2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én ma megszépültem, átjött a barátnőm és kozmetikázott:) Tök ügyes, pedig sose tanulta, esküszöm jobb lett, mint mikor a kozmetikusom csinálja.
Domi 3 napja tök nyűgös, fáj a hasa, pedig kapja a vizet, de úgy látszik minden csoda 3 napig tart...
Úgy sajnálom. Aludni már csak hason hajlandó.
Nekem is tök hirtelen lett, hogy nem elég egy cici. De képzeljétek tegnap Domi evett, utána gondoltam rendes leszek és fejek. Na sikerült kicsiholni 100 milit, de olyan lassan...addigra Domi felkelt és éhes lett. Na pánik ezerrel, nem mertem nagyon cicire rakni, mert ugye üresek. A végén csak ráraktam és még kiszívott 90-et! Én ezt aztán nem értem végképp, de igazán ügyes!:)
Mi is hét hetesek leszünk holnap, de még nem bújtunk össze. Valahogy nincs rá idő, vagy a három gyerek miatt rossz az időzítés, vagy estére valaki mindig elalszik. Majd csak alakul valahogy.
Agoca gratula az unokaöccshöz.
Lehet csak egyszerűen többet evett hirtelen. Nyugi ami kell annyi lesz. Többet kért, több lesz. Nálam is így van...
Húúú, jó nyűgös a délelőttünk :( Még el se tudtam kezdeni az ebédet. Apa ma iratkozik be Pesten, szerencsére csak este jön, addigra csak meglesz...
Sziasztok!
Agoca: Gratula az unokaöcsihez:)
Tegnap este Zazának se volt elég egy cici, pedig ilyen még soha nem volt!Teljesen elvagyok keseredve, ugyhogy most ezerrel iszom a vizet meg eszek, északa még nekiálltam egybefasírtot csinálni!A felét be is toltam már!Jaj csak el ne apadjon a tejem, olyan kis büszke voltam, hogy van bőven!Ez most mitől lehet?
Jó reggelt!
Szorgalmasak vagytok. Én már nem fejek egy ideje. Nem lett több tejcsim, csak annyival kevesebb, amennyit lefejtem. Ma reggel viszont két cici kellett. Pedig ilyen már rég volt, akkor is este. Úgyhogy most öntöm magamba a vizet. Holnap megyünk szurira :((( szerdán leszünk két hónaposak, és jönnek a szurik :(( ÁÁÁÁ, annyira félek. Attól is, hogy megszúrják, meg attól is, hogy utána hogy lesz. Ráadásul apa sem lesz itthon :((
Sziasztok!
Vizike: fejtem ám én is veled! Ma sikerült feltámadnom 3-kor, bár kb. 8-szor ébresztett a szottyos telefon mire hajlandó voltam kimászni az ágyból. Nálunk ugye már a kisasszony végigalussza az éjszakát így nyugodtan pihenhetnék, de muszáj fejni. :o)
Jó reggelt:-)
Na most már több időm van írni.Az elmúlt pár napban nem értem igazán rá, de néha bekukkantottam.
Én zöldséget nem teszek el csak gyümit.Abból is még csak barackom van eltéve.
Hogy bírsz éjszaka vagy hajnalban fejni?Én örülök, hogy megszopiztatom Orsit és már bújunk is vissza az ágyikóba:-))
Remélem a hasfájós babák jól vannak.Orsinak végre sikerült egyedül kakilnia és normális is volt :-))Igaz néha még nyöszörög aztán kinyom egy pár pukit.
Valakinek a naplójában láttam egyszer mei tai-t.Nemtudjátok kinek van??Saját készítésű volt.Én is szeretnék egyet.
Azért fejek éjjel is,mert reggelre bekövül,és derékig tejes leszek én is,meg úszik az ágy is!
Meggyet küldjek??Van eprem+ bálnám+ szedrem is.:)
Nállunk is 8tól alszik Enikő.:)Asszem délelőtt megyek ügyintézni.
Jó reggelt!
Vizike annyira szorgalmas vagy én tán kétszer vettem elő éjjel is a fejőgépet, még Totónál, többször nem tudtam erőt venni magamon :p
Köszönjük jól vagyunk elmúlt Lizi 8hetes, talán múlóban a hasfájás (de inkább lekopogom) :)
Tegnap kerti vasút találkozón voltunk, Tom nagyon élvezte az apró gőzősöket. :) De mégjobban az életnagyságúakat, amire fel lehetett mászni :D
Zöldséget én sem terveztem elrakni, még talán szilvát teszek, ha már a meggyről lecsúsztam...
Misz olvastam, hogy kipróbáltátok a kendőt, tetszett Zozónak?
Jó reggelt csajok!
Remélem mindenkinek nyugis éjszakája volt. Nekünk igen. Még alszik a lány, most aludt el fél órája ismét addig gyorsan összekapom a disznóólat.
helló lányok! Sehol senki? (körülnéz) Akkor ismét egyedül fejek.
Hát ha azt mondjátok akkor nem öntöm ki a tejet, de miel van tartalék bőven azt gondoltam nem reckirozok a hasfájás miatt.
Debóra úgy nézem ez a hasfájás nektek is okoz jónéhány hangos percet.:(de sokára lessz még 3 hónapos, reméljük már előtte kinövik.
Missz örülök, hogy jobban vagy, én is épp a múlkor vettem a patikába szoptatás alatt is szedhető bogyót.
Képzeljétek 2 napja ismét előjött az aranyom,pedig nem is történt semmi extra.
Hát nállunk enikő lassan 8 hetes lessz, de még nem mertem letámadni apát, meg igazság szerint mire Einkőt elaltatjuk, én is kidőlök, ő meg még meccset néz.:(
Danica mizujs veletek??
Mit gondoltatok elrakni főzeléknek?éN semmit hiszen zölséget úgyis tudunk venni télen is, de a gyümölcs az gumi ízű.:((
NA futok aludni.pusza
Jó estét mindenkinek!
Misz Algopirint lehet enni.
Vizike, szerintem ne öntsd ki a kincset érő tejet. Biztosan nem lesz baj, én is ettem már kukoricát és nem volt ordítás.
Ma elmentünk megvenni az iskolacuccokat, volt kis sztorink részletek a naplómban, ha valakit érdekel.
Köszi. :)
Én a kórházban Panadolt kaptam, de az nincs Anyuéknak. Ide meg 60 km-re az első gyógyszertár. :( Nem semmi a 21. században!
Kínomban felhívtam a gyerekorvosunkat. Ő is az Algopirint javasolta, hogy nyugodtan bevehetem. Hála Istennek az volt itthon, és úgy érzem lassacskán hat. Azt hittem megbolondulok. Sose szokott fájni a fejem.
Hát az egyik legcsodásabb érzés a világon, mikor múlik a fájdalom. :)
Kész vagyok, lefekszem.
Jó éjt mindenkinek! :)
Csajok! Szétesik a fejem! Nagyon fáj!!! Be lehet venni valamilyen fájdalomcsillapítót?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt én sem tudom, hogy mennyi idő múlva jut el a kukorica a tejbe, de én már többször is ettem és nem volt gond.
Hátha Enci is bírja majd. :)
Vizikém irigylem a kitartásodat a történtek miatt..
az anyóst meg küldd el a francba:)
Sziasztok!
Hazajöttünk Anyuékhoz. Tök jó, hogy az Öcsémnek van gépe. Így be tudok majd nézni.
Zozó végigaludta a 2 órás utat. Gigi meg végigcsacsogta.
Hogy írhattam tegnap *Jutta*-nak a 6 kanalat? Éjjel volt már. :DDD
halihó!
tegnap nem tudtam jönni, de már ismét vagyok:)
mepróbálok visszaolvasni, ha a fiam hagy:)