Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 februári pocakosok ide!!! fórum

2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)

5892. Vica26 (válaszként erre: 5891. - Szrencsi_shpirt)
2010. márc. 20. 22:19

Sajnos én végig paráztam a terhességemet. Mindig volt rá valami ok.

De a lényeg, hogy felesleges volt a para, Zalán egészséges lett. Kopp-kopp-kopp!!!:)

Nálad is így lesz, Naomi erős, és nem lesz semmi gond!!! Nem lehet!!!!!

5891. szrencsi_shpirt (válaszként erre: 5890. - Vica26)
2010. márc. 20. 22:01

A 2010 júliusi babák fórumán találta vki, ő is belinkelte és kíváncsi voltam miről van szó.

Fura, hogy mennyi szörnyűség történhet egy terhesség alatt kismamával és babával egyaránt.

Emlékszem, amikor Amirát vártam, eszembe sem jutott, hogy bármi baja is lehetne, mondhatni, hogy nem is tudtam mennyi féle probléma alakulhat ki már az anyaméhen belül.

5890. Vica26 (válaszként erre: 5889. - Szrencsi_shpirt)
2010. márc. 20. 21:56

Jajjj Istenem, ez borzalmas!

Jobb lenne, ha Te sem olvasgatnál ilyeneket! Ejnye-bejnye!!!:)

2010. márc. 20. 21:43

Ide nézzetek, mit láttam pont most! [link]

Szegényke! :(

5888. szrencsi_shpirt (válaszként erre: 5886. - Kevian)
2010. márc. 20. 21:39

Nálunk meg nem jelent semmit igazából, hogy napközben mennyit alszik, az éjszakák mostanában kezdenek rendeződni. Bár későn alszik el, de aztán csak 1x ébred, aztán meg reggel.

Biztos tudja, hogy ha itt lesz a Kistesó is, akkor nem tudok kettőhöz rohanni egyszerre! :D

5887. Vica26
2010. márc. 20. 21:34

Sziasztok!

Én is boldog névnapot kívánok Klaudiának!!!!!!

Az éjszaka nálunk is jól telt, még csak felsírás sem volt, pedig az általában szokott lenni. Ez biztos, hogy a világnapnak köszönhető, mi másnak???:D

(Jó, hogy én sem tudtam róla.:D)

5886. kevian
2010. márc. 20. 21:32
Esküszöm, nekem minél többet alszik napközben, annál jobban alszik éjjel.
2010. márc. 20. 21:24

Mandy: én nem tudtam a világnapról, de Amira sem! :(

Bár az éjszaka nem volt vészes, de hajnalban ébresztett, ami eddig nem volt szokása..

Kicsit megkésve, de mi is sok boldog névnapot kívánunk Klaudiának!!! :)

Képzeljétek, még mindig nem hiszem el, de a nagylányom 21(!) órakor elaludt, amit szintén sosem csinált eddig, mert mindig 23 után fekszik csak le és akkor is nagy kín szenvedések közepette alszik el. Biztos azért van, mert ma egész nap tekeregtünk és csak fél órát aludt, fáradt volt már nagyon..

Kíváncsi vagyok mikor ébred, mert biztos nem alszik reggelig.. :/

De jó lenne! :P

5884. mandy
2010. márc. 20. 16:52
Tudtátok, hogy tegnap volt az alvás világnapja? :)))) És talán ennek örömére mindkét kicsi gyerekem átaludta az éjszakát!! Hónapok óta nem volt ilyen!
5883. mandy
2010. márc. 20. 16:50

Fildus, Liliom, Kevian köszi :)

Sajnos nem sikerült olyan felhőtlenül a nap az ünnepelttel. A Margit-szigetre mentünk délelőtt, és OOOOOOOOOLYAN hisztit rendezett amiért nem jöhetett rövidujjú + ingben! Egész úton ment a durcázás, beszólogatás, szájhúzás.....már gondolkodtam rajta, hogy megfürdetem kicsit a Dunában :-////

5882. fildus
2010. márc. 20. 16:16
Leona: csütörtökön megkaptam, a két Liberot már le is vásároltam, a pampers egyik részét az egyik barátnőmnek, a másik a másik barátnőmnek adtam, igazságosan megfeleztem. Köszönöm szépen mégegyszer!
5881. szrencsi_shpirt (válaszként erre: 5877. - Kevian)
2010. márc. 20. 11:26

Benne vagyok! Köszi ;)

Ez az éneklős-táncolós dolog itt nálunk, amit a szomszéd ajánlott 600 Ft és azt hiszem talán 1 órás, de erre nem emlékszem pontosan. Ha viszont bérletet vesz valaki, akkor már csak 500.

Szerintem jövő pénteken elmegyünk és megnézzük milyen.

Örülnék, ha lefárasztanák Amirát egy kicsit! :P

5880. Leona79 (válaszként erre: 5873. - Mandy)
2010. márc. 20. 10:59
Én már azt sem írom neki, hogy utaljon vissza valamennyit, mert úgysem fog. Pedig az ötlet nem rossz. Kár hogy csak most írtam róla, a végkifejletkor.
5879. Leona79 (válaszként erre: 5873. - Mandy)
2010. márc. 20. 10:57

Türelmes voltam nagyon sokáig. Leírtam neki, hogy a meghírdetett új, cimkés, hibátlan termék helyett haszált, más cimkéjű, szakadt terméket küldött. Ő azt írta, h. visszaveszi a terméket, de a posta ktsg-et nem fizeti ki. Elvileg ilyenkor, ha nem a termékleírásnak megfelelő terméket küldte, akkor minden költség őt terhel.

Azóta nem válaszol. Tegnap megírtam neki, hogy válaszoljon, mert minősíteni fogok, azóta várok. De ha meglátom, hogy felmegy a tesz veszre és nem írt, tényleg megkapja a negatívot. Biztos szoros rajtam a bugyi...

2010. márc. 20. 08:59
Mandy:Klaudiának boldog névnapot!
5877. kevian
2010. márc. 20. 08:34

Először nem akarta belátni, hogy nem hibátlan a termék. De aztán, addig írtam neki, higgadtan/ami rám ilyen esetben nem jellemző/, hogy a végén már felajánlotta, hogy visszaküldi a pénzt. :D

Hát én csiri-biri foglalkozásra szeretnék vele járni. Viszont mivel még kétszer alszik, pont a második alvásunkkal ütközik. Ez is nagyon drága, 40 perc 1000 forint. De havi 1-2 alkalmat kibírunk. S ott olyan dolgokat sajátíthatok majd el a mozgázfejlesztésben ami szerintem fontos. Na és nem mellesleg ismerkedik majd gyerekekkel.

Szrencsi! Akkor majd én előolvasok neked. S ha pozitív a történet vége szólok, hogy mehet. :D

5876. fildus
2010. márc. 20. 07:44
Mandy: Klaunak boldog névnapot :-)
5875. fildus (válaszként erre: 5871. - Szrencsi_shpirt)
2010. márc. 20. 07:41
Mi "Ringató" nevezetű baba-mama dologra szoktunk járni. Ahol a hölgy énekel, zenél. Az egyik részében a gyerekek arra mennek amerre akarnak, de utána olyan rész van, ahol mama-baba együtt végzik a "feladatokat". Én nagyon szeretem, csak elég drága, mert fél óra 700 ft.
5874. d89d9f2f77 (válaszként erre: 5870. - Leona79)
2010. márc. 20. 07:10
15hónaposan kapnak még 1 emlékeztetőt
5873. mandy
2010. márc. 20. 06:53

Leona, ha 1500 Ft-ról van szó, akkor úgyse nagyon éri meg visszaküldeni, mert a felét elbukod a postaköltségen.

Nekem is volt ilyen esetem pár, de legtöbb esetben megegyeztünk az eladóval, hogy inkább visszautal valamennyit. Ez nekem is jobb, mert nem kell vacakolni a postával, meg hát sok esetben a posta szinte többe kerül, mint maga a termék. Egyetlen esetem volt, amikor abszolut nem volt hajlandó semmiféle kompromisszumra az eladó, ott negatívat adtam.

A menjugate-ból mi csak egyet kapunk, direkt ezért vártuk meg, hogy elmúljon egy éves Lili, mert egy éves kor után csak egyet kell kapjon.

5872. szrencsi_shpirt (válaszként erre: 5854. - Kevian)
2010. márc. 20. 00:06
Én is érzékeny vagyok most eléggé, mondjuk a hangyákat nem siratom meg :D eleve nagyon utálom őket(!), de kimondottan érdekelnek az ilyen történetek is, főleg, ahol koraszülött babákról írnak, mert tudni szeretném melyiknek mi lett a vége.. Aztán mikor valami jót írnak, akkor az egy csomó pozitív energiát ad. :)
2010. márc. 20. 00:02

Sziasztok!

Mi naponta mossuk Ami haját babasamponnal, de nem bánja egyáltalán. Már tudja a sorrendet, először hajmosás, aztán fog és jöhet a játék, de addig nem moccan és kivárja, tök cuki! :D

Ti jártok valamilyen játszóházba vagy "órára" (pl. ahol picikkel énekelnek, táncolnak)?

Itt Orosházán állítólag van egy játszóház, de eddig még nem sikerült megtalálnom, viszont a szomszéd kislány anyukája mondta, hogy ők ilyen táncolós-éneklős programra járnak és az is nagyon szórakoztató a gyerekeknek.

5870. Leona79 (válaszként erre: 5868. - Kevian)
2010. márc. 19. 22:01

Ezt hogy sikerült elérned? Nekem is van egy hasonló esetem, de nekem nem válaszol a levelemre. Próbáltam vele egyezkedni, de sajnos úgy tűnik bebukom. 1550 ft-os termékről van szó, nagyon messziről. Többet nem csinálok ilyent.

Mi kb. 2 naponta mosunk hajat, de mi is ha összekenjük magunkat nem várunk addig.

A menjugate injekciót mi is megkaptuk már a másodikat is. Ha minden igaz, még egyet kapnak ugye?

Kérdezte a dokinőnk, hogy mennek-e a srácok közösségbe, mert akkor van valami másik injekció amit beadna, mert az sok betegségtől megóv. Nem tudom mire gondolhatott. Azt mondta, kb. fél évvel a közösségbe menetel előtt kellene beadni.

5869. fildus
2010. márc. 19. 20:31
Mi is csak hetente egyszer mossuk Ritu haját, vagy Babe, vagy pedig gyerek samponnal :-)
5868. kevian
2010. márc. 19. 17:29

Heti egyszer mosunk hajat, samponnal.

Mandy, sikerült vele megbeszélnek, állítólag ma visszaküldte a pénzt. Hétfőn küldöm vissza a bödönt. A postaköltséget bukom így csak... A végén már teljesen kedves volt! :)

5867. linike18 (válaszként erre: 5862. - Vica26)
2010. márc. 19. 16:24

Szia Vicus!

Mi 3-4 naponta mossuk Milán haját, babasamponnal. Nem szereti egyébként annyira a ceremóniát...

5866. mandy
2010. márc. 19. 15:58

Kevian mikor vetted a bödönt?

Ha régebben, akkor nem tudsz mit csinálni, sajnos a technika ördöge ilyen - bármikor elromolhatnak ezek a kütyük. Viszont ha már így kaptad, hogy hibás, akkor mond meg szépen a csajnak, hogy vagy visszaadja a pénzt, vagy legalább egy részét, mert hogy ez így hibásan nem ér annyit....vagy értékeld negatívan!!

5865. mandy
2010. márc. 19. 15:56

És rosszul írtam, mert nem Erolint kaptunk a köhögésre, hanem Erigont.

Ennyire kikészít, hogy éjjel nem alszom Bálint köhögése miatt.... már összekeverem a köhögés elleni szirup és az ekcéma elleni krémem nevét :DD

5864. mandy
2010. márc. 19. 15:55

Sziasztok :)

Kevian! Samsam Angliában él, ott ugyebár gyakrabban esik az eső :)

Vica mi csak hetente mosunk hajat. És babasamponnal.

Az oltás igen, nem kötelező, fizetős. Menjugate a neve, agyhártyagyulladás ellen van. Húúúú már nem is tudom, mennyibe került, már vagy 3 hónapja megvettem (trükközni kellett, mert egy éves kora alatt van rá támogatás, de egy éves kor felett van az hogy csak egyszer kell beadni, ezért vártunk).

2010. márc. 19. 13:59

én minden másnap.Persze ha bele keni a kaját akkor nem várok még egy napot:)

Ti használtok sampont?Én nem csak a fürdő vizébe mosom meg.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook