2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)
Had haragudjon!Akkor meg kérdezd meg tőle,hogy az a baj,hogy két órát kellett vigyáznia a saját gyerekére?
Az én párom úgy tűnik kivétel,de kicseréli a caros pelust,igaz húzza az orrát,nem baj,etet,sétál...Tényleg szerencsés vagyok!!!
örülök neki, hogy tetszett...
De gondolom ott , akkor a másik anyuka nem nagyon örült, hogy a cipő hazament a kis gazdája nélkül:D
én is ismerek ilyet....
a kivéel erősíti a szabályt, vagy mifene:(
Nem is rossz ötlet, de akkor tuti 1 hétig haragba lennénk! :) :) :)
Annyira ismerem páromat, hogy neki az a baja, hogy én általában mindig a legváratlanabb helyzetekben találok ki dolgokat. :D :D :D
Hát kérlek szépen, párom talán ha 1x etette meg Nórit cumisüvegből, amikor még újszülött volt, és megkértem rá, de azóta gyakorlatilag úgy semmit!
Pl nem pelenkázza át, se ha pisis, ha kakis akkor meg főleg nem!
Nem tudom mi lesz így a maga módján foglalkozik vele, csak nem úgy ahogy én elképzelem!!!!
De tény, ahogy írtad, hogy vannak kivételek, és azokat az anyukákat dicsérem, akiknek ilyen párjuk van, hogy segít mindenben amiben csak lehet!
Fölöslege, tisztában vannak vele a férfiak. Mindössze, nekünk nőknek nagyobb élmény a gyerek, mint nekik.
Mikor Marcell elindult, eldicsekedett vele mindenhol. Én meg sírtam örömömben..hát ennyi a különbség a nemek között..szerintem.
Na nálunk ez sajnos nem így van!
Imádja szereti Nórit, de úgy látom, hogy valahogyan nem tudja magát bele vonni a gyereknevelésbe!
Nem tudja mit hogyan csináljon, én is kezdő vagyok, hiszen Nóri az első gyerek, de szépen lassan én is megtanulok mindent, és neki is ezt kéne tenni, csak akarni kellene!
Már sokszor volt olyan hogy összevesztünk, és legszívesebben a képébe vágtam volna, hogy nagyon sok mindenről le fog maradni, és akkor majd bánhatja, hogy nem volt ott, de eddig még nem mondtam neki, majd ha úgy adódik, hogy felidegesít párom, majd akkor a fejéhez vágom mindezt! :D
Kivételek vannak!
Az én sógornőm szerint, bátyámra mindig lehet számítani. No nem azért dicséri mert a bátyám, hanem azért mert tényleg normális.
Sógornőm a 3. diplomáját úgy csinálta, hogy a nagyobb gyerek még szopizott. Lefejte a tejcsit és tesóm etette. Ez ment minden hétvégén, vagyis szombaton. Amikor is sógornőm reggel elment suliba és csak este ért haza.
Így van szeretjük őket!
De maguktól kellene rájönni arra, hogy ha van egy gyerek azért felelősséggel kell tartozni, és osztozni kell a nevelésében, nem mindent az anyukára hagyni!!!
Ezért is írtam, azt hiszem tegnap, hogy már az őrülés szélén vagyok, annyira ki tud már akasztani Nóri, hogy sírni tudnék!!!!
És párom nem jön oda, hogy segítsen, csak rászól és ennyi, hát ez nem gyereknevelés, nem???
Nem olyan durva azért,egész hamar rájött :DDD Annyira figyelte,nehogy az innivaló elmaradjon...
Igen a jó szándék megvan bennük!!!
Imádom mikor apa öltözteti Encit,a kis huncut direkt ficereg az apja meg nem bírja rendesen gatyába rázni :DDD
Ebből is látszik, hogy a Férfiak nem értenek a gyerekneveléshez, csak a NŐK!!!! :) :) :)
Sajnos vannak férfiak apák, akik nem érzik át mindazt, amit egy anyának nap mint nap csinálni kell a gyerek mellett, és a gyereknevelés is bele tartozik, ha beteg a gyerek ott kell lenni, ha bánata van a gyereknek ott kell lenni, és ki van legtöbbet a gyerekkel??? Hát persze, hogy az ANYA!!!
Apák azok háttérbe maradnak és onnan szemlélnek mindent!!!
Merre laktok?
hozd el a csajszidat vigyázok én rá:D
örülök, neki hogy ne vetted bántásnak, mert istenért nem akarnálak...
igen, sajna ilyenek ezek a pasik, néha elviselhetetlenek...
de azért szeretjük őket...
Apám egyszer hazavitte Márkot a bölcsiből...
DÉlután megyek érte, jól eldumáltunk a konyhában...
adnám rá a cipőt, keresem de sehol....
hát apu hazavitte más cipőjében....:D
volt ám röhögés....
Azt mondta, hogy kérdezte a gyerektől, hogy ez az övé, ő meg rávgta hogy igen...
egy kicsit több, mint két éves gyerek szerintetek meg tudja mondani melyik az ő cucca?
tetszett neki a cipő, így azt mondta, hogy igen:D
:)
Köszike szépen!
Ma is kiakasztott, és legszívesebben elmennék itthonról dühömben (csak nincs ki vigyázzon a gyerekre :D).
Nem sértettél meg, köszike a véleményedet, jól esett. :D :D :D
Sziasztok!
Régen írtam, most olvastam vissza, amiket írogattatok!
Milán is rácsos ágyban alszik, szerintem még jó ideig, és én nem akarok rácsot kiszedni, mert akkor tuti nem lenne alvás, vagy legalábbis az elalvási fázis igencsak megnőne...
Milán 10,5 kiló körül van, és olyan 80 centi, ő se túl nagy, de én is olyan 167 vagyok, a férjem meg 172, szóval nem csoda, ha nem lesz égimeszelő!
Lilom: egy barátnőm kisfia ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik, mint Domi, és 3 héttel fiatalabb Milánomnál. De ők is elég magasak. Mondja is, hogy mindig kb. 1 évvel idősebbnek nézik a gyereket, mikor meg együtt vagyunk velük, akkor csodálkoznak, hogy egyidősek:D
isteneeeem:D
Petra nem a lecsorgót szeretné elkapni, hanem inkább "öcsköst" fogná meg és még röhög is hozzá:D
Ez azért durva!
Nálunk a ruha nem marad le, bár nekem kell kirakni, mert apa nem találja meg...
Szia!
Ezen már én s gondolkodtam, hogy miért csak én értek a gyerekhez? Mert pl ha azt mondanám én is páromnak, hogy vigye el sétálni Nórit akkor arra csak az lenne a válasz, hogy ő nem viszi sehova, meg nagyobb biztonságban van, ha velem van!
Na akkor most mi is van? :) Ebből is látszik, hogy ha már a születése óta sokat segített volna, bármiben, akkor nyugodt szívvel vinné el akár sétálni is!
De így viszont vissza passzolja nekem a gyereket, ő meg megy gépezni, én meg nem tudom csinálni a megkezdett dolgaimat! :( :( :(
És ilyenkor sírni tudnék!!!
Ez tetszik. :DD
Apának ez nem gond.
Szombaton együtt pisiltek. Szól, hogy nézzek már oda. Marcell apa lábai között áll és nézi ahogy pisil, na és el akarja kapni a lecsorgó cuccot, ahogy azt a kádban a kis kannájából szokta. :D
:D
az én párom meg elvitte Encit sétálni-cipő nélkül...
mikor kérdeztem,hogy nem e hiányzik valami,akkor sem kapcsolt.Hagytam had vigye,majd rájön...
További ajánlott fórumok:
- 2007 december körül szülő pocakosok "találkozója"
- Győr és környéke, pocakosok beszélgessünk:)
- Kismamák, pocakosok és babások! Szoktatok-e sportolni, jártok-e tornázni? Mik a tapasztalatok? Meséljetek!
- Álmatlan pocakosok
- Százhalombatta és környékén lévő babások és még pocakosok beszélgessünk!
- 2009 februári babák gyertek csevegni!!!!!!