2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)
:D
valamelyik nap jövök haza Márkkal az oviból, ő meg itt tobzódik az előszobában....
Azt mondja, de jó hogy jöttél, már kiabál a kétbetűs, hogy rohanjak....
mondom neki:
-Szerinted én ilyenkor áhívoma szomszéd nénit, hogy vigyázzon a gyerekre, vagy mi?
Oldd meg máskor, vagy így jártál....
Kérdeztem, hogy és mi van ha fél órát még bicózunk a naggyal?
Csak nézett.
Ez igen:) Tele vagyunk asztalos apukákkal:D
Igen, és ha kiviszik, akkor is negyed óra múlva megunják a dolgot:) Egyébként én is csak annyira maradnék le, amíg felöltözök valami utcai ruhába, meg összekészítem a nasit a táskába, vagy egyéb ilyen apróság.
Na kb nálunk is.
Most szombaton elvitte 25 percre. Aztán nem mondta, hogy hisztis volt, csak, hogy nem lehet tőle egy szót sem váltani, mert vagy elszalad, vagy hisztizik. Ezt nekem mondja... :D
Nicsak még egy asztalos. :D
Az én férjem is az. :P
Amúgy van itt a hoxán egy barátnőm, akinek szintén felülről mászik ki a manó....19 hós ős is...
Szenved, mert ha meg leveszi a rácsot, akkor meg nem akar a zsivány aludni...
Így meg rizikós, hogy éjjel ....
Akár csak nálunk...
Úgy kell rátukmálni a gyereket, hogy vigye már ki. Na és közben én nem pihenek, hanem nekiugrok az elmaradt házimunkának.
még jó, hogy meg tudja csinálni:D
hisz azstalos a szentem...
ha nem tudná, már elváltunk volna:D
hihihi
még ha össze lennénk házasodva:D
szóavl már kiraktam volna a szűrét:D
Ügyes akkor a párod!
Ez egyébként valóban jó kérdés, nálunk az a problémám, hogy felülről akar Milán kimászni mostanában. Mivel szép szál legény, most azt próbálgatja, hogy felteszi az egyik lábát a rács tetejére és felhúzza magát. A frász kerülget. Ja, meg felugrik úgy a rácsra, hogy a feje kint van, a lába meg a levegőbe. Viszont éjszaka meg lefordulna az ágyról, ha nem lenne ott a rács.
Moncsi, néha én is úgy érzem, hogy a páromnak lenne ideje és még sem figyel a gyerekekre. Meg az a kibúvó, hogy Ő nem mer elindulni a két gyerekkel sétálni. Valahogy csak én érzem fontosnak például, hogy kint legyenek a gyerekek a szabad levegőn.
a 26-os naplóbejegyzésemnél megnézheted...
ekkora:D
mármint az ágy...
hűűűűűű....
mindjárt végiggondolom...
kb. 2 évesen aludt először a kihúzható sarokülőn.
kipárnázva meg minden.
aztán szinte azonnal vettem neki egy olyan ágyat, amit ha kinyitsz, akkor szinte a földön (mármint olyan magasságban ) alszik a kölyök...
Egy szivacs magasságú volt...
De sokszor ájött, meg mellé kellett feküdnöm, a földre...
szenvedtünk...
Aztán 3 éves volt, mikor apja karácsonyra megcsinálta neki az igazi nagy ágyat.
Akkor még olyan kicsi volt, hogy alig bírt rá felmászni:D
most meg...
szóval ebből okulva, Petra valószínű csak jövő nyáron kap "nagy" ágyat, azt is apa csinálja majd...
Sziasztok!!!
Enci egy 100×120cm-es járókában alszik már kb egy éve,nem viselte el a keskeny kiságyat,állandóan keresztbe fordult és mindig felébredt rá,mert nem tudta kinyújtani a lábát.Nagyon szeret ebben aludni.
Eszem ágában nincs kivenni a rácsot,az egyik ok az amit írtál,a másik meg hogy ki tudja mit garázdálkodna ébredés után,ha véletlenül nem venném észre.
még rácsosban...
Napküözben én ki szoktam venni (kizárólag, ha ébren van)szeret benn fetrengőzni, de éjjelre nem merem, pont ezért, amit írtál...
nem aludna el, meg ha felkel éjjel tutti átjönne....
Kinek milyen ágyban alszik a gyerek?
Gondolkodom, hogy ki kéne venni a rácsos ágyból a kivehető 3 rácsot, hogyha felébred, csak kisétáljon, de parázok tőle, hogy akkor nem lesz hajlandó majd aludni sem, alvás időben...
Mónika, tudom hogy nem könnyű, de hidd el, hogy a gyerekdnek is jót teszel vele...
Később sem lehetsz vele minden pillanatban (pl. mikor bölcsis, ovis, iskolás lesz)...
mégsem maradsz le az Életéről, hisz ő már az Életed része és Te az Övé...
ennyi meg neked is jár...
na jó, most már nem taglalom tovább és ne vedd úgy hogy meg akartalak sérteni (mert cseppet sem), csupán csak a véleményem mondtam el...
Szia!
Köszike szépen amit írtál, de én mennék szívesen egyedül, de nem tudom itthon hagyni Nórit neki velem kell lennie, attól félek, ha nincsen velem, akkor kimaradok a pillanataiból!
Igen, sajnos itthon már a család tagok is robbannak tőlem, sajnos elég rossz természetem van, főleg ha nyűgös, és elviselhetetlen vagyok!
Nem érzem nyűgnek Nórit, és nagyon szeretek vele lenni, de úgy érzem, hogy pl párom sem fordít kellő figyelmet, és időt Nórira!
Sokszor van úgy hogy mint ahogy most is, hogy elmegy horgászni szó nélkül, persze, hogy ideges lesz, hogy azt az időt tölthetné Nórival is, vagy ha számítógépezik, és folyton káromkodik a gép előtt, akkor is ha szolok hozzá, akkor még én vagyok a hibás, mert szólni mertem neki, hogy figyeljen Nórira amíg elintézem a dolgomat, legyen az bármi!
Nem tudom ilyenkor mi van vele, lehet, hogy irigykedem, hogy mások azt tesznek amit akarnak, én meg a nap 24 órájában a gyerekkel vagyok???
Nem tudom, sokszor már magamat sem értem, remélem nem fogok bekattanni. :(
Vagy az idő is teszi, nem tudom! :(
ezzel nem vagy egyedül.
néhe mindegyikünk házisárkány!
De ez ilyen....
Biztosan a "bezártság" az oka...
Tudom, könnyű ilyet mondani, de próbálj több időt fordítani magadra.pl. menj el egyedül boltba, drogáriába, piacra...
fodrászhoz, kiozmetikushoz, bármi, amitől kicsit "lenyugszol".
Ez első gyereknél én is inkább voltam ilyen (mint most..), mára már alán lehiggadtam, vagy mi...
Most már próbálom úgy felfogni, hogy olyan hamar vége ennek az időszaknak, hogy....
próbálom másképp felfogni a dolgokat, perszevan , hogy robban a bomba...
Jajj, akkor én megsenem szólalok az én 162 cm-el...
Apjuk is csak 172, úgyhogy nem lesznek égimeszelőőők:D
Sziasztok Csajok!
Tudom, kicsit eltűntem mostanában, de most leírok mindent ami ez alatt a pár nap alatt történt!
Kifestettük párommal a szobánkat, nagyon szép banán sárga lett, és fehér a mennyezet!
Aztán új szavakat tanult a drágaságom: Béka, Bogyó, Bibi! :)
Aztán vagy 2 napon keresztül ment reggeltől estig a mosógép, mert a szekrényünkből kikerülő ruhákat kiválogattam, és amik jók rám, azokat mind kimostam, egy kis frissítő mosást adtam nekik!
Aztán következett a vasalás, hajtogatás, ruha elpakolás a szekrényekbe, de ez mellett a napi teendőket is elvégezni, tegnap pl Nóri szobáját takarítottam ki, úgyhogy nagyon el vagyok fáradva, és nem tudom magamat kialudni!
A festés időszaka alatt anyukám vigyázott Nórira, mert sajnos megfázott, és így jobbnak láttuk, ha nem engedem át Sógornőmékhez Ádám babához!
Ja, meg megfázásról jut eszembe, Nórinak vennem kellett egy porszívós orrszívót, mert a kézivel már nem tudom jól kiszedni neki, és nagyon jó 1450 Ft volt, és 10 mp alatt kiszedem vele neki a Nózijából a "Cicakakát" :D
Közben én is megfáztam, egész nap tüsszögök, meg reggel van tele az orrom, meg estére, napközben nem!
Időközben lesérültem, ugyanis ahogy Nóri szobáját takarítottam tegnap kinyitottam az ablakot, mert olyan jó idő volt, és ahogy porszívóztam belehajtottam fenékkel az ablakba, és a bal fenekemet jól bevertem, és lett rajta, egy szép sebem, és bekékült, bezöldült! :( Ami fáj is, de nagyon és marhára vérzett, mert a bőrt is felszakítottam!
Hát élménydús volt a hetem! :D :D :D
És jó volt, mert egész héten napsütéses idő volt,még tegnap délután felé letudtam vinni Nórit az udvarra, de ma már sajnos nem, mert egész nap esik. :( :( :(
Csajok én azt vettem észre, hogy mostanában nincsen türelmem semmihez, minden dolgon hamar kiakadok, felhúzom magamat, és mindig olyanokon töltöm ki akiken nem akarom!!! Miért van ez?
Pl tegnap párom horgászni ment, és kiakadtam azon, hogy miért nem itthon van velünk, de később rájöttem, hogy nem kellett volna összeveszni vele, hiszen egész héten dolgozott itthon keményen, hogy idejében végezzünk mindennel, de én leordítottam a fejét, és most Mosolyszünet van közöttünk, már megint!
Nekem sem jó ez az állapot, lehet, hogy az a baj, hogy nem járok el itthonról, hogy be vagyok zárva a 4 fal közé?
De nagyon hangulatom sincsen kimozdulni, mert barátnőim is mind el vannak foglalva a saját életükkel!
Igaz időnként átmegyünk Sógornőmékhez, és kidumálunk mindent, de tényleg nem tudom mi lehet az okozója, hogy ELVISELHETETLEN VAGYOK MOSTANÁBAN!!!
További Kellemes Hétvégét Mindenkinek!!!
Te vagy a magasabb:) Hát ha én vagyok az átlag, akkor magasabb vagy:) Én 168 voltam még fénykoromban, lehet, hogy már töpörödtem azóta:). A párom meg kb. 5 centivel nagyobb.
A párod kb. olyan magas lehet, mint az én párom.
ja az ciki lenne:)
én 175cm és a párom 173cm.Ez olyan átlagos magasság nem?Ti milyen magasok vagytok?
Néha azon gondolkodom hogy a védőnő valyon nem rosszul mér?nekem ez soknak tünik!
igen-igen mindjárt 19.
nagy gyerek lesz az biztos,de nem baj még ha magas is lesz én akkor is imádni fogom:)
További ajánlott fórumok:
- 2007 december körül szülő pocakosok "találkozója"
- Győr és környéke, pocakosok beszélgessünk:)
- Kismamák, pocakosok és babások! Szoktatok-e sportolni, jártok-e tornázni? Mik a tapasztalatok? Meséljetek!
- Álmatlan pocakosok
- Százhalombatta és környékén lévő babások és még pocakosok beszélgessünk!
- 2009 februári babák gyertek csevegni!!!!!!