Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 februári pocakosok ide!!! fórum

2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)

❮❮ ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... ❯❯
8862. d89d9f2f77 (válaszként erre: 8860. - Kevian)
2010. okt. 4. 08:22
Azért fel hívom megkérdezem mert a vashiányra még szednie kell a gyógyszert.Ja meg a vigantolt szedi
8861. kevian (válaszként erre: 8859. - D89d9f2f77)
2010. okt. 4. 08:21
Ja és sógornőm a gyógyszertárban kérte és az akkor 5 hós unokaöcsémnek adta.
8860. kevian (válaszként erre: 8859. - D89d9f2f77)
2010. okt. 4. 08:21

Nem tudom!

Ez végülis homeós bogyó.

De ha szed valami gyógyszert..szóval nem tudom.

8859. d89d9f2f77 (válaszként erre: 8858. - Kevian)
2010. okt. 4. 08:08

Szia!

Köszi szépen!Lehet hogy hüle kérdés de ezt nem kell a dokival megbeszélni vagy nyugodtan adhatom neki?

8858. kevian
2010. okt. 4. 07:42

Lilom és akit még érint!

Ha szűk a lyuk a fütyin, akkor NITRUCUM ACIDUM D12. Az unokaöcsémnek nagyon bevállt. Ha valaki vesz és nem mondanák el az adagolását.

Hétköznaponként napi 1 bogyó pici vízben olva. 3 hétig kell adni, majd 1 hét szünetet tartani. No és akkor aztán lesz rajta lyuk! :D

2010. okt. 3. 15:13

Csajok!

Feltettem Nóri babáról pár videót a "Terhességem-Szülés-Nóri baba :" Naplómba, ha érdekel valakit nyugodtan megnézheti őket!

Most volt egy kis időm amíg babám szunyókál, és egy picit én is kikapcsoltam, és elterelem a figyelmemet!

puszi mindenkinek!!!

8856. Mónika "Cica" (válaszként erre: 8853. - Leona79)
2010. okt. 3. 13:26

Köszönöm. :( :( :(

Ezentúl máshogyan kell élnünk, most még jobban össze kell tartania a családnak mint eddig. :(

Ami nem könnyű!:(

2010. okt. 3. 13:25

Csak felfogni nehéz ezt az egészet!

Csak az a látvány amit itthon láttam, és amit a kórházban, az sajnos örökre bennem marad. :(

Anyuék nem akarták, hogy így lássam utoljára, ezért nem is igazán akarta, hogy bemenjünk hozzá, de muszáj voltam látni, utoljára megsimogathattam, és elköszönhettem tőle, még ha nagyika már nem halhatta. :(

8854. mandy (válaszként erre: 8851. - Mónika "Cica")
2010. okt. 3. 13:20
Ne hibáztasd magad, nem ülhettél az ágya mellett a nap 24 órájában, hogy hátha történik Vele valami!
8853. Leona79 (válaszként erre: 8852. - Mónika "Cica")
2010. okt. 3. 13:18
Moncsi! Őszinte részvétem:(. Még a könnyem is kicsordult, mikor leírtad. Tényleg nagyon sajnálom!
2010. okt. 3. 10:18

Október 1-én még utoljára láthattuk őt, délután mentünk be hozzá, olyan 17.00 környékén, és este hívták anyut, hogy 21.05-kor ELMENT: :(

Anyukám nem akarta este elmondani, hiszen már mindenki aludt, csak anyum maradt fen éjszaka, és tegnap mikor haza ért a munkából, akkor mondta el, hogy Vége van! :(

2010. okt. 3. 10:10

Köszönöm lányok a vigasztalásokat, és a jeleket. :(

De éppen ez a baj, hogy szenvedett, mert amíg mi a boltból haza indultunk az legalább 30 perc volt, és még nem tudom mennyi idő telt el amíg az ügyeletesek, és a mentősök kiértek!

Én csak annyit tudtam segíteni, hogy ott voltam mellette, simogattam a hátát, beszéltem hozzá. :( :( :(

Igen vannak képeim, meg videóim nagyimról, és Nórinak mindig megfogom mutatni, hogy soha se felejtse el a dédit. :(

Tegnap is megmutattam egy képet Nórinak nagyiról, és elmosolyogta magát, mert felismerte kép alapján. :(

Jaj lányok, nem könnyű,nem tudjuk mihez kezdjünk!

Nagyon fáj mindenkinek! :(

Ennek nem így kellett volna történnie, hiszen az nap, még olyan jó kedvű volt, Nóri is sokat bent volt a szobájában, és nagyokat nevettek, játszottak!

Tudjátok, lelkiismeret furdalásom van az miatt, ha akkor nem megyünk el boltba, hanem itthon maradunk, akkor előbb tudtuk volna hívni a mentősöket, ügyeletet, és talán hamarabb tudtak volna rajta segíteni!

Anyukám szerint biztosan nem tudtak volna rajta segíteni, de én úgy érzem, hogy igen, ha otthon maradunk, és nem megyünk el vásárolni!

Anyukámnak Hétfőn kell felhívni a kórházat, és ott majd elmondják, hogy mi a teendő ezek után!

Ne haragudjatok rám,hogy ide írtam le a bánatomat hiszen ez nem ilyen fórum, de nem tudtam magamban tartani, muszáj voltam leírni nektek, megosztani veletek!

Köszönöm még egyszer csajok!!! :( :( :(

8850. Andyka888 (válaszként erre: 8844. - Mónika "Cica")
2010. okt. 2. 21:41

Sajnálom!

Őszinte részvétem!

8849. d89d9f2f77 (válaszként erre: 8844. - Mónika "Cica")
2010. okt. 2. 21:27

Nagyon-nagyon sajnálom!

Őszinte részvétem!!!!

8848. dius81
2010. okt. 2. 21:13

Mónika nagyon sajnálom!

Sok-sok erő és kitartás!

8847. mandy (válaszként erre: 8844. - Mónika "Cica")
2010. okt. 2. 20:47
Részvétem! Én is azt mondom, amit Julcsi, gondolj arra, hogy nem szenvedett, ez a legfontosabb!
8846. fildus
2010. okt. 2. 19:48
Őszinte részvétem!Sok erőt, kikartást!
8845. palenkas
2010. okt. 2. 19:17
Őszinte részvétünk! Biztosan nagyon nehéz lehet most neked. De vígasztaljon az, hogy nem szenvedett túl sokat (már úgy értem nem hónapokig) és az, hogy még láthatta a dédunokáját. Sokaknak ez nem adatott meg sajnos. Még ha Nóri nem is fog emlékezni, a fotókon keresztül majd tudsz mesélni a dédiről.
2010. okt. 2. 18:59

Elszállt az utolsó kis remény is! :(

Tegnap este 21.05-kor megállta szíve és eltávozott közülünk. :(

De legalább még utoljára láthattam, megfoghattam a kezét, és megsimogathattam. :(

Egyszerűen most ürességet érzek magamnak, nem találom a helyemet, ha csak vissza emlékezem bármire is ami vele kapcsolatos, elsírom magamat. :(

És ez most nagyon fáj. :(

Gondoltam/gondoltuk talán van még remény, de nem feladta a harcot!

Nem is olyan régen mesélte a nagyim anyumnak, hogy sokszor álmodott a papáról, és hogy álmában hívta nagyimat, beteljesült a végakarata most már a papával együtt figyelnek minket az égből!:( :( :(

8843. fildus (válaszként erre: 8842. - Mónika "Cica")
2010. okt. 2. 16:04
Fő a pozitív gondolkodás! A dédi erős lesz és harcolni fog. Nektek kitartást, erőt kívánok!
8842. Mónika "Cica" (válaszként erre: 8821. - Leona79)
2010. okt. 2. 13:26

Köszönöm!

Hát ide most egy nagyon nagy "remény" kéne, hogy átvészeljük ami most történik.

Nóri is imádja a Dédit, nagyon sokat segít/segített nekem Nórival kapcsolatban, és most olyan üres a ház nélküle, nincs akivel beszélgessek mint eddig, nem hallom a nevetését, ha Nóri bemegy hozzá!

Szóval most nem könnyű. :(

8841. Mónika "Cica" (válaszként erre: 8823. - Dius81)
2010. okt. 2. 13:24

Köszönöm!

Én is ebben reménykedem! :(

8840. Mónika "Cica" (válaszként erre: 8824. - Kevian)
2010. okt. 2. 13:23

Köszönöm!

Igen, akkor is sírok, amikor nem akarok, és úgy érzem, hogy ha jól kisírom magamat, akkor azután megnyugszom, egy picit. :(

De sajnos ez egy jó darabig még így fog menni, főleg ha ránézek olyan dolgokra, tárgyakra, vagy csak elmegyek a szoba ajtaja előtt már vonulok is félre, hogy Nóri ne lásson, és sírás jön rám!

8839. Mónika "Cica" (válaszként erre: 8825. - Andyka888)
2010. okt. 2. 13:22

Köszönöm szépen!

Aranyos vagy!

2010. okt. 2. 13:21

Sziasztok Lányok!

Ma erőt vettem magamon, és kitakarítottam nagymamám szobájában, mert a mentősök és az ügyeletes dokik nagy felfordulást hagytak maguk után! :(

Most egy picit nyugodtabban érzem magamat, talán a szoba látványa is megnyugtatott, hogy olyan most mint mindig is volt, mintha itthon lenne velünk, csak éppen ő nincsen itthon. :(

Tegnap bent voltunk nála meglátogathattuk, és ne tudjátok meg milyen látvány fogadott, csövek lógtak ki belőle mindenhonnan, de olyan volt mintha aludna :(

Sajnos semmi biztatót nem tudtak mondani a dokik, állítólag már csak a gépek tartják életben, ameddig a szíve bírja. :( :( :(

Én mégis bízom abban a picike reményben is, hogy felépül, és újra itthon lesz velünk!

Nóri nagyon hiányolja, tegnap ki tőrt rajtam a sírás mert szaladt a dédi szoba ajtajához (ami be van csukva) és kiabált be neki, hogy Dede-Dede, Dédi-Dédi! :(

Ma reggel ugyan ez volt, és ez egy jó darabig így is fog menni!

Próbálom nem mutatni a fájdalmamat Nóri előtt, de sokszor nem tudom vissza fojtani, és sírógörcs jön rám! :(

8837. fildus (válaszként erre: 8835. - Palenkas)
2010. okt. 1. 21:43
És visszadumál a szüleinek :D
8836. fildus
2010. okt. 1. 21:43
Lányok, ha vkit érdekel olvassa el a "kislányom, ritu" naplómban az utolsó bejegyzést. Nem akarom kiírni a cimet, mert az reklámnak minősül. De vasárnap éjféltől hétfőn éjfélig lehet még regisztrálni, ingyen cipőért!
8835. palenkas
2010. okt. 1. 21:41
Szerintem is ez egy tök jó csapat. Jó, hogy mindenki elfogadja olyannak a másikat, amilyen. És a srácokat is... minden gyerek más, ezt tudhatjuk, látjuk. Egyik már majdnem szobatiszta, de még valamit nem tud, másik meg már dumagép, de eszébe sincs a peluson kívülre kakálni. Hát ez van. Biztos vagyok benne, hogy néhány év múlva mindegyik ugyanúgy beszél, és minimum bilibe kakál majd.
8834. kevian (válaszként erre: 8832. - Mandy)
2010. okt. 1. 15:13

Hát én ezt nem gondoltam volna...

Az én kisfiam is tökéletesen tud mindent. Pont abban az ütemben halad, amiben annak idején az anyja, tehát kicsit/nagyon/ lusta. :P

De én is megnőttem és mára már mindent tudok amit a velem egykorú társaim. :DDD

8833. Leona79
2010. okt. 1. 14:56

Kopp-kopp:)

Viszont én lépek, mert már a fele brigád fel kelt.

Sziasztok!

❮❮ ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook