2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Most Grazban kézizik.De jöv hónap közepétől már énis megyek szerecsére :-)
Kb addig terveztem ,hogy dolgozom
Nekem ott megmondtak, hogy mekkora volt a tarkoredo meretet es ,hogy van orrcsont, ami fontos. A vervetel pedig hamarabb volt.
Az en eredmenyem 1:52687 down szintdromara. Szoval nem aggodom
Szilvita,Mézyke megnyugtattatok!Köszi!:)
Már csak azt kérdezném,hogy szerintetek ülőfürdőzni lehet állapotosan???
Sziasztok! Kicsit szomorú vagyok, mert apának tanfolyam lesz jövő héten, nem látom egy egész hétig. Jövök majd hozzátok, hogy ne legyek egyedül...
Mindenkinek, aki aggódik a tünetmentesség miatt: Ha nem láttam volna nem hinném el, hogy terhes vagyok. Az ég világon semmi bajom. És közben meg minden rendben:))
Én a kombinált tesztről lemaradtam, pedig mint békés megyeinek nekem is ingyen lett volna. Na mindegy... Pénteken megyek az afp-re...
Pocaksimi mindenkinek!!!!
Sziasztok Lanyok,
AKi volt kombinalt genetikai teszten Down-kort szurni, az tudna nekem segiteni, hogy mire szamitsak (elso ilyen jellegu vizsgalatrol van szo)? Egy vervetel lesz es UH, ha jol tudom. Az UH huvelyi, vagy hasi? Mennyi ido mulva varhato eredmeny? Az UH-nal az orvos kozli ott helyyben, amit lat, vagy varni kell papiron az ertekekre?
Bocs, ha sokat kerdezek, de holnap du. 2-re kell mennem es eleg ideges vagyok.
Elore is halas koszi minden infoert!
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek 9hetes kismamaként lehet kamilla teás ülőfürdőt venni???
Haha, jo neked.
En vegig hanytam az elso harom honapot es most ket napja megint. Faj a fenekem vagy mim. Ulni sem tudok.
Minden rendben van veled ne aggodj, Agoca is jol van es Edesanyamnak sem volt semmo baja, amikor terhes volt velem es az ocsemmel, csak egyszeruen not a hasa.
Jo babavarast es pocak simi
Hogy hogy fajt az uh?
Mutatta a vedono, hogy mekkorra a mehem, tenyleg csodalkoztam, hogy mar olyan magasan van fent. Azt mondta, hogy meg no igy magassagban egy ket hetet es akkor lassan elkezd kifordulni egy picit,hogy bealljon abban az iranyba, amibe vegig marad, es a 20 csak no es no es no.
Nekunk is sokaijg kereste a szivhangot, de olyan jo volt, amikor megtalata :)
A nyaki redo ertek 4ig jo, szoval a 2,8 siman belefer ne igulj, es ahogy Babyjuly mondta , ha orrcsont van az megjobb. Szoval biztosan minden rendben van.
Mikor mesz legkozelebb?
oké, igyekszem megnyugodni, köszi. Az orrcsontról én is olvastam, az nyugtat meg egyedül.
Én sose voltam édességes, most meg egyenesen utáljuk:D Karácsonykor megpróbáltam egy-két sütit, hát mindet viszontláttam.