2009 júliusi babák! (beszélgetés)
sziasztok!
Dory ne aggodj, en is elegge bogos tudok lenni, foleg, ha valami olyat nezek, vagy mar egy kicsit valaki mashogy szol. szornyu vagyok. de ez igy van rendjen, sztem teljesen normalis.
ja, tettem fel pocis kepet en is. elegge nodogel a pocim, az elso terhessegemnel csak a 14heten kezdett el noni. ez normalis? pedig nem is nyomom ki:-)))))))
Nekem is sima fehér van!Mondta a védőnő,hogy most adták ki ezt az újat!Valami szebbet is kitalálhattak volna!
Én már 6hetesen megkaptam a kiskönyvet!
Jolvan akkor megnyugodtam, hogy nem csak én kaptam olyat!
Igen ez legyen a legnagyobb gondunk!
Még egy kérdésre válaszoljatok nekem!
Én írtó sírós lettem, eddig is érzékeny voltam,de eddig teljesen máshogy vezettem le. Most mindenen elbőgöm magam!
Ezzel csak én vagyok így?
De szép hosszú a lista!:)))
Tök jó látni, hogy milyen sokan vagyunk!
:)))
A Tesómnak nyáron született a kislánya, és olyan szép kiskönyve volt! Szilvita: Neked is csak ilyen egyszerű fehér? Én is tegnap kaptam meg az enyémet és vártam, hogy (úgy mint a tesómé tök cuki baba van az elején) széplegyen, erre egy tök egyszerűt kaptam!:(
Nah csajok hatalmas problémáim vannak?:)))
1. Cvetich júni. 30.
2. Agoca júni. 30.
3. Ancsa 1.
4. Vizike 2.
5. Bongyorka 3.
6. Ené Lívi 3.
7. Danica 5.
8. Baba0729 5.
9. Nitina 6.
10. Mézyke 7.
11. Lego 7.
12. Quenn 8.
13. Vikkk 10.
14. Gombhal 10.
15. Debóra 10.
16. Khatif 12.
17. Detti 12.
18. Juca 13.
19. Kozmazsu 13.
20. Imitke 18.
21. Babyjuly 19.
22. Zöldbeku 19.
23. Lengyelnehajni 19.
24. Ti7 22.
25. Szilvita 23.
26. Kingi 25.
27. Dragon 26.
28. Dóry87 26.
29. Barbika 27.
30. Voltaire 30.
31. Szabina 31.
A te lányod, azt a nevet add, amit te szertnél, és te is szívesen viselnél. Ha egyforma lenne az ízlésünk mindenkit ugyanúgy hívnának:)))
Amúgy üdv közöttünk! :)
De jó, még sose volt hasi :) Apa is jobban örül majd neki :) De még soká van sajna...
sziaasztok én júli 5re vagyok kiírva :) (én júli 29.-én születtem :) )
ha lány Jázmin lesz Dzsesszika nagyon béna név ? vagy ne hallgasak másokra csak az ösztöneimre? :)
Én is hazacsúszkáltam a védőnőtől:D Végre van kiskönyvem is, már alig vártam:D
A cicám kinti-benti cica, most a hidegben inkább benti. A kutyu nem terjeszt toxoplazmát.
Tegnap nekem már 13 hetesen azt mondta a doki, hogy hüvelyivel alig látja már, ugyhogy tuti hasi ultrahang lesz agoca.
Anyta28 nekem is csak az ultrahangból tudják mikor lesz a szülés, mert nem igazán volt mensim hónapok óta....de eddig hál istennek mindig ugyanaz a dátum jött ki a méretéből:)
Az az uh, amire az afp eredménnyel megyünk mit néz? Mármint hogy van valami extra is (mint pl. a 12 hetesnél a tarkóredő)
Eddig engem nem izgatott, de egyre jobban kíváncsi vagyok puncis lesz e?:)))
Nálunk nem volt toxo-szűrés... az előző gyerkőccel sem...
Viszont a dokim nagyon toppon volt olyan beutalót adott az afp-re amivel nem érek semmi, így pénteken mehetek vissza egy normálisért... reméljük addigra már felolvad az út, mert alig tudtunk Totómmal becsúszkálni a tanácsadásra.
Semmi bajod nem lessz a cicádtól azért ne
add senkineK szobacica???ha igen akkor ne te takarítsd a helyét ahova piszkít ennyi ha eddig nem kaptad el ezután sem fogod!!Ha meg kinti macs akkor mégugysem lesz baj !!
Hahó! Hazaértem. Nálunk süt a nap és minden tök száraz szerencsére.
A toxoplazmát nekem az első alkalommal (7 hetesen), autómatikusan szűrték, és mivel nem vagyok védett (nekem is van cicám, és vele aludtam meg minden, de már csak az előszoba meg a kert az övé)két havonta újra nézik nem fertőződtem e meg. Tök jó. Egyre több dolog van, ami itt nálunk szerintem tök jól működik. Kár, hogy nincs így mindenhol.
Hazafelé megálltam az út szélén savanyúkáposztát zabálni. Tiszta gáz :)) Most meg persze rohangálok budira, jól meghajtott... Már elnézést a részletekért. :)))