2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Missz csodás párod van,igen tetszik a gondolkodása.:))
Remélem a mai éjjszakátok kevésbé aktiv mint máskor.
Örülök, hogy bejön a kisfiadnak a hordozókendő.Gigi is igy viszi veletek LAcikát??:))
van itt valaki??? ---körülnéz---
Helló cicák.Arra ébredtem ,hogy nyöszörög Enikő.Megyek,hát a kis fején volt a takaró,megigazitottam,és elmentem pisilni,szopi előtt.Erre bealudt.Na igy fejek,mert már ereszt a cicim.:))
Sikerült legyűrnöm az alk.mentes sörömet. Megyek aludni.
Jó éjt Mindenkinek! :)
Meg nekem is! :DD
Ügyes vagy, hogy rendbe tetted a lakást. És szerencsés, hogy jól alszika Kisfiad. :)
Az Infacolt tényleg adhatod üvegszámra, nem szívódik fel belőle semmi.
Remélem a gyógyszereket legalább abbahagyhatjátok. :)
Na még benéztem egy kicsit. Köszi az együttérzést. :) Mindent leszámítva azért nagyon jó itthon lenni. :)
Zolika már több mint 5 kg. Bár nem tudom mitől, mert otthon ahogy mértem 100g-nál nem evett többet egyszersem. valószínű ezért a 2 óránkénti evés. Várok még egy kicsit, mit mutat a mérleg 8 hetesen. Lehet egyszerűbb lenne pótolni tápszerrel, de félek, hogy akkor mégkevesebb lesz a tejcsi. :(
Rajtam még van 5kg + 10kg alapból. :( Bár egyenlőre nincs erőm ezzel foglalkozni.
Danica: A hordozókendő nagyon tetszett Zolikának. Jól odabújt hozzám és szuszmákolt. Aztán meg elkezdett kukucskálni, teljesen hátrahajtotta a fejét és csücsörítette a kis száját. Nagyon édes volt. :)
Imádom én is ezt az időszakot és tudom, hogy vissza fogom sírni. nem is azzal van gondom, hogy ölbe kell venni, hanem a mellbimbóim fájnak cefetül az állandó igénybevételtől.
Az oltásos terved az nem semmi ám! Le a kalappal előtted! Te egy bátor hős vagy! :)
Mi is 2 oltást kapunk majd, mert a Prevenárt mindenképp kérem. Ha Giginek is be lehetett volna adni pici korában egy csomó fájdalomtól megkímélhettem volna.
A kukitornáról teljesen mást mond a dokim és a védőnő.
Édes kincsem anyák vagyunk nem pedig topmodellek, majd később keresünk pénzt a kocka hasunkkal addig meg rajzolok rá kockát rúzzsal ha kell.:DD
Inkább guruljak de legyen tej.
ja Vizikém én sem maradok le kilókban tőled...
11+... :(
halihó!
nekem is mondta a védőnő ezt a fütyihuzogatós mutatványt...
de nem csinálom, nincs szivem hozzá, félek hogy fáj neki....
én nem tudom mennyit eszik Ali egyszerre, nem mérem, csak az esti vacsiját kapja üvegből, az átlag 140 szokott lenni mostmár attól jóllakik:)
Danica igen bátor vagy,vagy vakmerő????:DD
Gondolatban veled leszünk.
Agoca nállunk,1én kedden van tanácsadás,de mivel Enikő 2.án született,igy mi sem kaphatjuk meg előtte az oltást,úgyhogy vihetem pénteken a szomszéd faluba.:((
Nitina sem az Espumisan,sem az infacol nem szivódik fel,hanem helyben hat, és simán távozik pottyantáskor.csak az a gáz hamar hozzászokak, és nem hat.
Debóra: köszönöm kérdésedet, jobban vagyunk kopp-kopp,bár néha két dózis között be vetek 1 kanál angol vizet.
Édes Missz kitartás!Remélem gyorsan végetér a kirándulás, és végre valhára lessz időd, és alkalmad kipihenni magad.
Hellóka lányok.Ma áramszünet volt nállunk,és azért nem voltam.
Én már 1000 éve nem tudom mennxyit eszik Enikő,de a hurkák gyűlnek tisztességesen,és lassan 5 kilós.
Na súlyban még mindig én vezetek,de nem érdekel.Van 12 kiló plusszom még,meg lassan ennyi tejem plusszban.:D
Legó én nem vettem drága pénzért zacsitkat,hanem,van fóliaheggesztőm,és azzal csináltam erős vastag zacsikat fóliáztam 6 felé.Meg van 5 aventes pohárba is,meg főzelékbevaló tejet jégkochazacsiba fagyasztottam 2 dl fér bele,már abból is van 31 csomag.
Nitina én is úgy tudom, hogy az semleges, adható nyugodtan...
Danica ügyes leszel. Én még egy gyereket is segítséggel viszek...
Nitina: elméletileg az infacol nem szívódik fel, így folyamatosan lehet adni (én így tudom)
Agóca és a többiek, ne hasonlítgassátok melyik csöpp mennyit eszik, mert nem lesz jó vége ;)
Misz sajnálom, hogy nem tudsz pihenni anyukádéknál sem, de nehogy elkeseredj, nem hiszem hogy bármit is rosszul csinálnál, csak Zozó anyásabb az átlagnál ;) Még visszafogjuk sírni ezt az időszakot, én biztos vagyok benne :D
Ja Oltás... mi jövő szerdán kapunk talán dupla adagot, mert a prevenárt is talán... és mindkettőm kap, Tom is kettőt :p éééés egyedül viszem őket, szóval kicsit már most félek a helyzettől, azt se tudom melyiknek adassam be első körben :p és egyáltalán hogy fogom egyszerre bevinni a kettőt pucéran az öltöztető részlegből a vizsgálóba... :DD hm... móóókás lesz...
Sziasztok,
vagyok én is, csak ma még nem jutottam gép közelbe, ugyanis végre sikerült kitakarítanom a lakást!!! Olyan jó,hogy tisztaság van. :) nálunk minden rendben, Ádika rendesen alszik éjjel, így én is kipihent vagyok. Kicsikét hasfájós, de nem vészes. Szerintetek nem baj, hogy folyamatosan adom az infacolt? Ha valamelyik etetés előtt nem kapja, akkor fáj a hasa. De kicsit aggódom, hogy nem probléma-e, hogy minden evés előtt kap. És vajon meddig nem gáz? Hetekig is lehet így adni???
Csütörtökön megyünk vissza a kórházba, megnézik a veséit, ha minden rendben velük, akkor nem kell tovább szednünk a gyógyszert. Remélem így lesz. :)
Tejem lett egy kevés, legalább a sok szenvedés meghozta gyümölcsét. Minden evést szopival kezdünk, így szív kb. 40-50-60 ml-t, aztán jön a tápszer. De azért "felháborító" , hogy a táp íze láthatóan sokkal jobban ízlik neki. :DDD
Agoca, nekünk is azt mondták, hogy ne húzogassuk a bőrt a kukacon.
Nekünk tegnap telt le a 6 hét, de egyelőre a szex még nem került szóba. Nekem még olyan nagy a hasam, tök lassan megy vissza. Már eléggé idegesít, mert emiatt olyan ducinak érzem magam. :( Persze annyira azért nem emésztem magam a dolog miatt, de visszahúzódhatna már.
Na jó hosszú lettem.
Hát én sem fogom huzogatni. Pedig fiatal a dokinéni, úgyhogy nem tudom miért mondja, nem régről maradt meg az agyában :)
Na elkezdem főzni az ebédet ;)
Tényleg nem szabad hasonlítani egyik babát sem a másikhoz. Minden baba más. Csak én pl. szerettem volna tudni hogy állunk.
Az első hetekben nagyon sokat evett Andris, ahogy elnézem már kevésbbé.
Mi olyan 100-130 között napi 6x, de a pancsi utáni az olyan 150-160. Viszont Domi 5 hetesen még csak 4300 körül van. Nem aggódom, így is hízott egy hónap alatt egy kilót. A védőnő barátnőm szerint 600 grammot kell egy hónap alatt híznia.
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy nem szabad huzigáli a bőrt, sőt tilos! És én ezt is olvastam. Egy éves kora után is csak amíg megy a bőr, addig szabad, nem szabad feszegetni.
Sziasztok!
Csak beköszönök. Sajna még fáradtabb vagyok, mint otthon. Anyukám nem enged házimunkázni, viszont vigyázok az idő alatt a 2 gyerkőcömre + a nagyimra. Aki meg kell valljam nehezebb eset, mint a 2 gyerekem együtt. Az éjjel meg nehéz volt: 1-2 és 5-6 között csak a hasamra fektetve nem sírt. És mivel nem akartam felverni az egész házat, ott aludt. Ja. és evett 21, 23, 1, 3, 5, 7... kész vagyok teljesen. Nem hogy jobbak lennének az éjszakák, még rosszabbak. És az a pláne, hogy tegnap is kakált, ma is. Úgyhohgy nem lehet ez a baj. Úgyhogy sakk-matt. :(
De örülök, hogy a nagy többség lassan átalussza az éjszakákat. Szerencsés anyukák vagytok. Vagy ügyesen csináljátok, amit én nem.
Mennem kell. Ha még élek este, benézek. Jók legyetek! :)
Nem tudom a férjem vette. Lehet hogy annyi...
Lego, nem lehet hogy túlpörgi magát és azért nem alszik el? Domi ha túl fáradt, akkor alig bírom lerakni...
Nem semmit esztek pancsi után! :)
Mi meg se közelítjük.
Mi 5 hetesek vagyunk!
5010 volt tegnap este!:) Mi olyan 5x-6x eszünk egy nap olyan 130-150 között, kiváve a pancsi utánit mert az olyan 200-230 között szokott lenni, van is utánna alvás jó sokáig!:)