2009 júliusi babák! (beszélgetés)
hat, igen sajnos nagyon draga, es teljesen nem ertem meg, hogy egy fontos dolog, ami eleteket menthet, miert kerul ilyen sokba.
nekunk is draga, dehat valahonnan mindenkepp osszekaparom azt a penzt, a kisfiam rakos, es lehet ez lenne az utolso esely
fontos lenne de nem tudom finanszírozi és erre nem annyira elterjedt sajna!Vidékiek vagyunk
Nekünk nincs rá keret, így szerintem most sem vetetjük le.
en minden kepp, sajnos a kisfiamnal nem vetettuk le, pedig jo lett volna, de hat 5 eve meg nem tudtunk rola ugy.
en nagyon fontosnak tartom, meg ha sajnos draga is.
es csajok ti hogy vagytok a koldokverrel, le fogjatok vetetni?
nalunk teljes mertekben az orvos csinal mindent. vervetel, kivizsgalas, ultrahang. nala vagyok elejetol vegig, mashova nem kell mennem. a kiskonyvet is o adja, tanacsokat is.
mondjuk ra en nagyon meg vagyok vele elegedve, mar regtol nala vagyok, de eddig egy szavam nem lehet ra. remelem tovabbra sem lessz, tudja a dolgat.
aha mondjuk engem nem ha meg a védőnéni mert még gyereke sincs meghalgatom és pá pá de nem kell sűrűn járni hozzá!!!
Nekem az előzőnél a beutalókat a doki adta, a védőnő jóformán a méregetésemen és pár jó tanácson kívül nem adott semmit
Érdekes.Hát akkor nálatok minden más itt a beutalót is a védőnő adja meg ha vérvételre kell menni azt is ő mondja meg midenről lehet vele beszélgetni!!
igen, en csak hozza jarok. szlovakiabol vagyok, nalunk teljesen mashogy van, mint Magyarorszagon, itt meg vedonohoz sem kell menni, mindig csak hozza.
Halika amúgy ő a fogadott orvosod???
Ugye, remelem a babammal minden rendben lessz. azota mar voltam nala, elegge pisilesi gondjaim vannak, de ultrahangot nem akart csinalni, majd csak januarban, addigra mar szepen lehet latni. en meg tok ideg vagyok, annyira varom mar a 8at.:-(((
amugy szia, udv kozottunk.
hát ez fura engem is 4 hetesenlátott a dokim de azt mondte menjek vissza 2 hét múlva és néz szívhangot !!!
Sziasztok kismamik!
hogy vagytok ma, kisbabak jol viselkednek? remelem, es bizom benne, hogy a letszamunk mar nem fog csokkenni, hanem maradunk, vagy gyarapodunk.
en jol vagyok, kicsit faradt, egesz nap takaritok, fozok, mosok.
nekem meg csak huvelyi ultrahangom volt, az is utoljara csak a 4ik heten, azota semmi. annyira varom mar a januar 8at, hogy vegre en is megcsodalhassam azt a pici lenyt bennem, akit meg nem is lattam.:-((((
es amugy nem fura, hogy ilyen ritkan csinalnak ultrahangot, hogy legkozelebb csak a 11ik heten fognak. hat, nagyon remelem, hogy nem fogok en is rossz hirekkel jonni, mar annyira varom.
Januárban megyek 16 án legközelebb akkor mérik a tarkóredőt!!
Sziasztok!!!Nekem csak hasit csináltak
Jajjjj de jó neked.Úgy irigyellek.Nekem azt mondta a dokim,ha jól érzem magam,akkor nincs semmi baj.Így csak a 12 hetesre írt beutalót ultrahangra.Nagyon jó lenne már látni.Mostanában keveset voltam.A karácsonyt meg nem itthon töltjük,úgyhogy ÁLDOTT,BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!És nagyon vigyázzatok a picikre....
Nekem eddig csak hüvelyi volt, de remélem a 12. heti már nem az lesz... Még azt se tudom hogy fogok oda eljutni, mert itt még nem teljesen sikerült felderíteni a közlekedési lehetőségeket...
Nekem hasit csináltak a 9 héten is
Nekem eddig csak hüvelyi volt. És pénteken a 12. heti is az lesz. Utána viszont már hasi jön végre. Ezt utálom, mindig majd be pisilek tőle :))
Hétfőn megyek a 12 hetes uh-ra.Az most hasi vagy hüvelyi lesz???Eddig csak hasi uh-n voltam.
Jó reggelt.
Nekem is nagyon fáj a fejem most már két napja :(
Agoca nyugodj meg minden rendben lesz, amikor legközelebb mész :)
Szerintem , hogy a baba alszik, az teljesen rendben van, hiszen kell nekik a pihenés :))
Agoca elfelejtetted cina-t törölni a listáról.Neki is elment a baba sajna:)Kb a 7.-8. oldal körül írja.
Bár nekem hasi uh-m volt, de tegnap nekem is aludt.De amíg a szíve pulzál addig nincs baj, azt meg a dokid látja.
Én nem aggódom csajok :) ez betegség? Csak éjszakánként nehezen alszom, mert feszít a pocak...
ja a súlyom meg ide oda ingázik 2 kilót...
Szerintem mi még jobban aggódunk, mint a többiek... De nekem azt mondta a doki tegnap, hogy az Isten nem ver egy asszonyt ugyanazzal a bajjal. Ámen. Legyen igaza!
Eddig mindig kaptam. Asszem addig osztogatnak, amíg ráfér az egész baba a monitorra. Később már nem szoktak. De nem biztos. Basszus utálom, hogy megint parás vagyok. Eddig olyan jól bírtam! De már két hete nem láttam, és úgy félek.
Én talán a 15. hét után nyugszom meg egy kicsit... Ugye milyen nagy? Aztán, ha belegondolunk, hogy összesen 7 cm... :) Kis törpicsek. :) A Te babád még nagyobb lesz. Képet fogsz kapni? Majd felteszed?
Igen a 12 hetesre. Asszem ha ezen túl leszek végre megnyugszom kicsit. Nagyon cuki a babád! Már milyen jó babaformája van. Kíváncsi vagyok a miénkre majd. Már nagyon nagyok :)))
Pénteken mész dokihoz? Én legközelebb 4 hét múlva megyek. Bár, legszívesebben már most mennék...
További ajánlott fórumok: