatok! De visszaolvastam (remélem mindent).
Agoca, gratula a jelölésedhez, ügyes vagy!
Vizike, én gondoltam, megint elkezdem az Elevitet szedni, állítólag jó szoptatás alatt, a megnövekedett vitamin- és ásványianyag igény miatt.
Khatif, hát ez az ágyemelés elég hülyén hangzik nekem. Nem az lenne a fontos, hogy Te le tudjál feküdni rá?
Szabina, nagyon csini a pocid!