Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 februári pocakosok ide!!! fórum

2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)

6042. Mónika "Cica" (válaszként erre: 6030. - Leona79)
2010. márc. 29. 12:05
Leona79: Szióka Neked is. :D :D :D
6041. Mónika "Cica" (válaszként erre: 6026. - Angyalka11)
2010. márc. 29. 12:04

Szia!

8. hónapra született, előbb beindult a szülés itthon, 51 cm és 2850 volt a súlya! Sajnos szülés után az intenzívre vitték fel, és 3 napig nem is tudtam róla semmit, ugyanis a dokik semmiről sem tájékoztattak engem! Tiszta ideg voltam! Ahogy megszületett adtam a buksijára egy puszit, és már szaladtak is vele el! 9 napot voltunk Kórházba! :(

Amúgy Köszike szépen. :D :D :D

6040. kevian
2010. márc. 29. 11:53

Nálunk nagyon kötött napirend van. De úgy látom szegény kisfiam a szokásai rabja. Tegnap este 8-kor fürdött, ahogy szokott/de a régi szerint az még 7 óra lett volna/. 9-kor már annyira nyűgös volt, hogy lefektettem aludni és aludt. :D Tehát mindegy, hogy hány óra, a lényeg az, hogy fürdés után az alvás jön. :)

Ma letettem 11-kor, eddig is akkor szoktam, még háromnegyedkor is hallottam, hogy mocorog, de csendben volt...

A Muki, az milyen név becézése lenne? :)

6039. fildus
2010. márc. 29. 08:44

Linike: nem lehet, hogy fáj a pocija és azért nem eszik? Vagy esetleg nem jöhet a fogacskája?

Múlthéten Ritu is szörnyű keveset evett..., de meg is értem mert egyszerre jön a felső első két foga...

6038. mandy
2010. márc. 29. 08:15

Sziasztok!

Nálunk se kavart be az óraátállítás a kicsiknél. Mivel amúgysincs percre pontos napirendünk, nem borult semmi. Csak nekem volt fura, hogy kevesebb idő jutott mindenre, én megéreztem, hogy egy órával rövidebb volt a nap.

(amúgy nekem általában a 24 óra is kevés, nem hogy a 23)

6037. linike18
2010. márc. 29. 07:50

Sziasztok!

na, nálunk nem kavartbe semmit az óraátállás. Milán fel sem fogta, és most én sem, csak olyan JÓ, hogy világos van este tovább! én ezt imádom!!!

6036. linike18 (válaszként erre: 6030. - Leona79)
2010. márc. 29. 07:50
:-)
6035. szrencsi_shpirt (válaszként erre: 6034. - Palenkas)
2010. márc. 28. 23:29
:)
6034. palenkas (válaszként erre: 6032. - Szrencsi_shpirt)
2010. márc. 28. 23:22
Köszi a jeleket, meg a többieknek is köszönöm. Én nem vagyok itt a gépnél ilyen kreatív. Bocsi.
6033. szrencsi_shpirt (válaszként erre: 6025. - Angyalka11)
2010. márc. 28. 23:13

Szia!

Ige, érkezik és köszönöm szépen a gratulációt.

Szombaton töltöttem a 22. hetet, azaz a 23-ban járok.

Kislányom lesz megint.

Nagyon helyes a Kisfiad, néztem a képeket! ;)

Jó éjt!

6032. szrencsi_shpirt (válaszként erre: 6018. - Palenkas)
2010. márc. 28. 23:08

Most kerültem csak géphez, Amira egy percet sem aludt ma, de nem is volt baj, mert tekeregtünk egész nap, amíg jó idő volt. Csak így estére lett nagyon nyűgi, aludni viszont most sem akart hamarabb.

A "másik" nincs összenőve Naomival szerencsére, csak a vérkeringésük közös a méhlepény erein keresztül. Sajnos én sem tudom, hogy hívni, mert tényleg nem baba, nem fejlődött semmire, de így könnyebb is feldolgozni, ami történik. Ha mondjuk már nagyobb korukban történt volna, hogy elakad, de ugyanúgy ki kellene hordanom, na, az elég borzasztó lenne, mondjuk így sem kívánom senkinek! :/

Ja, Amirát kérdezted. Hát, Ő Anyuval marad itthon.

Jó helyen lesz és jó kezekben, attól nem félek, de nagyon hiányozni fog, az biztos, már most, ha csak belegondolok, hogy itt kell hagynom, megszakad a szívem! :(( Tényleg nem tudni, hogy mennyi ideig leszek Szegeden, mert igen, ott szülök, de reménykedem nagyon, hogy mégsem kell olyan hamar befeküdnöm, meg Nao is tovább fogja bírni, mint ahogy először gondolták és akkor utána sem kell olyan sokat bent maradnunk a klinikán!

6031. palenkas
2010. márc. 28. 23:02
Nálunk a téli óraátállítás nem volt túl nagy gond októberben. Én is azt hittem, hogy gáz lesz, de elég jól ment. Talán két nap alatt állt át akkor. Ma meg fél óra csúszással ettünk, és fürödtünk, remélem holnapra át is áll. Szerintem nagyobb korban nehezebb mint most, vagy nem tudom.
6030. Leona79
2010. márc. 28. 22:32

Linike hess gólya na nem Afrikába, csak B.A.Z. megyébe!!!

Szia Mónika!

Rencsi szerintem is ha szavazni lehet a másodikra szavaznék. Nekem egy gondom van a babakocsinkkal, hogy nem látok rájuk. Ennek Graconak látom lehet a tolókart pozicióját változtatni.

6029. Angyalka11 (válaszként erre: 6028. - Mandy)
2010. márc. 28. 20:36

Köszi!

volt egy házasságom ,De Muki és a tesója a apukájával vagyok..lassan 8 éve!!

6028. mandy
2010. márc. 28. 18:26

Jaj Angyalka, nagyon édi nagyfiú lett Mukid :))

Mi az hogy az exed???? Csak nem elváltál időközben?

6027. Angyalka11 (válaszként erre: 6007. - Fildus)
2010. márc. 28. 18:04
Ne is mond lelkileg megviselt engem is amikor a déli szopi ellen tiltakozott .nem is erőltettem most Ő is kap banános tejitalt.3 * iszik cici mellett 150mlt.Meg a gyors cicizések nincs összebújás..max este vacsi után ha nagyon fáradt rám is alszik...
6026. Angyalka11 (válaszként erre: 5996. - Mónika "Cica")
2010. márc. 28. 18:01

Gratulálok!Milyen paraméterekkel született?

Szép kiscsaj naaagyon..

6025. Angyalka11 (válaszként erre: 5994. - Szrencsi_shpirt)
2010. márc. 28. 17:59

Jól veszem ki a soraidból érkezik a kistesó ??

Gratula!Hányadik hétben jársz?

6024. Angyalka11 (válaszként erre: 5992. - Leona79)
2010. márc. 28. 17:57
Szia Leona!
6023. Angyalka11 (válaszként erre: 5977. - Fildus)
2010. márc. 28. 17:55
Nagyon jó a tabló..minden Baba nagyon szép!!!
6022. Angyalka11 (válaszként erre: 5970. - Kevian)
2010. márc. 28. 17:53

Szia Kevian !Üdv itt...Igaz ,hogy eltűntem,magyarázkodhatok,:nem volt netem 1 hónapig,kórházban voltunk ,december január február betegeskedéssel telt.Az exem szórakoztat.néha elfáradtam vagy gépelés helyett inkább filmeztem .:-( Tudom nem szép dolog ,hogy ritkán betoppanok..Ráadásul Muki nem tud bent meglenni,állandóan kint lógunk,udvar,játszi,barátok.Pelenkázni vagy enni sem ér rá.Volt időszak amikor csak nyeles kajákat fogadott el mert azzal lehet menni és nem kell az etetőszékben tölteni 5 percet.

nálunk nincs gond 1 gyümölcsel sem.De viszont a kamillát nagy ívben kerüljük minket az fog meg nyuszibogyót kakil tőle .

6021. Angyalka11 (válaszként erre: 5969. - Mandy)
2010. márc. 28. 17:44

Mandy igen van még szopi reggel és este éjjel 1 *ezzel el is mondtam ,hogy egyszer ébred még(ritkán) .

De van amikor egyszer sem.este 8 kor már elaszik és reggel 5-6 kor ébred(ha nincs egyszer szopi)

okk teszek fel...

puszi.

2010. márc. 28. 15:15
Dominak nem gond az átállás.Déletlött 9:30tól 12:10ig aludt.Habár lehet ez miatt
6019. kevian
2010. márc. 28. 12:27
Imádom ezt az óra átállítást. Próbálok csalni az alvásnál negyed óránként, kb két nap múlva újra negyedet, amíg vissza nem térünk a régi alvás időkhöz. Más, hogy csinálja ezt? Mármint a napirendnél???
6018. palenkas (válaszként erre: 6017. - Szrencsi_shpirt)
2010. márc. 28. 10:27

Igen, mármint arra gondoltam, hogy van-e egy max. idő, aminél tovább nem engedik bent lenni, de ezek szerint nincs. Az jó. És mi lesz addig Amirával? Hiszen ez több hét is lehet. Szegeden szülsz?

És mi van a "másikkal"? (nem tudom hogy lehet nevezni, hiszen nem baba) Egyáltalán külön van Naomitól, vagy hogyan függenek össze?

6017. szrencsi_shpirt (válaszként erre: 6016. - Palenkas)
2010. márc. 27. 23:38

Hát, lehet tényleg nem veszek még semmit, majd meglátom mi kell addigra. Eleve nem is tudom mikorra..

A befekvést nem említette a doki, én meg olyan boldog voltam, hogy el is felejtettem rákérdezni. :S

2 hét múlva megyek kontrollra, akkor majd mondja.

Gondolom, attól ugyanúgy be kell majd feküdnöm, hogy ellenőrizzék, de szerintem, ha nincs baj, akkor bírni fogja Ő tovább is, erős csajszi! :)

Programozott biztos nem lenne, azt mondta abban a pillanatban császároznak, amint látják, hogy kezd túlterhelődni a szíve.

De jó lenne, ha nem lenne semmi baj és szülhetném simán Naomit is! :D

6016. palenkas
2010. márc. 27. 18:29
S mit mondtak a kórházban a szülésről? Most így, hogy minden rendben van szerencsére, így is meg kell születnie sokkal hamarabb? Nem lehet, hogy esetleg kibírja tovább? Hogy lesz? Befekszel, és mikor rossz lesz a szívhang, akkor megcsászároznak, vagy nem is lesz ilyen, hanem eleve programozott?
6015. palenkas (válaszként erre: 6014. - Szrencsi_shpirt)
2010. márc. 27. 18:18
Hát én még várnék az eladással, és a vétellel is. Majd meglátod igazából mire is lesz szükség. Tényleg nem lehet tudni. Mi most vettünk Áronnak kifejezetten sportkocsit, de igazából már alig használjuk, mert biciklivel járunk mindenhova, csak heti max egyszer ha ül benne. Egy kicsit későn vettük az az igazság. Tehát nem lehet tudni előre.
6014. szrencsi_shpirt (válaszként erre: 6008. - Palenkas)
2010. márc. 27. 15:47

Szerintem sem feltétlen kell már 2 évesen.

Én most sem mindenáron akartam, de Amira még csak 1,5 éves lesz, illetve jönnek haza Olaszból nővéremék a nyári szünetre és biztos egy csomót mennénk majd sétálni. A központtól messzire lakunk, ezért mi autóval szoktunk felmenni és ott aztán babakocsival tekergünk. Nővérem viszont inkább gyalogol, annyit meg nem fog tudni még kibírni.

Én ezért szeretnék csak használtan vmi olcsóbbat, mert úgy is hamar tovább fogok adni rajta, szerintem 1 évig sem lesz használva.

Sőt, ha belegondolok, hogy amikor csak Naomit viszem tanácsadásra, vagy ha csak Amirával mennék el vmerre, amíg Naomi alszik itthon Anyuval, akkor mit kezdek a testvérkocsival?

Áh, nem tudom, lehet nem kellene eladni Ami egyszemélyesét? Vagy venni csak egy egyszerű sportkocsit is?

2010. márc. 27. 15:04
Sziasztok! Köszönöm szépen a bókokat! Csodálatos kislányom van! Eredetileg fiúra számítottam, de mikor megszületett, és megláttam, el is sírtam magamat, hogy egy ilyen szép kislánynak adhattam életet. :) Amúgy Nóri is babakocsival közlekedik, bár már tud járni, de hosszabb távokat inkább babakocsival tesszük meg,inkább az udvaros szokott magától egyedül sétálgatni! Én is örülök a Tavasznak, így többet tudunk majd kint lenni, és hamarabb el fog fáradni fürdés előtt. :D :D :D puszi mindenkinek :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook