2009 júliusi babák! (beszélgetés)
En is csak 30-an megyek dokihoz, alig birom kivarni.
Hogy vagy Agoca? De jo 11 hetes vagy lassan tul vagy a veszelyes idoszakon.
Nekunk konnyen jott a baba, harom havi probalkozas utan.
A feleves probalkozas teljesen normalis, az orvosok is azt mondjak, hogy csak egy eves eredmenytelen probalkozas utan erdemes elkezdeni a kivizsgalasokat.
Szerintem egyaltalan nem kell elkeseredni a felev miatt. Sok lanyt ismerek, akiknek evek alatt, nagyon sok beavatkozas utan jott csak ossze a baba.
Sziasztok! Csokilány nagyon sajnálom. Én is átéltem már ezt. Sok sok erőt kívánok, és hidd el, hamarosan ismét boldog kismami leszel, és nem lesz semmi baj!
Nem hal ki a topik Khatif, csak hétvégén mindig pihenünk :))
Angyalka nekem korábban volt beágyazódásos vérzésem, de ennél a babónál nem... Szorítok nektek. És mindenkinek aki dokihoz megy. Én még olyan soká :(( 26.-án... Ma vagyok 11 hetes!!!
Sziasztok lányok!
Mindenkinek nehezen jött a baba?vagy tudtok valami jó ötletet?Már 6 hónapja hiába próbálkozunk, ovutesztelek, hőmérőzök, és mégse:(Januárban megyek dokihoz, szívesen fogadnék ötleteket!Remélem nem gond, hogy itt érdeklődöm nálatok!
Sziasztok!
Megjöttem a védőnőtől,most már én is hivatalosan is kismami vagyok.Megkaptam a kis könyvet.Tényleg elég csúnya.Azt hittem,hogy legalább egy édes kisbaba fog rám mosolyogni a könyv elejéről.De ez tök üres!
Lehet hogy én is eltudom intézni magamnak az ingyenes Down-szűrést,és nem kell kifizetnem 30.000 Ft-ot.Holnap kell bejelentkeznem a genetikai ultrahangra.Ha sikerül,akkor megcsinálják ingyen.
Remélem mindenki jól van!
Üdv:Zsu
Megy a drunkk neked holnap, hogy minden okés legyen.
Majd ha tudsz szólj ide nekünk.
Rettenetesen sajnálom Csokilány. Sok erőt kívánok neked holnapra.
Majd azért nézz be néha, ha tudsz
Szia Csokilány!
Sajnos én is hasonlóan jártam. Nagyon sajnállak, de csak azt tudom mondani, hogy bízz abban, nemsokára újra kismami leszel. Csak így lehet kibírni.
Kitartás, sok sok erőt és szeretetet, pusz
Sziasztok!
Ma voltam UH-oh, a baba szép volt, de az orvos közölte, hogy sajnálja de nincs szívhang, meghalt. Holnap eltávolítják. Itt ülök, már sírni sem tudok, a fejem szétmegy, és egyszerűen nem érzem azt, hogy meghalt.
Agóca törölhetsz a listáról.
Koszike, aranyosak vagytok, Vikk ne aggodj, biztosan minden ok lessz, a babocad gyonyoruen nodogel.
ezt a gumis dolgot mar en is praktizaltam, de ha valahova kell mennem, akkor inkabb felveszem a terhesnacimat, amiben olyan buszkenek erzem magam, tiszta boldog vagyok. en is mar nagyon varom a januar 8at, akkor kell legkozelebb mennem orvoshoz. nagyon felek, remelem minden ok lessz. ma ejjel szornyut almodtam, hogy elment a babam, rohantam ki a vecere, hogy nem e verzem, de minden ok volt. de az ilyen almok kikeszitenek, hisz mind annyira varjuk ezeket a csopsegeket, es bizunk benne, minden rendben van veluk, kapaszkodnak.
Szia Szabina,
Igen elvielg normális, hogy a nacijaid szűkek. Egyrészt, ilyenkor mindenki meg van puffadva egy kicsit és ha szűk nacikat hordaz akkor ez lehet az ok. Másrész neked ez a második terhességed és akkor a pocak hamarabb kezd el nőni, mert a méhtartó szalagok lazábbak már.
Te is vigyázz magadra
Sziasztok kismamik, remelem anyukak es babak vol vannak.
Mi jol vagyunk, egyre jobban telnek a kismamis napjaim, a kellemetlensegek kezdnek elmulni, mar csak itt ott tornek ram. Hatalmas etvagyam tud lenni, olyankor olyan tudok lenni, mint aki nem evett egy hete. Hizni nem hiztam, csak azt az egy kilocskat, ami lement rolam. Kemeny 47 vagyok.
ja, meg azt szerettem volna kerdezni, a 8ik hetben vagyok, de nem ernek be a gatyoim, szoritanak, ez normalis e. mar kismamis nacit kellett venni, mert csak az kenyelmes.
Sok simit mindenkinek a pocira, vigyazzatok magatokra, es babatokra.
Minden rendben lesz :)) Voltál már vérvételen? Csináltak neked toxoplasma tesztet? Hogy érzed magad?
Én is izgulok a 30.-i 12 uh miatt. Szerdán kell mennem vérvételre, amit nagyon utálok.
Sziasztok!
Én minden nap olvaslak titeket.
Én még nagyon izgulok mert 22-én megyek a 12 hetes UH ra.
Sziasztok,
Látom ez a forum is kezd kihalni. Mindenki volt orvosnál és alább hagyott a lelkesedés egy kicsit gondolom.
Hogy vagytok? Én jobban egy kicsit, mert több minden marad meg bennem.
Geva Milyen volt a repülő út? Gondolok rád holnap, ha mész orvoshoz.
Angyal, nekem nem volt, de az egyik barátnőmnek volt pecsételő vérzése.
Kozmaszu. Sajnos én nem tudok neked segíteni, mert nem Budapesti vagyok. Sok sikert a Picihez
sziasztok
szeretnm megkérdezni, h van e itt valaki, akinek beágyazódáskor volt valami tünete!
Nagyon szépen megköszönném a válaszokat!!
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy van-e valaki köztetek,akinek az ÁEK-ban van választott orvosa.Én most 10 hetes vagyok,és mivel nekem nem spontán jött össze a baby,ezért még ahhoz az orvoshoz járok,aki az inszemet csinálta.Ő is elvállalna,de lehet hogy nem tud majd ott lenni a szülésen:(
Nagyon megbízom benne,de lehet hogy kellene egy másik orvos is.Tudtok valakit az ÁEk-ben javasolni?Én ott dolgozom,de sajnos nem ismerem a nőgyógyászokat!
Köszi.Zsu
Sziasztok! Remélem mindenki jól van. Nekem minden este van kb 1 óra, amikor elviselhetetlenül nyűgös vagyok. Szegény apa... És nekem is volt kb. egy hétig, hogy baromi éhes voltam, mégse kellett semmi. Most ez a második nap, hogy zabálok... :))
Megyünk mindjárt Szegedre apával. Minden évben megyünk sétálni egyet a Dóm-térre. Na meg most tényleg megpróbálunk minden ajándékot beszerezni. Pocaksimi mindenkinek!!!
Juca!
nagyon jó a kép :-)
Ne is mond én is nagyon álmos és fáradt vagyok. Most is majdnem elszalszom. tegnap pedig már este 8-kor feküdtem és olvastam és 11-kor aludtam pedig régebben nem mentem 12 előtt ágyba.
A vizsgádat sajnálom. Teljesen meg tudom érteni, ha pipa vagy
irjatok a kilokat, en meg idaig nem szedtem fel, remelem nem is fogok sokat. habar ahogy magam ismerem..........
de az azert nyugtat, hogy az elso terhessegemnel ilyenkor mar +2kg rajtam volt. most meg nem.
de a hasam puffad, a gatyak nem igen jonnek ram, pedig ez meg nem a baba:-)))csak a kaja